stando Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Tak U2 nejde ani mne.....paradne gesto stiahnut zadarmo.
Hasňa Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Chápu to dobře, že nová deska U2? Že by přece jen první zajímavá věc na celém tom šílenství?
Návštěvník dlubix Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) jo EDIT: asi jediná. Ostatní fakt bída. Upraveno 9. září 2014 uživatelem dlubix
tombed Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Jo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 kurník, v iTunes mi to napsalo purchased, ale v iphonu nikde nic
Návštěvník dlubix Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Hledej ve skladbách, je to tam... stačí pak jenom kliknout na obláček.
Moty Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 asi sem tupej, ale kde ve skladbách? v hudbe na iPhonu to nemám ani mezi umelci ani mezi skladbami
panedge Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Dej na itunes hkedat U2 a máš to tam,já už poslouchám a zní to výborně!
knihomol Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 tak nevím, jsem z té dnešní akce rozpačitý. Nový iPhone je na mě velký. Uvažoval jsem, že si koupím 5S, ale ta "výprodejová" cena se mi zdá vysoká. Takže svůj iphone 4 vyměním asi za nové Blackberry. Uvidíme. Hodinky jsou sice zajímavé a asi se budou dobře prodávat, ale je to nějak mimo mě. Spíš jsem čekal, že ještě updatují iPod. Pomalu mně dosluhuje Ipod classic. Překvapilo mě, že když se jim hůře prodávají ipady lehký upgrade bude taky, ale asi to není tak jednoduché.
Moty Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Dej na itunes hkedat U2 a máš to tam,já už poslouchám a zní to výborně!já myslel, že se mi to stáhne do hudby v iPhonu Edit: tak sem to četl znova, mělo by to být v iPhonu ne jen přes iTunes Upraveno 9. září 2014 uživatelem Moty123
Návštěvník dabelM Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Doufám že management Apple přijde před vánočním šílenstvím s iPhone6 mini(Air) který bude mít uhlopříčku 4" a tímto pokryje celé spektrum prodávaných iPhone dle v současné době prodávaných velikostí úhlopříček displeje ! Upraveno 9. září 2014 uživatelem dabelM
Radek124 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) 2Moty123: v přehrávači klikni na Obchod, složka Purchased/Music/Recent Purchases, narolovat U2 a mačkat obláčky.Na desktopových iTunes je to ke stažení třeba přes seznam interpretů. PS: Z celé prezentace jde o jedinou věc která mě oslovila... Upraveno 9. září 2014 uživatelem Radek124
Moty Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) mám tam jen 1 skladbu z Mandely asi jsou přetížený linky Edit. tak jsem ještě musel dát - Not on this iPhone Upraveno 9. září 2014 uživatelem Moty123
panedge Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Nejsou Moty,otevři itunes a dole dej search,napiš U2,najde ti to songs,album atd,dej album a je tam,staženo za 5 minut
tombed Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Nejsou, staženo za 5min., už to sjíííždííím.
m.n. Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Na Spotify nic. Do 18.října má Apple exkluzivitu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se