panedge Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 S iPhonem bych jeste chvili pockal,jestli Apple na jare nepredstavi nakou novinku.
utrejch Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 ad iPHONE 5 : ... já bych to být tebou nekupoval. je to strašně nudnej přístroj.. všechno dokonale funguje, nic se neseká, bezchybné aplikace, bezkonkurenční design, nesrovnatelná cena při opětovném prodeji, nejbohatší výběr příslušenství a taky jedinečná podpora aktuálního softu od apple... prostě je to otravnej telefon, žádná zábava při řešení nedokonalostí jako u ostatních značek...To bych mozna prezil, vzdycky jsem byl rebel, co jde proti proudu! S iPhonem bych jeste chvili pockal,jestli Apple na jare nepredstavi nakou novinku.Taky jsem si rikal, ale muj aktualni telefon vydrzi nabity jednu hodinu ...
sureshot Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Za toto dik! Tady jsou nějaký klávesový zkratky do začátku
panedge Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Tak jsem studoval ty zkratky a chvili to asi bude trvat,nez se to naucim.Kazdopadne diky za ne.
Jeremy Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Na klávesový zkratky je parádní aplikace CheatSheet - držíte 2 vteřiny CMD a objeví se plachta se všemi ZROVNA DOSTUPNÝMI kl. zkratkami. Paráda!
TomAnt Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Jeremy, dakujem 100x. Vzdy potesi takato aplikacia, zvlast ked clovek o nej nevie.
utrejch Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Vcera objednal, dneska rano dorazil, to je dobre ... no a zatim dobry ... nemate tipy na nejake hry?
montemar Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 (upraveno) ja mam nejaky sachy, pak treba drop 7 free, labyrinth le, aerox, falldown, gof 2 hd, uber racer, infinity blade, hit tennis 3...., atd jinak, za mne fajn appky napr.: lunchtime, tiviko, imedia share, fastcamera.. Upraveno 22. února 2013 uživatelem montemar
panedge Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Tak a je to tady-prosím vás poraďte mi někdo,proč když vložím normálně fotku sem na fórum,tak se mi tam neobjeví??normálně ji vyberu,je tam název,ale v miniautuře je jen nápis jpg,ve windows už se ukázal obrázek,pak dám náhled a nic,najedu zpátky a už tam žádnej soubor ani není.Sorry,ale fakt s tím macem vůbec neumím,začínám bejt lehce nervózní. Dotaz číslo 2-v iPhotu jak jsem pochopil si fotku nezmenším,jen v náhledu.Když si ji zmenším v náhledu,tak pak když ji vrátím do iPhota,tak tam chvíli je,ale v původní velikosti a pak se ztratí.Jak mám co nejjednodušejc zmenšit fotku a pak si ji někam dát? Děkuji
kulix Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Chlapci, prosim o radu..Jaky je dalsi zpusob, pokud existuje, vkladani fotek z Ipadu a Iphonu na toto forum krome Tapatalku?Diky
Bob Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Chlapci, prosim o radu..Jaky je dalsi zpusob, pokud existuje, vkladani fotek z Ipadu a Iphonu na toto forum krome Tapatalku?DikyStejne jako na pc :-) ale nejdriv si musis do ipadu stahnout soft na zmenu velikosti fotek, protoze jinak ti je hned admin smazne :-)
patriknapr Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Tak teď ještě najít ten soft na zmenšování))
kulix Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Resize Image Free jsem stahnul a dobry..
panedge Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Tak vkladani fotky uz funguje,iPhoto se musim naucit.Jeste dotaz,pouzivate magic mouse?ja premejslim,jestli to ma cenu,ale pro ruku je to asi pohodlnejsi.Diky
m.n. Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Já mám Magic myši asi tři, pro jistotu ve všech lokalitách, kde se vyskytuju, ale v podstatě ji vůbec nepoužívám. Ten obrovský skleněný touchpad na macboocích mi prostě plně vyhovuje a na myš šahám jen opravdu když potřebuju udělat něco titěrného ve photoshopu. Při běžné práci třeba vydržím chvilku s myší pracovat, ale pak se najednou přistihnu, že všechno dělám stejně na touchpadu. Co se týče samotné myši, tak já v pubertě dost hrál FPS hry, takže jsem si prošel různýma intellimousama, MXkama od Logitechu, ale MagicMouse je pro mě asi nejpohodlnější (a tom mám velmi dlouhé prsty a velkou dlaň). Taky existuje utilita tuším BetterTouchTool (funguje samozřejmě i pro touchpad), která ti umožní nastavit i naprosto nemyslitelná gesta - myš je dotyková na celém svém povrchu.
sureshot Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 ma niekto skusenost s nastavenim citlivosti scroll funkcie u magic mouse?
adamo Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Nikdy jsem si nemyslel, že je to možné používat notebook pohodlně a bez omezení pouze touchpadem. Až do doby než jsem si koupil macbook. Nicméně pro rychlou a pohodlnou práci v cadu a sketchupu bohužel už myš potřebuju. Koupil jsem si magic mouse z několika důvodů. Jednak mi přijímač pro myš nezabírá usb a hlavně dotyková plocha umožňuje používání návykových gest. Popravdě řečeno je ale delší práce s magic mousem docela peklo. Tvar strašný a po pár hodinách mi z ní tuhne ruka. Kdybych ji měl používat pro každodenní několikahodinovou práci, koupím si něco jiného a gesta oželím nebo pro ně budu používat touchpad vedle myši.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se