Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podepisuji v plném rozsahu. Z nostalgických důvodu doma držím jeden iPhone 4 s iOS 6.X :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Taky mám na původním minim z referenčních důvodů ponechaný iOS6 - a i když už v tom občas citelně chybí některé aktuální fíčury svázané s iCloudem, dodnes je na to příjemnější pohled než na Ivem zprzněný iOS7+ a OSX10+ (poloprůhledná mléčná pláň u mě není design)  :thumbsdown_anim:

Odesláno

Haha, no mne príde otrasný ten starý dizajn. Som práve rád ako sa to zmenilo. Koľko ľudí, toľko chutí.

Odesláno

Klucí, asi blbý dotaz, ale jak se zbavím "odznaku" na ikoně nastavení, který mi hlásí aktualizaci systému. Aktualizovat nechci, ale ten svíticí odznáček tam taky nechci. Díky moc.

Odesláno

Potřeboval bych radu stran chytrého náramku. Potřebuju něco čistě na notifikace - žena v práci nemůže mít mobil u sebe, ale kdyby volala školka, doktor, maminka, apod. potřebuje to vědět. Koupil jsem tu Xiaomi Mi Band 2, notifikace víceméně dobrý, ale problém je ten, že se zobrazí na pár vteřin a pak zmizí.

Takže zadání: velikost cca jako Mi Band s nastavitelným páskem, cenově taky tak nějak, notifikace a nejlépe ne jen info, ale i možnost si třeba sms/whatsapp zprávu rovnou přečíst (nemusí být).

Skoro best by byly asi epl voč, ale tam by potenciál zůstal z větší části nevyužit, proto raději něco jednoduššího.

Odesláno (upraveno)

zrovna ios 11 je po dlouhe dobe povedeny update... stejne tak H. Sierra

@maxel obavam se, ze nic smysluplnejsiho nez apple watch pro apple platformu nenajdes...

na to co chces staci generace 0 a ty se obcas vyskytuji... nicmene zena je jen v dosahu +- 10m od mobilu ?

Upraveno uživatelem nekdo
Návštěvník YPO
Odesláno

synci co znamená ten měsíček před zprávou ? .... zjevuje se to mámě jenom u jednoho kontaktu .... já to nikdy neviděl

Odesláno

Asi jsem tupej, ale nevim, jak u doinstalovanych aplikaci zapnout a vypnout mobilni data. Na jednom telefonu to v nabidce u aplikace mam (prvni obrazek), na druhem ne (druhy obrazek).

Je to nekde v obecnem nastaveni?

Odesláno

Necháváte adapter nabíjení stále v zásuvce, nebo jej vytahujete? U minulého tel (Nokia) jsem měl non-stop nabíječku v zásuvce, u apple adaptéru se mi ale zdá, že se dost zahřívá...

post-39848-0-35790700-1507298498_thumb.jpg

Odesláno

Mám jej léta v zásuvce a zahřívání nepozoruji. Používám originál z iPadu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...