Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Asi 8.0.2, překládat se mi to nechce :

Part 2. Delete iOS 7 firmware downloaded automatically:
Method A:
If you have backup in iTunes, recover it. (I didn't test this method, so it's on your own risk.)

Method B:

• Open Settings > General > Software Update
  • Tap Install Now.
  • There will be a prompt that says "Verifying update...".
  • Wait until this prompt disappears, there will be a spinning wheel on a black background. Immediately press and hold both of the power and home buttons at the same time.
  • DO NOT release the power and home buttons for about 10 seconds.
  • Your device will reboot. It's done. The automatically downloaded firmware will have been deleted.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

no .... tak jako správný zvídavý chlapec jsem to teda zkusil ...... telefon vytuh a nabíd mi připojení k itunes a obnovení ..... noa stahuje 8.0.2  :clap:  :lol2: ........ bych se posral

Odkaz ke komentáři

Já bych to vyzkoušel, bohužel už to mám nainstalovaný. Určitě bych ale provedl zálohu před testováním.

Dneska si hraju s Lumií 930, kurňa mají do chlapci rychlý, nastavení emailu pro dvě adresy je hned, konečně nemám v Aukro emailech místo diakritiky rozsypaný čaj, tohle mě u iPhone vždycky lezlo na nervy. No až to celé projedu, tak dám vědět, každopádně všechno maká hned včetně kontaktů, kalendáře, konečně i úkolů apod. Sranda je to integrované rádio s RDS.

Odkaz ke komentáři

Ano vše na Google, jen jsem se musel přihlásit nejdřív ke Googlu (stránku automaticky nabídne) a pak ukáže seznam služeb, které požaduje od Google povolit, stikneš tlačítko přijmout a než stačíš mrknout vše je nastaveno. Zrovna tak Exchange, ovšem zde je to jasné.

Odkaz ke komentáři

Je potřeba počítat s tím, že Apple má opravdu hodně kvalitních aplikací, to se u Win nedá absolutně porovnat. Jenže většinu aplikací já využiju na iPadu. Holt chce to prostě vyzkoušet, máš na to 14 dní, nebo Alza dokonce nabízí za x stovek 2 měsíce na možnost vrácení. Bohužel je potřeba zapomenou na iSMS a jiné vychytávky iPhone, na druhou stranu lze všechno nahradit. Design iPhone je pro mě naprosto nezkousnutelnej, vypadá jak hračka za 8 tisíc.

Odkaz ke komentáři

Na mesice presne to nesleduju :) Mel jsem nejak v povedomi ze soucasny design je z roku 2010 no a 2015 je za rohem, takze jsem napsal skoro 5 let.

Kazdopadne jsem na nove Macbooky Air zvedavy...pokud se potvrdi 12" retina s pasivnim chlazenim v tele priblizne o velikosti soucasneho 11" Macbooku Air, tak mam asi kandidata na svuj prvni Apple produkt. Jenom uz jim to trva opravdu dlouho.... (ne ze by konkurence mela na trhu neco extra lepsiho...soucasny 13" Macbook Air s 12 hodinovou vydrzi na baterku a 1440x900 displejem povazuju porad za jeden z nejlepsich laptopu pro normalniho uzivatele...hlavne pri soucasne cene 900 dolaru).

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...