Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak, co se týče výběru velikosti, tak já bych měl nejraději 13" (měl jsem Pro i Air), ale přestalo mi stačit pouze 1280x800px a Retina je v lesklé úpravě a já raději matný displej, takže jsem to vyřešil jediným způsobem a to 15" i7, SSD, 8GB RAM + příplatkový matný hi-res displej a chrochtám si blahem...

Odesláno

No to ano, 15 je 15 ale zas prenosnost, vlacit to so sebou... a to je u mna to.

Jinak, co se týče výběru velikosti, tak já bych měl nejraději 13" (měl jsem Pro i Air), ale přestalo mi stačit pouze 1280x800px a Retina je v lesklé úpravě a já raději matný displej, takže jsem to vyřešil jediným způsobem a to 15" i7, SSD, 8GB RAM + příplatkový matný hi-res displej a chrochtám si blahem...

Odesláno

Jak mazat pisníčky, já na to nemohu přijít?

Ked si v aplikacii prehravac a na nejakej skladbe klasicky posunies prstom zlava do prava, objavi sa ti cervene tlacitko Delete ;-)

Odesláno

všem vám moc děkuji za odezvu!

Sureshot - ten iPhone právěže už mám. Měl jsem kdysi 2G, 3G i 3GS, ale moc dlouho mi nikdy nevydržel. V prosinci jsem koupil iP4 16gb a nějak to vypadá, že mi asi zůstane déle :)

schipe - moc děkuji, toto bylo informativní :)

Asi už jsem rozhodlej, teď jen se rozhoupat pro tu správnou volbu. Třeba jak se tu minulý týden prodal Air 13", i5, ssd a za 14k, no to mi připadlo jako nabídka z jiného světa crying_anim02.gif

dknespl - už jsem si řekl že jsem dost velikej, hry už v podstatě nehraju a nic čistě pro Win asi snad nepotřebuju. Na cisco atp mi ten MB připadal celkem šikovný. Akorát si teda ještě nejsem jistý tím, co bude suplovat úlohu Office. Konzumovat to nepotřebuji, většinu materiálů mám pdf, ale spíš nevím jestli je nějaká alternativa na tvorbu, která není cenově zase klasicky přepálená worried_anim.gif

Teď nevím jestli čekat a vyhlížet nějaký MBA/MBP nebo se zkusit třeba domluvit s Jeremym o jeho bílém Macbooku co má v bazaru mellow.gif připadá mi to jako takový entry level za pár :)

Odesláno

tak místo Office doporučuju Office for Mac anebo řešení přímo od applu je prý dobré. Nemám s ním ale zkušenost. Pages, numbers, keynote atd.

Odesláno

všem vám moc děkuji za odezvu!

Teď nevím jestli čekat a vyhlížet nějaký MBA/MBP nebo se zkusit třeba domluvit s Jeremym o jeho bílém Macbooku co má v bazaru mellow.gif připadá mi to jako takový entry level za pár :)

Pokud jej jeste Jeremy neprodal, tak mi to prijde jako velmi zajimava nabidka. Ideal jako entry ntb do sveta Applu

Odesláno

Nabídka je to opravdu zajímavá, ale sám tam psal pouze Praha a to je pro mě momentálně dost z ruky sad01_anim.gif už jsme si ohledně toho trochu psali

končím studium v Ostravě, teď je zrovna takové to blbé období zkoušek a ještě do toho dvě brigády, toho času navíc moc není

Odesláno

Hele chlapi, koupil jsem v hnutí mysli Office for Mac 2011, ovšem tu edici bez Outlooku. No a teď se ukázalo, že mi povolej v práci používat soukromej stroj a potřeboval bych tu verzi s Outlookem.

V civilizovanejch zemích umožňujou upgrade, ovšem v našem Zemanově nikoli. Nechce se mi vyhazovat 6500 za něco, co už ze 75% mám. Netušíte někdo, jestli je z toho cesta ven?

Dík!

Odesláno

Hele chlapi, koupil jsem v hnutí mysli Office for Mac 2011, ovšem tu edici bez Outlooku. No a teď se ukázalo, že mi povolej v práci používat soukromej stroj a potřeboval bych tu verzi s Outlookem.

V civilizovanejch zemích umožňujou upgrade, ovšem v našem Zemanově nikoli. Nechce se mi vyhazovat 6500 za něco, co už ze 75% mám. Netušíte někdo, jestli je z toho cesta ven?

Dík!

Možnost upgradu existuje, viz: http://www.microsoft...product-upgrade, ale nejsem si jistý zda-li je to i pro ČR....

Odesláno

Pánové nevíte někdo o nějaké applikaci pro iPada, která je schopná editovat přímo na dropboxu soubory - word a excell? Ideálně bez nějakého stahování do zařízení a nepotřebuji ani složité funkce - jen připsat pár řádků a čísel většinou.

Odesláno

Dík!

K čemu přesně potřebuješ Outlook? Mac Mail umi Exchange, Mac Kalendář umí taky Exchange kalendář.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...