Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ad pomalé dobíjení - mrkněte do nastavení/baterka, tipuju že nějaká nedožraná systémová služba (typu Fotky, Siri atd.) si zas bude první dny na pozadí reindexovat obsah úložiště, topit procesorem a dorážet starší baterky. Spotřebu zvýšenou na úkor dobíjení by mělo být možné dočasně přeprat origo kabelem, silnější nabíječkou z iPadu a dostatečným chlazením celého telefonu (při náznaku přehřátí teplotní snímač automaticky škrtí nabíjecí proud i výkon procesoru - takže všechno to utrpení trvá ještě dýl).

No a v případě nouze nejvyšší zbývá samozřejmě možnost downgrade - ale pozor: stejně jako v předchozích letech budou servery předchozí iOS autorizovat už jenom pár dní a s koncem Září spadne klec  -_-

Odesláno (upraveno)

Nedalo mi to...

V 9:30 vytažen tlf z nabíječky nabitý na 100%...o 4 hodiny později 95% (1 telefonát, 2 sms, kontrola mailů a soc. sítí)...zpět na 100% po 16 minutách nabíjení.

Konec hlášení.  :)

Doplnění...ajfoun 6, 11 od půlnoci.

Upraveno uživatelem Tondaa73
Návštěvník YPO
Odesláno

Tak baterka:

stacilo aparatek vypnout zapnout a uz to frci jako zamlada

Odesláno

Nechce se mi to tu číst celý, tak se zeptám- doporučili byste mi nějakou aplikaci, se kterou by se dalo fotit alespoň částečně manuálně (nastavení ISO, třeba i clony, času), teda jestli vůbec něco takovýho existuje...mám SE...předem díky

Návštěvník YPO
Odesláno

Nechce se mi to tu číst celý, tak se zeptám- doporučili byste mi nějakou aplikaci, se kterou by se dalo fotit alespoň částečně manuálně (nastavení ISO, třeba i clony, času), teda jestli vůbec něco takovýho existuje...mám SE...předem díky

ja mam ProCam .....da se tam nastavit vsechno mozny ..... myslim ze sem to i platil ..... ale nepouzivam to :)

Odesláno

Odesláno

sashator: Já používám Camera+ a nastavit se tam dá prakticky cokoliv a má i stabilizaci (samnozřejmě digitální), ale funguje docela dobře.

Odesláno

Já mám Camera+ Ze začátku jsem byl nadšenej, ale stejně jsem se zase vrátil k původní aplikaci foťáku a tu aplikaci Camera+ používám jen výjimečně.. Nějak mě to na tom telefonu nebaví nastavovat, na focení mám foťák.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...