Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak bylo vše co se čekalo, žádná velká pecka nepřišla, hodinky zajimavé, asi si své zákazníky najdou. Zajímavé je Apple Pay otázka jak se to chytí.

Odesláno

Apple u me dnes klesnul na uroven jinych znacek (schvalne nejmenuji). Konec hlavniho udavace trendu, priposrany z padel porusi jemi hlasana pravidla a namisto toho, aby nechali jednu velikost pro skalni, vyserou se na ne. Ac jsem se tesil na prechod z 5s, zustavam u nej. Hodinky asi ok, ale rozhodne to neni nic, co by ostatni v nejake forme neukazali, u me ocekavani nenaplnily. Steve RIP

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jeezis proc furt dokola opakujete jak ten Jobs asi pred deseti lety rekl,ze nikdy nebude vetsi tel. nez 4 palce...dyt to je kravina,v dnesni konkurenci by to neslo.Cim dal vic lidi travi na telefonech vic casu a logicky chtej vetsi display.

Me se libi sestka uz na obrazku a nazivo to bude myslim moc pekny.

Odesláno (upraveno)

ja to U2 album mam v itunes na ipadu oznaceny jako purchased, ale stahnout do nejde. Delam neco spatne?

Upraveno uživatelem sta
Odesláno (upraveno)

ja to U2 album mam v itunes na ipadu oznaceny jako purchased, ale stahnout do nejde. Delam neco spatne?

stlac Recent Purchases ;) Upraveno uživatelem jovani
Odesláno

Docela vtipne mi prijde u 5,5" modelu reseni Reachablitty . pro to aby šli nabídky v horní části displeje ovládat jednou rukou tak si to proste displej celej posunute níž

Odesláno (upraveno)

No, nevím, ale money talks... Žádná sláva, píše velkej průser. Slovy největšího Čecha, sekvence dvou prvků. Prvku očekávání a prvku zklamání.

https://www.google.com/finance?chdnp=1&chdd=1&chds=1&chdv=1&chvs=maximized&chdeh=0&chfdeh=0&chdet=1410292080000&chddm=1134&chls=IntervalBasedLine&q=NASDAQ:AAPL&&fct=big&ei=xloPVJCYEsnCwAOKxoHACw

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Aktuální Apple Store cena na "poslední nepádlovitý" iPhone 5s není marná - bylo by zajímavé vidět kyselé ksichty překupníků s šedinama hrubě přes 20...  :wallbash:

Odesláno

Ja by som to nevidel tak zle. Mal som P4 a picoval som ked vysla 5. Casom som presiel na 5C a manzelka dostala moju 4ku. Ked ju obcas zoberiem do ruky, tak sa mi zda hrozne mala....(myslim 4ka, nie manzelka;) )

Návštěvník dlubix
Odesláno

Při každý představovačce všichni pičujou,to je hrozně trapný už...

Sry, vylepšení OK, ale ne každej se těšil na velký pádlo, jako ty. Já stále doufal, že bude něco jako iP6 4palce a třeba iP6+ větší, ale ne takhle. Když budu chtit zustat u applu, si proste jednoho dne budu muset koupit padlo a to me strasne s.re.

Odesláno

Sry, vylepšení OK, ale ne každej se těšil na velký pádlo, jako ty. Já stále doufal, že bude něco jako iP6 4palce a třeba iP6+ větší, ale ne takhle. Když budu chtit zustat u applu, si proste jednoho dne budu muset koupit padlo a to me strasne s.re.

tak tak. Ale u mě je to tak, že až odejde iP5s a nové iP budou v těhto nesmyslných velikostech tak s telefonem u jablka končím. 

Odesláno

ja to mam tak ze mi vetsi celkem nevadi. kdyz je to v rozumny mire. 4.7 bych asi uzivil. Ale mam ted 5s a ze bych nejak pocitil nutnost vymeny to ne. Dojdu mrknout az bude nekde vystaven, osaham a kdyz bude takovy ten efekt wow jako ze me to snad i ucaruje tak odejdu domu, budu se dlouho premlouvat a pak si ho asi nekoupim :)  

u me to ale nebude duvod k ukonceni pouzivani apple produktu. Jsem s jejich ekosystemem naprosto spokojenej a na jiny bych si jen tezko zvykal. 

Odesláno

ja to mam tak ze mi vetsi celkem nevadi. kdyz je to v rozumny mire. 4.7 bych asi uzivil. Ale mam ted 5s a ze bych nejak pocitil nutnost vymeny to ne. Dojdu mrknout az bude nekde vystaven, osaham a kdyz bude takovy ten efekt wow jako ze me to snad i ucaruje tak odejdu domu, budu se dlouho premlouvat a pak si ho asi nekoupim :)

u me to ale nebude duvod k ukonceni pouzivani apple produktu. Jsem s jejich ekosystemem naprosto spokojenej a na jiny bych si jen tezko zvykal. 

me jejich eko system taktez vyhovuje, vsechno mi beha na jabku , ale nechci telefon který nedokazu ovladat pohodlne jednou rukou a který je takhle velký, pro me je to nepraktická zalezitost. Dokud bude iP5s fungovat bez nejakeho sekani a podobne zustanu u nej a pak se uvidi 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...