safi Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 TomAnt napsal: Z toho co citam navrhujem: 1. kupit 15" Macbook Pro 2. z usetrenych 500 Eur kupit PORIADNY monitor s IPS panelom, napriklad HP LP2475w (pripadne naslednika) 3. zo zvysku penazi kupit k monitoru plnohodnotnu klavesnicu a mys 4. monitor nainstalovat do lokality, kde bude najviac pouzivany a pripajat na neho ten NB 5. v ostatnych lokalitach proste fungovat na 15" notebooku. Doma máme kombinaci macbook white 13 + 22 palcový monitor od Samsungu. K tomu Apple wired klávesnici s numerickým blokem a myš. Ideální kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 People napsal: tak ja uz od vcera ficim na ipade. Za tie prachy ta sranda stoji za to. Gratulujem. V akom formate sa daju citat e-booky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Já myslím, že to je naprosto stejné jako u iPhone, nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Jaem teraz si ma dostal.... nemam tam ziadnu knizku a ani ten ibook store som si nenainstaloval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Dnes som bol este raz pozriet v predajni, ktory MBP. Stale nie som na 100% rozhodnuty, ci 15", alebo 17", aj ked ten vacsi zatial tesne vedie. No aby som neodchadzal naprazdno, tak som si odniesol 32GB iPod Touch. Uzasna masinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Hehe, super grat k novému ipodu btw mne osobne sa 17" zdá už moc veľký na prenášanie, to je už skôr taký stolný počítač, ktorý nezaberá veľa miesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 zaujimave spojenie http://www.adr-studio.it/site/?page_id=14&...&gallery=37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Rad by som poprosil skusenejsich o radu - rozhodujem sa pre kancelarsky balik pre Mac OS na bezne "domace" pouzitie. Je lepsie kupit iWork '09, alebo MS Office pre Mac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Pre bezne domace pouzitie by ti mohol stacit aj OpenOffice ako freeware.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Ja tieto "open" formaty nejak nemusim... A prave citam, ze vysla oficialna ceska a slovenska lokalizacia pre iWork '09. Nieze by bola anglina problem, ale v poslednej dobe som strasne zpohodlnel. Ale aj tak ma zujimaju uzivatelske skusenosti medzi iWork a MSOffice, hlavne jednoduchost a stabilita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 11:07, 'Jaem' napsal: Rad by som poprosil skusenejsich o radu - rozhodujem sa pre kancelarsky balik pre Mac OS na bezne "domace" pouzitie. Je lepsie kupit iWork '09, alebo MS Office pre Mac? Otázka je co znamená běžné domácí použití. Já mám oboje, 90% používám Office a těch 10% je Keynote, když chci udělat nějakou pěknou prezentaci, je prostě lepší než PP... Pages a Numbers jsem prakticky nikdy nepoužil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 13:22, 'Jaem' napsal: Ja tieto "open" formaty nejak nemusim... To chapem, ani ja nie, ale OpenOffice ti ulozi subor v MS Office formate aj v PDF... Ak teda o toto ide.. Inac by som asi zostal "verny", t.j. do Mac OS X iWorks, do Windowsu Office... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Jaem: Já v Macu používám Open Office, častěji Google Apps. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 16:49, 'Josef01' napsal: Jaem: Já v Macu používám Open Office, častěji Google Apps. Já v práci Office, který máme oficiálně jako hlavní kancelářskej soft a spokojenost (akorát Entourage je bohužel tragicky pomalej bez ohledu na konfiguraci železa), doma mám taky koupenej Office, ale dlouho jsem ke své velké spokojenosti používal NeoOffice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 17:01, 'Kalifx' napsal: (akorát Entourage je bohužel tragicky pomalej bez ohledu na konfiguraci železa) Čoveče, to se divím, Entourage provozuju na MBP i na Airu 1,6 a v pohodě - v inboxu něco přes 20 tisíc zpráv, cca 12GB databáze a i prohledávání bez problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 (upraveno) V 6. 6. 2010 v 17:31, 'Ejabejaroz' napsal: Čoveče, to se divím, Entourage provozuju na MBP i na Airu 1,6 a v pohodě - v inboxu něco přes 20 tisíc zpráv, cca 12GB databáze a i prohledávání bez problémů... Já ti nevím, je to divný, ale ty odezvy jsou blbý. A to mám asi týden úplně novýho iMaca, nadupanýho jak to jenom šlo... Pitomoučkej Mail od Applu, co používám na poštu doma, mně přijde mnohem rychlejší. BTW: teď jsem si domů pořídil Magicmouse a BT klávesnici a je to parádička. V práci bych si klávesnici bez numerický části nedoved představit, ale doma na to šuftění je to dokonalý. Nenávidím kabely a tohle je další krok k jejich úplný likvidaci. .) EDIT: za tenhle pohled ty utracený prachy stojej:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 11:07, 'Jaem' napsal: Rad by som poprosil skusenejsich o radu - rozhodujem sa pre kancelarsky balik pre Mac OS na bezne "domace" pouzitie. Je lepsie kupit iWork '09, alebo MS Office pre Mac? Téměř jistě iWork. Pages a Keynote strčí Word a Powerpoint do kapsy s naprostým přehledem. Jediný možný problém by mohl být v Excel vs Numbers - Excel je o dost rychlejší při práci s velkými (tisíce řádků) tabulkami a některé jeho funkce Numbers prostě neumí (externí datové zdroje jako SQL a OLAP, pivot tables). Na druhé straně pro většinu tabulek určených pro nějaký tištěný výstup či presentace se Numbers hodí daleko lépe, protože používají koncept více tabulek na jednom worksheetu, takže se na jeden list papíru dají dostat i tabulky s rozdílným layoutem, aniž by bylo nutno používat opičácké postupy se spojováním buněk jako je to v Excelu. Open source hračky nebrat, většinu toho píšou čuňata, která nejsou schopna pochopit, že systémové služby jsou od toho, aby se používaly a ty aplikace podle toho vypadají - a to včetně těch, které se pyšní tím, že jsou nativní. Ale jestli mi nevěříš, klidně si něco na chvíli nainstaluj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 17:31, 'Ejabejaroz' napsal: Čoveče, to se divím, Entourage provozuju na MBP i na Airu 1,6 a v pohodě - v inboxu něco přes 20 tisíc zpráv, cca 12GB databáze a i prohledávání bez problémů... Zálohuješ, zálohuješ? Z mé zkušenosti (několik set Maců v práci po celém světě) je zrovna Entourage jedna z nejproblematičtějších aplikací pro OS X vůbec (mj. kvůli tomu archivu v několika málo fajlech, dost citlivých na poškození). Musím ale uznat, že nový Outlook for Mac se celkem povedl (pokud si člověk odmyslí to šílené GUI). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 18:25, 'JJ' napsal: Zálohuješ, zálohuješ? Z mé zkušenosti (několik set Maců v práci po celém světě) je zrovna Entourage jedna z nejproblematičtějších aplikací pro OS X vůbec (mj. kvůli tomu archivu v několika málo fajlech, dost citlivých na poškození). Musím ale uznat, že nový Outlook for Mac se celkem povedl (pokud si člověk odmyslí to šílené GUI). Jasně že ano:-) Entourage ale ne přes Time Machine (pokaždé by se zálohovala celá databáze), ale používám standardní Mobile Me Backup. Jednou týdně všechno stáhnu ze serveru, uložím do archiv složky na počítači a pak sjedu backup celé databáze. Do té doby mám vždy kopii dat lokálně a druhou na serveru. Jednou se mi to již vyplatilo - nějak se mi nepovedl update na Snowa a musel jsem dělat restore. Úplně v pohodě z Time Capsule a pak restore MS User Data - vše obnoveno i s nastavením a certifikáty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 A je to tady, pánové . http://www.apple.com/iphone/ 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se