jovani Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 ups, taku vydrz mozno iba zavidiet, no je k neuvereniu ... tapeta bola v standarde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 tapeta sa da prikupit aj s mojim blbym ksychtom vo vypredaji! heh....no aj ja som zvedavy, ako sa to este zlepsi pri beznom pouzivani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Rozumím tomu správně, že telefon vydrží 1,5 dne?no ale ne normalního provozu. protoze maxigabrielg měl i neskutecnou vydrz na iP5S jak tu psal o par stranek dříve, hodne sem se tomu divil, protoze ja se k jeho číslu vydrže ani nepřibližuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 no ale ne normalního provozu. protoze maxigabrielg měl i neskutecnou vydrz na iP5S jak tu psal o par stranek dříve, hodne sem se tomu divil, protoze ja se k jeho číslu vydrže ani nepřibližujiked nevies telefonovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 s takovou babou se ten telefon hecnul a vydrz je ukazkova co mate na pozadi vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 tak uz prichadza konec baterky, je tam uz len 5% a kedze ideme do kina, tak to umrie cez film.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 hod screen o dlzke pouzivania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 na 56 vypadas dobre na ty tapete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Upgrade... http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/348772-kutilove-bruskou-upravili-nejnovejsi-iphone.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 na 56 vypadas dobre na ty tapetelebo mam cerstvo oholene nohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Upgrade... http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/348772-kutilove-bruskou-upravili-nejnovejsi-iphone.htmlProč tohle někdo dělá,to mi hlava nebere,to sou takový kok.oti ty lidi to fakt není možný.Že furt nějaký zakomplexovaný retardi maj potřebu ukazovat jak je ten iphone na hov.no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Pane, nerozciluj se hned po ranu.. To je jak s Rolexem, bud ho milujes, nebo nenavidis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Vzdyt je to jen vec, delas jak kdyby tam na ty brusce upgradoval stene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Možná právě to nekritické fanatické zbožštění majiteli je důvodem pro vznik takových fórků. Vyvolá to patřičný efekt. Video tuningu Motoroly, nebo HTC nejde na dračku, protože je to všem u zadku, je to jen telefon. Upraveno 30. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Včera jsem vyslechl na Radiožurnálu, že evropská komise řeší pobočku Applu v Irsku, přes kterou dodávali do celý Evropy, že ve finále platili pouze 2% daň a že si vytvořili nezákonně státní dotace a jestli se to prokáže tak že budou zpětně muset doplatit několik mld ?. A na O2 furt žádný konkrétní info k iP6 Vážení zákazníci, oficiální informace od spol. Apple o iPhone 6 a iPhone 6 Plus zatím nejsou k dispozici a proto nemůžeme sdělit množství, modely ani termín dodání. Jakmile budeme mít informace od spol. Apple potvrzené, budeme vás informovat. Děkujeme za pochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Pane, nerozciluj se hned po ranu.. To je jak s Rolexem, bud ho milujes, nebo nenavidis..No hele reknu ti to tak-kazdej kdo videl muj telefon tak si neodpustil hodit vtipek jestli je jeste rovnej a kazdej druhej se me pta jestli sem videl to a to video,kde ty telefony kurvej...a me uz to fakt nebavi.Jak kdybych ja byl ten blb a vocas,kterymu to hnusny padlo vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 hele, Edgi, takový kontakty v Cupertinu určitě nemáš, aby udělali iP6+ jen kvůli Tobě:-))) Takže vocas nejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) No hele reknu ti to tak-kazdej kdo videl muj telefon tak si neodpustil hodit vtipek jestli je jeste rovnej a kazdej druhej se me pta jestli sem videl to a to video,kde ty telefony kurvej...a me uz to fakt nebavi.Jak kdybych ja byl ten blb a vocas,kterymu to hnusny padlo vyhovuje To je kravina pane. Ten telefon dobrej je, ale je to proste jenom telefon a pokud si dokazes obhajit i tu nesmyslnou cenu, tak cajk. Upraveno 30. září 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 to je jako kdybysme tu rozebirali jak vodotesna xperie pusti dovnitr vodu )) nikdo to vicemene nerozmazava:) pritom to ma byt mobil ktery má tu vlastnost mit. i iphonu nikdo netvrdil ze to neohnes v ruce nebo v kalhotech a pritom je to hrozna senzace . F*Cking haters:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 No hele reknu ti to tak-kazdej kdo videl muj telefon tak si neodpustil hodit vtipek jestli je jeste rovnej a kazdej druhej se me pta jestli sem videl to a to video,kde ty telefony kurvej...a me uz to fakt nebavi.Jak kdybych ja byl ten blb a vocas,kterymu to hnusny padlo vyhovuje Hele vůbec to neřeš, vždy to tak u Applu bylo a i bude ať s telefonem, tabletem, nebo PC, ne každý si opodstatní tu přepálenou cenu a proto se snaží jakkoliv bojovat proti. Já už třeba za nějakou tu dobu užívání vím, že i ta cena se dá opodstatnit a to třeba tak, že to stále nejsou úplné m..ky a nějaký ten pátek vydrží. Mám doma např. již 4 roky starý Macbook, který funguje bez nejmenších problémů i dnes...Přiznám se, že Iphonem jsem skončil u 3GS, který už byl přece jen pomalý, takže byl vyměněn za jiný tel, bohužel design 4, poté i 5 se mi prostě nelíbil a nedokázal jsem to překousnout, takže jsem od Iphone upustil. Ovšem teď 6kou mi tak trošku připomínají zase ty staré Iphony, které se mi líbili a opravdu začínám zvažovat, že se zase vrátím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se