Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

V 9. 1. 2025 v 11:00, miguel napsal:

Nevratil by som sa k Androidu ani za nic. Tolko k Tvojmu (veeeeeelmi) dlhemu prispevku. Vacsina Tvojich problemov je spojena s faktom, ze na iOS nie si zvyknuty. Daj si na to 3 mesiace. Potom sa skus vratit k Androidu a daj nam vediet...

Za tři měsíce by mi zřejmě jeblo, dva úplně stačilo. Už mám Jebko z krku 😂 a mám zpátky svůj starej, skvělej, jednoduše funkční mobil. Asi by to mohlo bejt stejně dlouhý jako ten úvodní příspěvek, ale vědom si toho, že ve věcech víry je zbytečný argumentovat, řeknu to jedním slovem, strašný. Doufám, že Jobse v pekle píchaj všichni čerti a na otázku, jestli by to nešlo normálně odpovídají, no, to nejde. Ale když mě to do prdele bolí. To si musíš zvyknout. A touhle dobou už možná nadšeně křičí, že už to jinak nechce. Já se mám rád a díky, stačilo. 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred par mesici jsem tady na foru koupil "stary" Macbook 12 Retina. Naprosta pecka z hlediska portability, displej super, klavesnice super (ale tam chapu ta klavesnice s minimalnim chodem nevyhovala kazdemu). Za spoustu let muj nejoblibenejsi notebook na obcasne rychle domaci surfovani, delsi email, vzit sebou na vikend. 

V te dobe skoncil, protoze vsude se psalo jak ma maly vykon, navic byl drahej (coz ale vsechny top ultra-portable laptopy vzdycky byly)...  Nechapu, ze dnes kdyz ma Apple M-processory, ze uz davno nema novy 11-12" Air. 

Stary 11" Macbook Air byl mega popularni, a misto toho Apple udela radsi Air 15... ktery se prekvapive neprodava...proc asi, kdyz chci Air, tak chci portabilitu. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, kloubik napsal:

Pred par mesici jsem tady na foru koupil "stary" Macbook 12 Retina. Naprosta pecka z hlediska portability, displej super, klavesnice super (ale tam chapu ta klavesnice s minimalnim chodem nevyhovala kazdemu). Za spoustu let muj nejoblibenejsi notebook na obcasne rychle domaci surfovani, delsi email, vzit sebou na vikend. 

V te dobe skoncil, protoze vsude se psalo jak ma maly vykon, navic byl drahej (coz ale vsechny top ultra-portable laptopy vzdycky byly)...  Nechapu, ze dnes kdyz ma Apple M-processory, ze uz davno nema novy 11-12" Air. 

Stary 11" Macbook Air byl mega popularni, a misto toho Apple udela radsi Air 15... ktery se prekvapive neprodava...proc asi, kdyz chci Air, tak chci portabilitu. 

Souhlas :) Máme doma Air 13" M2 a 14" Pro M4Pro a k tomu veterána Air 11", který s sebou bereme na cesty. Mám za to, že Apple v této velikosti chce prodávat iPad, ale MacBook by byl za mě daleko lepší volba.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Zdravím a mám tento dotaz. Na Iphonu používám Safari a v něm vyhledávač Google a zřejmě od nějaké aktualizace se mi přestalo nabízet v hledání nápověda, co bych asi mohl chtít vyhledat. Pouze se nabízí stránky z historie prohlížení. V prohlížeči Chrome mně to normálně funguje. Zkoušel jsem restartovat, vyměnit vyhledávač, procházel nastavení ale zatím nic.

Odkaz ke komentáři

Taková blbina, ale nemůžu na přijít. Jsem na bance, rozkliknu nějakou transakci, tam kliknu dole na nabídku "stáhnout", ale místo stažení se mi to to pdf otevře v novém okně. V PC v kanclu to jde rovnou do stahování, ale tady ne. 

V Safari mám stahování nastaveno dobře (snad). Co s tím? Díkes. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, Mari napsal:

Klikni nahoře na Soubor a pak zvol Uložit jako.

Ok, ono to takhle jde vicero zpusoby. Ale v PC jsem si nastavoval, zda se mi otevre novy okno (jako tady) nebo se to rovnou stahne. Tady mi prijde, ze ten mezikrok s otevrenim dalsiho okna nejde preskocit. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...