Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ricous: Prosim jak jsi spokojen s Bose soundlink? Neco takoveho by se mi hodilo, ale mam obavu, ze vzhledem k rozmerum to bude hrat spis jak rozhlas po drate...?

Jsem maximálně spokojený - samozřejmě by se našly i lepší repráky, ale tohle je ideální "kompromis" cena/velikost/zvuk. Doporučuji si do nějakého Appstoru dojít a odzkoušet, budeš podle mne překvapen...

Ale k mému problému - nikdo žádný tip, jak dostat tu iTunes knihovnu z PC do AppTV?

Odesláno

Šel jsem si koupit obal na Bose SoundLink Mini, potkal na prodejně Spajdyho, pokecal s ním a odcházel s Apple TV... Teď se s tím morduju a mám dotaz - zkouším se připojit k mojí iTunes knihovně v PC, ale nedaří se. "Ujistěte se, že je PC ve stejné síti jako Apple TV, že je verze aplikace iTunes aktuální a že je aplikace iTunes spuštěna" - podle mě vše OK, ale nejde to, najdu v ATV jen věci zakoupené v iTunes Store. Dají se tam nějak "dostat" i ty ostatní...?

Mas zapnute na iTunes home sharing? Zapni to, v ATV sa prihlas a musi to fungovat ;-)

Odesláno

Mas zapnute na iTunes home sharing? Zapni to, v ATV sa prihlas a musi to fungovat ;-)

Jo, mám Domácí sdílení jak v iTunes v PC, tak v ATV - a nic... Pořád ta hláška, co jsem postnul výše.

Odesláno

Baterka se zda o neco lepsi (5s), ale ty mini kolecka pro prijeti a odmitnuti hovoru me teda nenadchly. Predchozi reseni se mi libilo vic..

Odesláno

Chlapi, lepší ipad retina nebo air?

Air je velmi vyrazne lehci, idealni je si to nekde vyzkouset. Vyrazne lepe se kvuli tomu drzi.

Odesláno

Ideální je mini retina, rychlejc se nabije, míň to žere, dá se držet jednou rukou. Nejlepší stroj všech dob!

Odesláno

Uz se to tu resilo. Zalezi dle pouziti. Pokud prevazne na doma nebo na gauci tak air, pokud pracovne, na cestach tak jednoznacne mini.

Odesláno

Aha, tak to jsem spatne pochopil. Ja myslel ze u Ipad s retinou vers. Ipad s retinou temer o tretinu lehcim, novym konektorem atd. neni co resit.

Odesláno

mám na to ten samej názor

nechci to zakřiknout, ale můj 4S také vydrží o něco déle, pokud by ten update přinesl jen tohle, tak by mě to nevadilo

Taky mám dojem, že baterka vydrží déle (4S). Poslední dobou to byla hrozná krize, teď se ten telefon zase dá používat celý den...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...