Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

no ale ne normalního provozu. 

protoze maxigabrielg měl i neskutecnou vydrz na iP5S jak tu psal o par stranek dříve, hodne sem se tomu divil, protoze ja se k jeho číslu vydrže ani nepřibližuji

ked nevies telefonovat! :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč tohle někdo dělá,to mi hlava nebere,to sou takový kok.oti ty lidi to fakt není možný.Že furt nějaký zakomplexovaný retardi maj potřebu ukazovat jak je ten iphone na hov.no

Odkaz ke komentáři

Včera jsem vyslechl na Radiožurnálu, že evropská komise řeší pobočku Applu v Irsku, přes kterou dodávali do celý Evropy, že ve finále platili pouze 2% daň a že si vytvořili nezákonně státní dotace a jestli se to prokáže tak že budou zpětně muset doplatit několik mld ?.

A na O2 furt žádný konkrétní info k iP6

Vážení zákazníci,

oficiální informace od spol. Apple o iPhone 6 a iPhone 6 Plus zatím nejsou k dispozici a proto nemůžeme sdělit množství, modely ani termín dodání. Jakmile budeme mít informace od spol. Apple potvrzené, budeme vás informovat.

Děkujeme za pochopení

Odkaz ke komentáři

Pane, nerozciluj se hned po ranu.. To je jak s Rolexem, bud ho milujes, nebo nenavidis..:)

No hele reknu ti to tak-kazdej kdo videl muj telefon tak si neodpustil hodit vtipek jestli je jeste rovnej a kazdej druhej se me pta jestli sem videl to a to video,kde ty telefony kurvej...a me uz to fakt nebavi.Jak kdybych ja byl ten blb a vocas,kterymu to hnusny padlo vyhovuje

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

No hele reknu ti to tak-kazdej kdo videl muj telefon tak si neodpustil hodit vtipek jestli je jeste rovnej a kazdej druhej se me pta jestli sem videl to a to video,kde ty telefony kurvej...a me uz to fakt nebavi.Jak kdybych ja byl ten blb a vocas,kterymu to hnusny padlo vyhovuje

To je kravina pane. Ten telefon dobrej je, ale je to proste jenom telefon a pokud si dokazes obhajit i tu nesmyslnou cenu, tak cajk.

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

to je jako kdybysme tu rozebirali jak vodotesna xperie pusti dovnitr vodu :))) nikdo to vicemene nerozmazava:) pritom to ma byt mobil ktery má tu vlastnost mit. 

i iphonu nikdo netvrdil ze to neohnes v ruce nebo v kalhotech a pritom je to hrozna senzace . F*Cking haters:))) 

Odkaz ke komentáři

Hele vůbec to neřeš, vždy to tak u Applu bylo a i bude ať s telefonem, tabletem, nebo PC, ne každý si opodstatní tu přepálenou cenu a proto se snaží jakkoliv bojovat proti. Já už třeba za nějakou tu dobu užívání vím, že i ta cena se dá opodstatnit a to třeba tak, že to stále nejsou úplné m..ky a nějaký ten pátek vydrží. Mám doma např. již 4 roky starý Macbook, který funguje bez nejmenších problémů i dnes...Přiznám se, že Iphonem jsem skončil u 3GS, který už byl přece jen pomalý, takže byl vyměněn za jiný tel, bohužel design 4, poté i 5 se mi prostě nelíbil a nedokázal jsem to překousnout, takže jsem od Iphone upustil. Ovšem teď 6kou mi tak trošku připomínají zase ty staré Iphony, které se mi líbili a opravdu začínám zvažovat, že se zase vrátím :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...