Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Iphone 4 dosti znatelně rychlejší. Menu už nelaguje

Iphone 5 asi nepatrně rychlejší.

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Ježiš marjá. co to zas udělali za vylepšení? Ta spodní šedivá lišta pod ikonama je teda slušnej voser

Neni to voser, da se to zrusit v kontrastech..;))

Taky me to zprvu vydesilo..;)

Odesláno

"Country specific holidays automatically added for many countries "

přijde mi že to je nastavené jako automatické, ale ČR asi neni v seznamu

Nepřišel někdo na to, jak zobrazit jména svátků v kalendáři?

Návštěvník Matiniela
Odesláno (upraveno)

iPad 4 rozhodně rychlejší a iPhone 5 taky zrychlil. Všem doporučuji aktualizovat.

Upraveno uživatelem Matiniela
Odesláno

Ježiš marjá. co to zas udělali za vylepšení? Ta spodní šedivá lišta pod ikonama je teda slušnej voser

Neni to voser, da se to zrusit v kontrastech..;))

Taky me to zprvu vydesilo..;)

a kde? mne to nejak nejde :(

Odesláno

Šel jsem si koupit obal na Bose SoundLink Mini, potkal na prodejně Spajdyho, pokecal s ním a odcházel s Apple TV... Teď se s tím morduju a mám dotaz - zkouším se připojit k mojí iTunes knihovně v PC, ale nedaří se. "Ujistěte se, že je PC ve stejné síti jako Apple TV, že je verze aplikace iTunes aktuální a že je aplikace iTunes spuštěna" - podle mě vše OK, ale nejde to, najdu v ATV jen věci zakoupené v iTunes Store. Dají se tam nějak "dostat" i ty ostatní...?

Odesláno

ricous: Prosim jak jsi spokojen s Bose soundlink? Neco takoveho by se mi hodilo, ale mam obavu, ze vzhledem k rozmerum to bude hrat spis jak rozhlas po drate...?

Odesláno

ricous: Prosim jak jsi spokojen s Bose soundlink? Neco takoveho by se mi hodilo, ale mam obavu, ze vzhledem k rozmerum to bude hrat spis jak rozhlas po drate...?

Zkoušel jsem ho a hraje výborně,jako rozhlas rozhodně ne.Docela to fakt tlačí,ještě lepší byla větší verze,ta hrála už opravdu dost nahlas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...