Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hasna: tak zrovna na diktovani se hodne tesim protoze psani sms v aute na iphonu co je v drzaku neni nic moc. takhle tuknu namluvim sms a odeslu . sbohem satecek :)

jiste ze ne za jizdy  :photo:

Odesláno

Pánové neznáte nějaký použitelný soft pro stříhání videa na macu, který by byl zdarma? Chci si zkusit zeditovat jeden krátký klip. Nebo má smysl koupit iMovie?

Odesláno (upraveno)

Je jen ho musíš legálně nelegálně získat. Třeba na torrentech si seženeš starší verzi iMovie a můžeš i komplet balík s dalšími programy. Nainstalujes a měli by ti proběhnout aktualizace a tím je legalizuješ. Na netu se dočteš podrobnější postup. Zadarmo je jen pro nově zakoupené stroje myslím od loňského roku.

Upraveno uživatelem gorlo
Odesláno

Přesně tak, zdarma jenom pro nové stroje. O tom postupu jsem nevěděl, zkusím to. Díky za tip.

jj to funguje uplne v pohode, ja sem jen jeste musel prepnout v mac os do anglictiny nainstalovat aktualizace imovie a ostatních appek z ilife baliku a pak zas zpet do cestiny. Jinak mi to nabizelo placene 

Odesláno

Ano, musí se to přepnout do angličtiny, jen u mého Mac mini, to vypadalo trochu jinak. Nainstaloval jsem programy a ne a ne se aktualizovat, až když myslím proběhla menší aktualizace systému, naskočila i aktualizace programů. Trvalo to snad víc jak týden, než se zadařilo.

Odesláno

Nevíte někdo jak  s tímto?

Zdravím všechny uživatele nakousnutých jablek,

dnes jsem si všiml, že se mi v Macu v Safari neukazují otevřené stránky ze Safari z iPhona, ale jen z iPadu. Nevíte kde by mohl být zádrhel.

Předem děkuji za radu

Odesláno

Zdravím všecky jaqblíčkáře. Nevíte někdo jak jsou na tom macy s taktovanim procesoru? Konkretne mam mac mini s i5 2,4GHz dual core. Díky, Albert

Odesláno

Nemáš Mac Pro, ale postarší skromný malý tichý vyladěný strojek, postavený na míru z notebookových komponent - co bys na tom prokrýlepána chtěl přetaktovávat? Zvýšit takt o +20% ~ výkon +2% ~ hluk +200% ~ životnost -80%?  :thumbsdown_anim:

Odesláno

To chápu, jen mě zajímalo jak to je s produkty apple a taktovanim. Ja bych to jen zkusil, jaky je tam rozdil ve vykonu.. Samozrejme chapu ze u tohoto stroje povede taktv dlouhodobejsim meritku pouze ke snizeni zivotnosti a zvyseni hlasitosti. Jen jsem se chtel zeptat, zda to nekdo zkousel a s jakym vysledkem. 

Odesláno

Nevite o nejakem pouzitelnem internetovem prohlizeci pro iPad? Neco jako Mozilla s adblockem, abych videl i obsah stranek a ne jenom reklamu, ktera vsechno prekryje a nejde odstranit ani posunout.

Odesláno (upraveno)

A s cim mas problem? Mne nikde reklama nevyskakuje. Muzes dat nejaky link? J.

Třeba tohle http://neviditelnypes.lidovky.cz/z-druheho-kopce-klukovske-vzpominky-279-dy6-/p_spolecnost.aspx?c=A140608_152254_p_spolecnost_wag

Po asi 15 sekundách se zprava vysune nějaký obrázek a překryje třetinu obrazovky. Odsunout nejde, když se ho dotknu, tak se přepne na odkaz, kde je nějaká reklama. Když posunuju text stránky, tak se obrázek plynule přesouvá a zakrývá většinu stránky. Před upgradem IOS tam byla aspoň možnost zobrazit jako text. Sice nic moc, text se zobrazil jako nudle uprostřed bílé stránky miniaturním nezvětšitelným písmem, ale aspoň šel přečíst. To je taky pryč.

Upraveno uživatelem VS

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...