Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 10. 2013 v 15:44, kloubik napsal:

Update na iOS 7 na iPad Mini a iPhone 4S. Poslednich par dni neposloucham nic jineho nez stezovani pritelkyne, jak vsechno chodi neuveritelne pomalu...telefon se strasne zpomalil, nekolika sekundove prodlevy pri foceni, problemy s wifi na obou zarizenich, problemy s aplikacema ktera doted chodily atd.... Jestli tohle je ten bezproblemovej stabilni Apple iOS, tak ja teda nevim.... Nejak jim to jde do kytek. 

Mi se Iphone naopak zrychlil, ale sekají se mi písničky a někdy mám problém přijimat hovory a odemykat obrazovku.

Odesláno
  V 13. 10. 2013 v 22:15, Radek124 napsal:

2kloubik: Jak to napsat a zbytečně neurazit? Příspěvků varujících před tímhle nesmyslným upgradem "bez možnosti návratu" už je pár dokonce i tady na chronomagu - a přesto se pořád najde dost fríí-kůůl-inů co si nedají říct a v záchvatu inovativnosti ještě rozvrtají jabka ostatním...  :taz:

To ja ne :) Ona zvladne relativne dobre obsluhovat vsechno sama, jede na Apple uz nejaky cas (Macbook Air, iPod, iPhone a Ipad mini) ja se toho ani nedotknu jak je rok dlouhej. Jenomze tentokrat se ani nezminila ze bude upgradovat. Ja jsem par stiznosti zaslechl, ale myslel si, ze se to tyka spise starsiho hardweru, 4S ani iPad mini jsem nemyslel ze bude nejakej extra problem.  + az do ted nikdy zadny problem s upgradem nebyl, takze jaksi clovek nemel duvod ocekavat neco tak spatnyho.

Ale dik za zminku, ze se to da trochu poladit, mrknu na net a skusime neco povypinam, jestli to pomuze. 

Odesláno

me se zacala sedmicka celkem libit i vyhovovat. co mi vadi, jsou asi jen zalozky v safari, ktery vypadaj jak kartoteka obvodaka z osmdesatych let a nemuzu si na ne zvyknout..

Odesláno

Kluci co iPad mini? Má to ještě cenu? Zbavil jsem se iPadu 3 jelikož byl moc velký a těžký a přeci jen iPhone na všechno nestačí. Chtěl bych to hlavně jako úložnu videí a fotek a nějaké hry. Dá se koupit za pár peněz dneska a váha je úplně boží. Bojím se akorát že ten display už bude krok zpět. Co vy vlastníci? Co vám na něm vadí?

Odesláno
  V 14. 10. 2013 v 9:23, exBURN napsal:

Kluci co iPad mini? Má to ještě cenu? Zbavil jsem se iPadu 3 jelikož byl moc velký a těžký a přeci jen iPhone na všechno nestačí. Chtěl bych to hlavně jako úložnu videí a fotek a nějaké hry. Dá se koupit za pár peněz dneska a váha je úplně boží. Bojím se akorát že ten display už bude krok zpět. Co vy vlastníci? Co vám na něm vadí?

A 32 giga ti staci jako ulozna?podle me je smysl ipadu nekde jinde.

Odesláno

Bohatě. Chci jen uvolnit pár giga z iPhone který mám neustále narvaný. Zas je mi líto dát za to hodně peněz na hraní her na záchod a na zprávy do postele :D Nijak více iPada nevyužiji. Proto nehci ani 3g verzi. 

Odesláno

Pánové, nemá někdo z Vás zkušenosti s Time Capsule? Nějak mě doma blbne router, tak bych to měl jako router a uložiště dohromady. Stejně uvažuju, že si ke stávajícímu 13' Macbooku pořídít iPad, ale ještě nevím jaký. Uvidíme co představí. Fakt nevím jaký ten menší je fakt skladný a lehký. Větší je prostě větší. Achjo. Poradíte?

Odesláno

Hele já mám tu jejich wifinu a do ní píchlý Synology a funguje mi to jako Time machine taky. Kromě toho to ještě je disk přístupnej z internetu, audiotéka a milion dalších věcí. Podle mě celkově za lepší cenu než Time capsule..

Odesláno
  V 14. 10. 2013 v 18:11, knihomol napsal:

Pánové, nemá někdo z Vás zkušenosti s Time Capsule? Nějak mě doma blbne router, tak bych to měl jako router a uložiště dohromady. Stejně uvažuju, že si ke stávajícímu 13' Macbooku pořídít iPad, ale ještě nevím jaký. Uvidíme co představí. Fakt nevím jaký ten menší je fakt skladný a lehký. Větší je prostě větší. Achjo. Poradíte?

Time Capsule je super, ale vše funguje skvěle jako domácí úložiště. Pokud nechceš k datům přistupovat přes internet třeba z práce tak mohu time capsule doporučit.

Jak ti tu někdo doporučoval úložiště synology, tak to má také svoje výhody. Například možnost dvou disků, které se zrcadlí a tím pádem když jeden disk odejde tak máš všechno na tom druhým a také to vzdálené přistupování k datům.

Pokud máš třináctku macbook tak bych doporučil spíše ipad mini. Jak už jsem tu někde psal, velikost nebo spíše malost miniho, jeho lehkost a pohodlnost je rozhodně o dost příjemnější oproti velkýmu ipadu. Pokud by jsi měl pouze jeden ipad, doporučil bych velkýho. Pokud ho máš v kooperaci s macbookem 13  tak rozhodně malýho. Osobně jsem to doma měl božnost vyzkoušet tak i tak a i když jsem nakonec u macbooku 11 a iphonu tak kombinace 13 a miniho je perfektní.

A k ještě k tomu úložišti. Dobrá možnost je taky koupit si airport extreme a k tomu externí 2,5 disk a máš to samé.

Odesláno

knihomol: TimeCapsule mám, klidně se ptej, co tě bude zajímat.

Dá se teda na ni přistupovat i zvenku, pokud máš veřejnou IP. Nicméně souhlasím s Jeremym, za měsíc se stěhuju do nového a asi to vyměním za Synology, protože to umí všechno, co TimeCapsule + navíc DLNA, torrenty, správu kamerového systému a další věci.

Odesláno (upraveno)

Sice to nebude úplně 100% rada co do velikosti, ale - měl jsem 10" tablet a vyměnil ho za 7" iPad Mini - rozhodně je na používání lepší/příjemnější ten Mini. Mít tak displej s lepším rozlišením, nebylo by co vytknout.

Upraveno uživatelem dieegoo
Odesláno

Připojím se se stejným názorem. Měl jsem velký iPad a vyměnil ho za mini. iPad Mini používám častěji než velký a na delší práci/čtení, kdy je v ruce, je rozhodně příjemnější. Jestli mu nyní přidají retinu, tak ho vyměním zase, ač ho mám necelé dva měsíce. Přece jen ostrost grafiky je horší než na velkém iPadu, i když je displej menší.

Odesláno

iPady doma provozujem k maximální spokojenosti od prvního modelu, ale jestli je lepší "velkej nebo malej" je naprosto individuální záležitost. Drahá polovička se v tom hodiny rochní na klasických WWW a větší plochu a rozlišení trojky by neměnila, sám mám lehounkého miníka na nočním stolku (a nebo v kapse bundy) a používám ho hlavně na rychlé shlédnutí pošty a zkouknutí pár stránek - a když chytnu do ruky desítku, připadá mi už jako cihla. Mrňousi mají na hraní jedničku v neoprénu a nějaké extra rozlišení je jim k tomu úplně putna, stejně jako bábě která ani při přímém srovnání a s brejlema údajně nerozezná rozdíl mezi jedničkou a trojkou. Mě zrak zaplaťpámbu slouží skvěle a rozlišení Miniho kolem 240PPI mi na 8" přijde naprosto ideální - a blekotat o vyšším může leda marketingem zblblý fanda megapixeů a čínských krabiček s nesmyslnými parametry...

Odesláno
  V 15. 10. 2013 v 18:24, knihomol napsal:

Díky moc za názory. Uvidíme co nám nachystá Apple příští týden. Nakonec koupim Airport Extreme a k tomu koupím nějaký disk.

dobrá volba, kup si větší disk a udělej si na ní dvě partitions a jednu používej pro time machine a druhou třeba na filmy či muziku. Tak to mám tedy já a pohoda ))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...