Maxel Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Na 6S taky tak. Asi je to vlastnost, než bug. Já dnes zavzpomínal. Skeomorfní grafika už sice neni kůl a in, no pořád to má něco do sebe.
bubo.cz Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Podepisuji v plném rozsahu. Z nostalgických důvodu doma držím jeden iPhone 4 s iOS 6.X Sent from my iPhone using Tapatalk
Radek124 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Taky mám na původním minim z referenčních důvodů ponechaný iOS6 - a i když už v tom občas citelně chybí některé aktuální fíčury svázané s iCloudem, dodnes je na to příjemnější pohled než na Ivem zprzněný iOS7+ a OSX10+ (poloprůhledná mléčná pláň u mě není design)
vietor007 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Haha, no mne príde otrasný ten starý dizajn. Som práve rád ako sa to zmenilo. Koľko ľudí, toľko chutí.
Jiří_99 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Klucí, asi blbý dotaz, ale jak se zbavím "odznaku" na ikoně nastavení, který mi hlásí aktualizaci systému. Aktualizovat nechci, ale ten svíticí odznáček tam taky nechci. Díky moc.
Freelander Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Klucí, asi blbý dotaz, ale jak se zbavím "odznaku" na ikoně nastavení, který mi hlásí aktualizaci systému. Aktualizovat nechci, ale ten svíticí odznáček tam taky nechci. Díky moc.jak-odstranit-otravne-upozorneni-na-ikone-nastaveni-kdyz-nechcete-aktualizovat
vikinho Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 díky všem za info k iOS 11 na SE.. už si ho teda asi taky aktualizuju
Maxel Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Potřeboval bych radu stran chytrého náramku. Potřebuju něco čistě na notifikace - žena v práci nemůže mít mobil u sebe, ale kdyby volala školka, doktor, maminka, apod. potřebuje to vědět. Koupil jsem tu Xiaomi Mi Band 2, notifikace víceméně dobrý, ale problém je ten, že se zobrazí na pár vteřin a pak zmizí. Takže zadání: velikost cca jako Mi Band s nastavitelným páskem, cenově taky tak nějak, notifikace a nejlépe ne jen info, ale i možnost si třeba sms/whatsapp zprávu rovnou přečíst (nemusí být). Skoro best by byly asi epl voč, ale tam by potenciál zůstal z větší části nevyužit, proto raději něco jednoduššího.
nekdo Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 (upraveno) zrovna ios 11 je po dlouhe dobe povedeny update... stejne tak H. Sierra @maxel obavam se, ze nic smysluplnejsiho nez apple watch pro apple platformu nenajdes...na to co chces staci generace 0 a ty se obcas vyskytuji... nicmene zena je jen v dosahu +- 10m od mobilu ? Upraveno 3. října 2017 uživatelem nekdo
milan79 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 (upraveno) Dalšie opravy iOS https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/10/03/apple-prave-vydal-ios-11-0-2/ Upraveno 3. října 2017 uživatelem milan79
Jiří_99 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 jak-odstranit-otravne-upozorneni-na-ikone-nastaveni-kdyz-nechcete-aktualizovatDíky za snahu. Tohle mi ale nepomohlo. Jde to jen, když máš aktualizaci staženou a tady ji smažeš. Kdežto mě to upozorňuje, že chce aktualizaci teprve stáhnout a instalovat..
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 synci co znamená ten měsíček před zprávou ? .... zjevuje se to mámě jenom u jednoho kontaktu .... já to nikdy neviděl
bubo.cz Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Znamená to, že u tohoto kontaktu máš vypnuté notifikace. Sent from my iPhone using Tapatalk
organic Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Asi jsem tupej, ale nevim, jak u doinstalovanych aplikaci zapnout a vypnout mobilni data. Na jednom telefonu to v nabidce u aplikace mam (prvni obrazek), na druhem ne (druhy obrazek).Je to nekde v obecnem nastaveni?
quest987 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Nastavení - mobilní data - dole mas seznam aplikaci
organic Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 No jenže já tam ty aplikace neměl v seznamu. Udělal jsem restart a vypadá to, že to pomohlo...
Jiří_99 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Necháváte adapter nabíjení stále v zásuvce, nebo jej vytahujete? U minulého tel (Nokia) jsem měl non-stop nabíječku v zásuvce, u apple adaptéru se mi ale zdá, že se dost zahřívá...
bubo.cz Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Mám jej léta v zásuvce a zahřívání nepozoruji. Používám originál z iPadu. Sent from my iPhone using Tapatalk
decebal Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Taky tak, nabíječku mám v podstatě furt v zásuvce u postele.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se