Ejabejaroz Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Funguje vam photostream? Mne najednou prestal iPad i iPhone uploadovat
kloubik Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Pritelkyni to blbne kazdou chvili. Stejna jako iMessage,ktery melo byt s novou verzi OS X a iOS 6 synchronizovany napric vsema pristroje...do dneska to nefunguje spravne a na netu jsou stovky stiznosti na Apple foru a jinde a nic se s tim nedeje uz mesice. Jinak ale me napada, mas dost mista na iCloudu? Vim, ze nedavno zminila, ze ji to zase nechodi, ale tentokrat ze je to asi kvuli vycerpani kapacity iCloudu, ze uz nema misto a zatim si nepriplatila za vic GB.
Ejabejaroz Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Pritelkyni to blbne kazdou chvili. Stejna jako iMessage,ktery melo byt s novou verzi OS X a iOS 6 synchronizovany napric vsema pristroje...do dneska to nefunguje spravne a na netu jsou stovky stiznosti na Apple foru a jinde a nic se s tim nedeje uz mesice. Jinak ale me napada, mas dost mista na iCloudu? Vim, ze nedavno zminila, ze ji to zase nechodi, ale tentokrat ze je to asi kvuli vycerpani kapacity iCloudu, ze uz nema misto a zatim si nepriplatila za vic GB. Joo, 23.5 giga, celej ps jsem resetoval, divny... Macy fungujou normalne a iOS zobrazuje, jenom najednou prestal uploadovat
quest987 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 existuje nejaka appka na mac os x nebo na ios na zjisteni na jake frekvenci (2,4 nebo 5 ghz) bezi wifina? do ktere je pripojen
RomanP Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Tak jsem testoval to srovnání souborů podle přípon a finder ok, kdežto aplikace mi to seřazení nerespektují. No a co se týče práv ke složce, přidal jsem ve vlastnostech složky v Sharing and Permition pluskem uživatele a mám u něj volby:Read and WriteRead OnlyWrite Only (Drop Box) Proč tam proboha není No Access, jako u everyone, to je mi záhadou...
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 lehký off topic ..... dnes jsem měl možnost poprvé osahat iPhone5 a iPad mini IPhone 5 mi nesmí přes práh, pokud to nebude nevyhnutelně nutné - prostě se mi nelíbí iPad mini je naopak krasavec a klidně bych ho vyměnil za velkou verzi, protože bych ho konečně nosil sebou ... jen takový povzdech
patriknapr Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 lehký off topic ..... dnes jsem měl možnost poprvé osahat iPhone5 a iPad mini IPhone 5 mi nesmí přes práh, pokud to nebude nevyhnutelně nutné - prostě se mi nelíbí iPad mini je naopak krasavec a klidně bych ho vyměnil za velkou verzi, protože bych ho konečně nosil sebou ... jen takový povzdech Mám pětku i mini a tak nějak se to k sobě hodí. Už kvůli konektoru )) a musim říct, že od doby co mám mini jsem na počítač ani nesáhnul.A ještě pětka má jednu výhodu. Když byla čtyřka v nějakým obalu, tak to bylo bago. Teď pětka je v obalu velká jak čtyřka bez o. Takže se těším jak šestka bude z o velká jak pětka bez o.
spiderer Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 iPhone 5 me take miji a kupovat ho nehodlam - prijde mi to jako kdyby to snad ani nebylo od Applu - po tom co jsem videl jak po mesici z cerneho zadniho krytu pomalu slejza barva na hrane kde clovek telefon drzi rukou, tak to uz bylo moc.. Stribrna/bila tak humpolacky nevypada, ale porad je to nejaky divny. iPad mini - ten uz nejakou chvili mam a je to dokonala vec - oproti velkymu iPadu o polovinu lehci a vyrazne mensi se zachovanim pohodlnosti pouzivani. Velky iPad uz bych si nekoupil, ale mini neslo odolat.
Cyril Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Já jsem po Kubsonově intervenci pořídil iPhone5 a zatím jsem spokojen. Po všech Bosch, Siemens,Sony a nakonec několika Nokiích jsem se přes tragický pokus o sblížení s BlackBerry 9810 dostal až sem. Zatím dobrý. Intuitivní. Pouze ta baterka.... 24 hodin a death...
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Já jsem po Kubsonově intervenci pořídil iPhone5 a zatím jsem spokojen. Po všech Bosch, Siemens,Sony a nakonec několika Nokiích jsem se přes tragický pokus o sblížení s BlackBerry 9810 dostal až sem. Zatím dobrý. Intuitivní. Pouze ta baterka.... 24 hodin a death... to asi není o tom, že budeš nespokojený - ono to fungovat bude a dobře, ale proti 4 je to dyzajnově nevyvážený - nevím kde nechal tesař díru * jen můj názor .................................... taky mám rád menší holky než dlouhý bidla
Cyril Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Aha...tak v tom jsme asi každej jinde. U telefonu této třídy potřebuji pouze lehce přístupné a spolehlivé funkce. Jak vypadá, je mi celkem jedno. Klidně bych bral, ať je ještě nevyváženější, ale s větší výdrží baterky...
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Aha...tak v tom jsme asi každej jinde. U telefonu této třídy potřebuji pouze lehce přístupné a spolehlivé funkce. Jak vypadá, je mi celkem jedno. Klidně bych bral, ať je ještě nevyváženější, ale s větší výdrží baterky... já nevím no, taky bych si nekoupil hnusnou televizi, která mi bude viset na očích jenom kvůli tomu, že hezky ukazuje (jak říkala moje babička :-) ) od telefonu očekávám kromě funkčnosti i určitou kompaktnost a za 15t+ bych chtěl aby se mi i líbil, ale to je fuk
seaman Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Ja som kupil iP5 a ked som po tyzdni vzal do ruky 4s, pripadal mi ako model z muzea, fakt poriadny rozdiel a k 4s by som sa uz nevratil Sent from my iPad using Tapatalk
Bob Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 IPhone 5 je jen o zvyku, prvni tyden mi taky pripadal divny, ted mi prijde divny i4 ... Zpet bych nesel, ale je pravda ze je to prvni telefon na ktery jsem poridil kryt
montemar Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 taky bych pětku neměnil. potěžkal jsem si kámošovo čtyřku a to je fakt muzeum. jo, mám černej, šoupe se.. to je asi jediná vada.. design je ok a o malinko větší displej je hodně znát. .. akorát už nevim, co do něj cpát.. mám tam mraky věcí a pořád ještě 44 GB volnýho místa...
Cyril Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 (upraveno) já nevím no, taky bych si nekoupil hnusnou televizi, která mi bude viset na očích jenom kvůli tomu, že hezky ukazuje (jak říkala moje babička :-) ) od telefonu očekávám kromě funkčnosti i určitou kompaktnost a za 15t+ bych chtěl aby se mi i líbil, ale to je fukPro mě alespoň zatím, zbytečný úvahy. Dyť je to spotřebka za pár stovek....Za rok bude stát tašku koženejch jablek. A mám na něm protiskluzový plastový kryt, takže se páni disajnéři u Apple stejně dřeli zbytečně. Jinak bych ho už při svém způsobu používání měl na dvě půlky. A myslím si, že je lepší koupit hnusnej telefon, než nosit hnusný hodinky, řídit hnusný auto, sedlat hnusnou motorku, nebo se denně dívat na úplně strašně ošklivou manželku.... Vzpomeňme si, mi starší, na první mobily (cihly), který jsme měli...NTSC-601, Dancal, Philips Diga a další. A jak nám připadaly "in" Upraveno 19. prosince 2012 uživatelem Cyril
patriknapr Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 To je jedna z mála věcí co mě na Applu štvou. Jejich výrobky sice skvěle vypadaj, ale člověk je pak stejně musí do něčeho strčit, aby se mu nezničily. Takže krásu toho výrobku pak vidím akorát když ho čistím od drobků v pouzdře.
exBURN Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Ach jo, pořád nevím zda iPad 2 vyměnit za iPad mini...... Ženě se moc zalíbila dvojka, tak že bych jí posunul svůj a koupil miníka, ale zase mám dilema zda to za to stojí - klasická velikost mi nijak nepřekáží a defakto si nijak jinak než zmenšením nepomůžu.
kloubik Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 V tom případě tomu dej ještě pár týdnů, jestli se neobjeví konkrétnější informace ohledně iPad mini s retina...začíná se proslýchat, že Apple už se pomalu začíná připravovat na výrobu a továrny mobilizují svoje zdroje. Kromě zmenšení si pomůžeš hlavně hodně váhou a za sebe musím říct, že jako relativnímu odpůrci tabletů mně iPad mini docela nadchnul, hlavně co se týká provedení. To jak se díky výrazně nižší váze drží v ruce a pracuje se s ním je fakt paráda. Do velkýho bych nikdy nešel, o iPad mini bych klidně uvažoval. Přítelkyně byla to samé, má MB Air 13" a iPad nikdy nechtěla. Pak vzala do ruky iPad mini, druhý den ho měla a teď skoro notebook doma nepoužívá a trochu lituje, že nešla do 3G verze.
exBURN Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 (upraveno) No ta Retina....jako já nejsem zas až tak z ní hotový, jelikož používat vše ve vyšším rozlišení má docela vliv na FUP u 3G :-( (nevím to jistě).Kvůli váze mi vyhovuje už iPad 2 bo váží jen 600g a nijak mě to neobtěžuje - před tím jsem měl acer co měl 700g a bylo to fakt znát. Proto se bojím jít do nového velkého ipadu, jelikož váha je zase trochu vyšší (600 g beru jako max). Mini je pecka co se týče vzhledu, defakto mini mě přimělo si zase koupit tablet, ale měl jsem možnost vzít dvojku za supr cenu (o cca 4,5 tisíc levněji než mini) s tí, že jí pak vyměním, ale nějak mi padl do ruky a teď nevím nevím - třeba na klávesnici se mi píše perfektně, ale nevím jak to bude u mini atd.... \být mini výrazně výkonnější tak asi neváhám, ale takto nevím Upraveno 19. prosince 2012 uživatelem exBURN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se