Jeremy Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Já si, chlapi, koupil ještě magic touchpad a je to megabomba. Souhlasím s tím, že u MB Pro stačí touchpad - takže tohle používám, když mám zastrčeno v docku.. Doporučuju!
panedge Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Diky za postrehy,zatim zustanu u touchpadu.
montemar Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 zajimave appky na analyzu spanku pro iph .. .. take vam partnerka rika, ze obcas chrapete a vy si myslite ze ne? dnes to zjistim !
F.B. Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 I ja mám "apple otázku": je možné donútiť iTunes k tomu, aby radilo hudbu na HDD podľa folder-štruktúry, tak ako ju vidím napr.vo Windowse?Nedávno som z Win skúsil presedlať na Mac, a podarilo sa mi už zvyknúť si na veľa vecí, ktoré tam proste fungujú inak, ale to (IMHO stupídne) radenie podľa ID3 tagov ktoré mi rozhádzalo všetko, na čo som bol zvyknutý, mi vadí.Vadí mi hlavne to, že keď si presúvam hudbu z Mac-a do iPod-u, často dochádza k duplicite pesničiek, keďže si iTunes napr. rozseká folder, v ktorom mám nejaký OST (ktorý tvoria pesničky od roznych interpretov ktoré majú napr. i dakoho na featuringu do xyz malých "foldríkov" podľa interpretov). V iPode si potom nedokažem (alebo si aspoň myslím že nedokážem) nájsť a vypočuť ten OST v kuse, ale musel by som preklikávať z foldru do foldru. Dík za odpoveď, v ideálnom prípade za pomoc F.
Martin79 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Tak a je to tady-prosím vás poraďte mi někdo,proč když vložím normálně fotku sem na fórum,tak se mi tam neobjeví??normálně ji vyberu,je tam název,ale v miniautuře je jen nápis jpg,ve windows už se ukázal obrázek,pak dám náhled a nic,najedu zpátky a už tam žádnej soubor ani není.Sorry,ale fakt s tím macem vůbec neumím,začínám bejt lehce nervózní. Dotaz číslo 2-v iPhotu jak jsem pochopil si fotku nezmenším,jen v náhledu.Když si ji zmenším v náhledu,tak pak když ji vrátím do iPhota,tak tam chvíli je,ale v původní velikosti a pak se ztratí.Jak mám co nejjednodušejc zmenšit fotku a pak si ji někam dát? DěkujiAhoj, zmenšovat fotky doporučuji dělat v Preview (systémový nástroj). Otevři fotku, nebo víc a klikni na Tools pak adjust size a vyber co potřebuješ. Kdybys cokoliv s Mackem potřeboval rád pomůžu, hodinkám moc nerozumím, ale MAC OS X to je moje parketa :-)
seaman Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 I ja mám "apple otázku": je možné donútiť iTunes k tomu, aby radilo hudbu na HDD podľa folder-štruktúry, tak ako ju vidím napr.vo Windowse? Nedávno som z Win skúsil presedlať na Mac, a podarilo sa mi už zvyknúť si na veľa vecí, ktoré tam proste fungujú inak, ale to (IMHO stupídne) radenie podľa ID3 tagov ktoré mi rozhádzalo všetko, na čo som bol zvyknutý, mi vadí. Vadí mi hlavne to, že keď si presúvam hudbu z Mac-a do iPod-u, často dochádza k duplicite pesničiek, keďže si iTunes napr. rozseká folder, v ktorom mám nejaký OST (ktorý tvoria pesničky od roznych interpretov ktoré majú napr. i dakoho na featuringu do xyz malých "foldríkov" podľa interpretov). V iPode si potom nedokažem (alebo si aspoň myslím že nedokážem) nájsť a vypočuť ten OST v kuse, ale musel by som preklikávať z foldru do foldru. Dík za odpoveď, v ideálnom prípade za pomoc F. ITunes radi hudbu podla tagov, tak isto ako aj windows media player a podobne, ked potrebujes nahrat do ipodu cely album, prepni si radenie v iTunes podla albumu a cely album presun do iPodu Sent from my iPad using Tapatalk
F.B. Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 ITunes radi hudbu podla tagov, tak isto ako aj windows media player a podobne, ked potrebujes nahrat do ipodu cely album, prepni si radenie v iTunes podla albumu a cely album presun do iPodu Sent from my iPad using Tapatalk Nefunguje to dobre. To že sa to radí podľa tagov mi je jasné, ale mám hudby skoro 1 TB, a nemám to určite jednotne otagované, a je veľa albumov ktoré mi ani WMp a tobož už nie iTunes proste dobre nezaradí. Vrátim sa k príkladu s OST. Keď stiahnem nejaký OST, vacsinou je to folder znaceny napr. nasledovne (pokial sa nejedna o niečo napr. od jednej kapely či skladateľa): VA-Fight_Club-OST. Lenže skoro každú pesničku vytvoril iný autor, v tagu má iný (povodny) album, rok, žáner a podobne. Preto buď potrebujem prísť na to ako všetkú svoju hudbu v iTunes dokázať radiť podľa folder-štruktúry (čo sa asi nedá), alebo nájsť sposob ako masovo pretagovať jednotne všetkú hudbu čo mám? F.
Martin79 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Nefunguje to dobre. To že sa to radí podľa tagov mi je jasné, ale mám hudby skoro 1 TB, a nemám to určite jednotne otagované, a je veľa albumov ktoré mi ani WMp a tobož už nie iTunes proste dobre nezaradí. Vrátim sa k príkladu s OST. Keď stiahnem nejaký OST, vacsinou je to folder znaceny napr. nasledovne (pokial sa nejedna o niečo napr. od jednej kapely či skladateľa): VA-Fight_Club-OST. Lenže skoro každú pesničku vytvoril iný autor, v tagu má iný (povodny) album, rok, žáner a podobne. Preto buď potrebujem prísť na to ako všetkú svoju hudbu v iTunes dokázať radiť podľa folder-štruktúry (čo sa asi nedá), alebo nájsť sposob ako masovo pretagovať jednotne všetkú hudbu čo mám? F.Ahoj, pokud je OST opravdu OST (offcial sound track), tak v je v tagu jako album uvedeno jednotně pro všechny skladby. Jinak doporučuji zobrazit column browser. Můžeš si nastavit co cheš zobrazovat. Například tam jde nastavit "group compilations". Pro hromadné automatické tagování můžu doporučit TuneUp, je to placená a ne zrovna levná aplikace. Docela to funguje, ale zázraky to taky nedělá. Dohledá to a taguje skladby, stýhne booklety, nabídne promazání duplikátů. Mám taky velkou knihovnu a column browser je rychlej. Jinak pokud si označíš skupinu skladeb, nebo cd etc.. tak přes cmd+i můžeš editovat tagy ručně. Další tip je, že při startu iTunes můžeš podržet alt a vytvořit jinou knihovnu, nebo vybrat z více knihoven, já tak řeším knihvnu MP3 v práci (externí HDD) a doma (síťový HDD).
seaman Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Raz si s tym treba dat pracu a otagovat, potom to bude luxus. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
F.B. Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Raz si s tym treba dat pracu a otagovat, potom to bude luxus. Sent from my iPhone 5 using TapatalkNo to by som sa zbláznil i keby som to robil cez nejaký ten program, o tom že by som to robil "ručo" radšej ani neuvažujem, asi sa na to vybodnem Ahoj, pokud je OST opravdu OST (offcial sound track), tak v je v tagu jako album uvedeno jednotně pro všechny skladby. Jinak doporučuji zobrazit column browser. Můžeš si nastavit co cheš zobrazovat. Například tam jde nastavit "group compilations". Pro hromadné automatické tagování můžu doporučit TuneUp, je to placená a ne zrovna levná aplikace. Docela to funguje, ale zázraky to taky nedělá. Dohledá to a taguje skladby, stýhne booklety, nabídne promazání duplikátů. Mám taky velkou knihovnu a column browser je rychlej. Jinak pokud si označíš skupinu skladeb, nebo cd etc.. tak přes cmd+i můžeš editovat tagy ručně. Další tip je, že při startu iTunes můžeš podržet alt a vytvořit jinou knihovnu, nebo vybrat z více knihoven, já tak řeším knihvnu MP3 v práci (externí HDD) a doma (síťový HDD).Ten column browser sa mi zobrazí ako sivý - nejde mi tam nič prekliknúť. V čom by mohol byť problém? Inak dík za odpovede, chalani. F.
jovani Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Urban Weather Station, videll niekto v reale?
panedge Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Panove nedali by ste mi nejakej tip na slusne hrajici reproduktor,mozna s bluetooth.Hledam,ctu,ale kdyz si to nemuzu poslechnout,tak nevim.Jde mi o hudbu z Macu,iPadu.Nejsem si jistej,jestli klasicky repro nebo nakej ten prenosnej reproduktor.V obyvaku mam slusny stereo,takze by me stacilo spis neco prenosnyho-postavit to v kuchyni,kde me napadne,nebo si to vzit do pracovny.Kdyby to slusne vypadalo,budu rad.Cena tak do deseti litru.Diky
panedge Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Regalovy repra nechci.Mam v obyvaku velky stereo a Bose na filmy,to staci.Potrebuju neco vylozene k notasu,iPadu.Polozit to kam me napadne,proto asi vypadavaj i klasicky PC bedny.Nevim jak uz maj vymakany bluetooth,jestli to nejak nezhorsuje kvalitu zvuku.Potrebuju,aby k tomu sel pripojit hlavne mac a ipad.Jinak dik za tip.
decebal Odesláno 17. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2013 (upraveno) A má to Air Play, což je IMHO lepší, než to hnát přes BT. Upraveno 17. března 2013 uživatelem decebal
kubson Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Panove nedali by ste mi nejakej tip na slusne hrajici reproduktor,mozna s bluetooth.Hledam,ctu,ale kdyz si to nemuzu poslechnout,tak nevim.Jde mi o hudbu z Macu,iPadu.Nejsem si jistej,jestli klasicky repro nebo nakej ten prenosnej reproduktor.V obyvaku mam slusny stereo,takze by me stacilo spis neco prenosnyho-postavit to v kuchyni,kde me napadne,nebo si to vzit do pracovny.Kdyby to slusne vypadalo,budu rad.Cena tak do deseti litru.Dikypro stejné účely uvažuju nad tímhle, bt je pro muziku smrd! airplay přes wifi to řeší
panedge Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Diky za tipy chlapci.<br />Bedjasson-ty Krator vypadaj uzasne,otazka je jak to hraje,nejak se mi nechce verit,ze za ty prachy to bude dobre hrat,ale treba se pletu!<br /><br />Kubson-to vypada taky super,ale ty prachy bych za to dal,kdyby to byl muj jedinej sound system.Jak rikam,mam stereo,hraje to super.K macu potrebuju neco levnejsiho,jen takovej doplnek,ale aby to hezky hralo no.
panedge Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Tak cumim na stranky tech Kratoru a vypada to teda dost dobre a maj i jiny moc pekny rady,cumim.Taky jsem cetl test na tripasmovy bez wooferu a vychvalili to jak svina,to si budu muset prostudovat,diky za tip!
patriknapr Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 (upraveno) Panove nedali by ste mi nejakej tip na slusne hrajici reproduktor,mozna s bluetooth.Hledam,ctu,ale kdyz si to nemuzu poslechnout,tak nevim.Jde mi o hudbu z Macu,iPadu.Nejsem si jistej,jestli klasicky repro nebo nakej ten prenosnej reproduktor.V obyvaku mam slusny stereo,takze by me stacilo spis neco prenosnyho-postavit to v kuchyni,kde me napadne,nebo si to vzit do pracovny.Kdyby to slusne vypadalo,budu rad.Cena tak do deseti litru.DikyVolil bych něco odtud http://www.basys.cz/produkty/bose/osobni-audio-mutimedia/bose-sounddock A nebo mě ještě napadla firma Jawbone ... Prý hrají velice hezky Upraveno 18. března 2013 uživatelem patriknapr
montemar Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 JBL http://www.jbl.com/estore/jbl/us/shop/Wireless-Speakers/cat240039
panedge Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 patriknapr-tak Bose by mohla bejt dobra volba,mam v obejvaku jejich system na filmy a hraje to slusne.<br /><br />Bedjasson-tak na avmanii ty repraky Krator pekne sepsuli:-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se