exBURN Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Mě štve že není 32gb verze. 16 která mě nestačí a pak až 64. Libí se mi ta velká mrcha, ale 24k za telefon je za moji psych. Hranicí
shotik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 obchodnik no. 16 lidem nestaci tak by kupovali vsichni 32gb, jenze ta neni tak si priplatej 100$ za 64 "coz neni tak moc" - jak ti apple vnuti do hlavy a je to hned par dolacu na ucte u telefonu s full hd uz 16 bude zalostne malo. Na 5s mam par appek a fotky. Kdyz zacnu na dovce neco natacet tak v tu ranu konec - malo placu
stando Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Vsetci tu riesite iPhone, ale vcera to bolo hlavne o Apple watch. Co VY na to? Za mna rozhodne ANO. Urcite nerozpredam svoje "kusky z garaze" ,ale jedno miesto pre Apple watch si urcite tam najdem. Uz sa neviem dockat ,ked budu po novom roku na trhu.
Moty Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 tak ještě jeden dotaz ke stažení do iTunes v PC Když dám Ověřit položky ke stažení, tak mi to napíše, že mám všechno stažený a nikde mi to U2 nenabídne, achjo sem lama:-)))
exBURN Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Jj měl jsem 32gb a 5s jsem vul koupil 16 a byl to nejhorsi vec co jsem udelal. Trochu hudby, navigace, natoceny video a je to plny
kulix Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Vsetci tu riesite iPhone, ale vcera to bolo hlavne o Apple watch. Co VY na to? Za mna rozhodne ANO. Urcite nerozpredam svoje "kusky z garaze" ,ale jedno miesto pre Apple watch si urcite tam najdem. Uz sa neviem dockat ,ked budu po novom roku na trhu.Epl hodky se resi v samostatnem vlakne..
kulix Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Zadne velke wau to neni, ale Ja jsem spokojeny, 4S uz mi dosluhuje a vetsi displej uz taky uvitam.. A ta pamet 64GB je bomba.. O 16GB ani neuvazuji.. Mel jsem 32GB, furt jsem setril mistem a furt plne..U me dobry..
gorlo Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Mám ekosystém od Apple, tablety, Mac mini a chybí mi IPhone, který jsem nechtěl, protože displej je malý. Bral bych IPhone 6 Pro. U něho je zase limitní cena, která je moc. Pro mě to je víc jak jedna výplata. Já jsem spokojen s novými Iphony, ale nemám na ně.
Frantik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Tak model 5 je pro me posledni. Skoda :-( Mel jsem Apple rad. Ale tenhle dementni obrovskej a zakulacenej korejskej hnus uz si neporidim. Chapu, ze pro nekoho je to supercool, ale mobil, kterej nejde nosit v kapse a ovladat jednou rukou neni pro me. Designove je to Samsung jak vysitej. Bleee 2
busmil Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 tak ještě jeden dotaz ke stažení do iTunes v PC Když dám Ověřit položky ke stažení, tak mi to napíše, že mám všechno stažený a nikde mi to U2 nenabídne, achjo sem lama:-)))Máš to v přehrávači hudby, jen si zaklikáš na obláčky...
shotik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Frantik: pro srovnani kterej presne model samsungu myslis? ja teda nevidim se samsungem absolutne zadnou shodu
MJ. Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 mě to teda taky evokuje trochu samsung. ale hysterickej kvuli tomu nebudu. stroj to bude dobrej
Frantik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Frantik: pro srovnani kterej presne model samsungu myslis? ja teda nevidim se samsungem absolutne zadnou shodu Ja tam proste vydim ty oblý, kulaty tvary a evokuje mi to tu produkci. Stejne tak nesmyslnej obri rozmer. Proste tohle pro me neni Iphone, nedrzi se sveho konceptu, ale "jde s dobou". Driv ji urcoval, ted se zaradil pekne do řady. Ale je to jen muj nazor, respektuju, ze se libi, bude to asi trhák a ze lidi chteji pádla a načincanou asijskou produkci.
quest987 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Ja tam proste vydim ty oblý, kulaty tvary a evokuje mi to tu produkci. Stejne tak nesmyslnej obri rozmer. Proste tohle pro me neni Iphone, nedrzi se sveho konceptu, ale "jde s dobou". Driv ji urcoval, ted se zaradil pekne do řady. Ale je to jen muj nazor, respektuju, ze se libi, bude to asi trhák a ze lidi chteji pádla a načincanou asijskou produkci.pod toto se muzu podepsat
stando Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Franto pri dizajne smartfonu sa moc kuzlit neda. Je to proste placka s displejom a tlacidlom. Pockam az si telefom omakam na predajni a potom si spravim nazor. Takto z obrazkov nebudem robit unahlene zavery. Tie oble hrany seru aj mna(ale ,len co sa drzania telefonu týka) velkost zatial neriesim, clovek si zvykne.
Frantik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Franto pri dizajne smartfonu sa moc kuzlit neda. Je to proste placka s displejom a tlacidlom. Pockam az si telefom omakam na predajni a potom si spravim nazor. Takto z obrazkov nebudem robit unahlene zavery. Tie oble hrany s..u aj mna(ale ,len co sa drzania telefonu týka) velkost zatial neriesim, clovek si zvykne.No jasne, to chapu. Ja delam vzdycky unahlene nazory :-)
shotik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 se koupi nakej kryt co to "zahranati" a bude ))))
Tondaa73 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Jediný, co mě s**e, je ta cena......ale stejně si ho koupím, tak co....
shotik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 cena je ulet no to jo . To me taky limituje psychicky:)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se