Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 soudruzi stáhla se mi aktualizace 8.2 ...... de to nějak odstranit ? zabírá to asi metrák místa a instalovat to nemíním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Asi 8.0.2, překládat se mi to nechce : Part 2. Delete iOS 7 firmware downloaded automatically:Method A:If you have backup in iTunes, recover it. (I didn't test this method, so it's on your own risk.)Method B: Open Settings > General > Software UpdateTap Install Now.There will be a prompt that says "Verifying update...".Wait until this prompt disappears, there will be a spinning wheel on a black background. Immediately press and hold both of the power and home buttons at the same time.DO NOT release the power and home buttons for about 10 seconds.Your device will reboot. It's done. The automatically downloaded firmware will have been deleted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 dost drsnej návod ..... počkám až to někdo vyzkouší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 no .... tak jako správný zvídavý chlapec jsem to teda zkusil ...... telefon vytuh a nabíd mi připojení k itunes a obnovení ..... noa stahuje 8.0.2 ........ bych se posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Já bych to vyzkoušel, bohužel už to mám nainstalovaný. Určitě bych ale provedl zálohu před testováním. Dneska si hraju s Lumií 930, kurňa mají do chlapci rychlý, nastavení emailu pro dvě adresy je hned, konečně nemám v Aukro emailech místo diakritiky rozsypaný čaj, tohle mě u iPhone vždycky lezlo na nervy. No až to celé projedu, tak dám vědět, každopádně všechno maká hned včetně kontaktů, kalendáře, konečně i úkolů apod. Sranda je to integrované rádio s RDS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Kontakty máš na Googlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Ano vše na Google, jen jsem se musel přihlásit nejdřív ke Googlu (stránku automaticky nabídne) a pak ukáže seznam služeb, které požaduje od Google povolit, stikneš tlačítko přijmout a než stačíš mrknout vše je nastaveno. Zrovna tak Exchange, ovšem zde je to jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 No to je paráda, potěšil jsi mě. To mi otevírá nový svět. Nečekal jsem, že integrace s Google services bude takhle trouble-free. A mě se vzhled WP líbí jakože hodně. Pak je tu ale vodotěsná Z3 double SIM a Nexus 6. To rozhodování, to rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Hasňo s WP jsem pár měsíců experimentoval, je super až na to, že pro někoho kdo je zvyklej na android má takřka nula aplikací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 No, já jich zase neužívám tolik moc. Nějaké poznámky, nějaké úložiště, nějaké čtečky, nějaké chaty, nějakou muziku, prostě základ, žádné velké vychytávky. Láká mě to zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Je potřeba počítat s tím, že Apple má opravdu hodně kvalitních aplikací, to se u Win nedá absolutně porovnat. Jenže většinu aplikací já využiju na iPadu. Holt chce to prostě vyzkoušet, máš na to 14 dní, nebo Alza dokonce nabízí za x stovek 2 měsíce na možnost vrácení. Bohužel je potřeba zapomenou na iSMS a jiné vychytávky iPhone, na druhou stranu lze všechno nahradit. Design iPhone je pro mě naprosto nezkousnutelnej, vypadá jak hračka za 8 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Koukáte na Special Event? Po zářijovém Keynote a tomu, co pak následovalo kolem iP6, v tom zase vidím starý dobrý Apple. Nové iPady se mi moc líbí a retina na iMacu je mazec, i když cena bude někde kolem 70.000Kč tipuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Doufal jsem konecne v novy Macbook Air, obzvlast s tim jejich sloganem "it's been way too long", ale koukam ze opet nic. Na design Macbooku Air se nesahlo temer 5 let a hlavne ten mensi 11" potrebuje update jako sul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Téměř pět let myslíš ty přesně 4? Nové Macbooky Air tipuji na jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Na mesice presne to nesleduju Mel jsem nejak v povedomi ze soucasny design je z roku 2010 no a 2015 je za rohem, takze jsem napsal skoro 5 let. Kazdopadne jsem na nove Macbooky Air zvedavy...pokud se potvrdi 12" retina s pasivnim chlazenim v tele priblizne o velikosti soucasneho 11" Macbooku Air, tak mam asi kandidata na svuj prvni Apple produkt. Jenom uz jim to trva opravdu dlouho.... (ne ze by konkurence mela na trhu neco extra lepsiho...soucasny 13" Macbook Air s 12 hodinovou vydrzi na baterku a 1440x900 displejem povazuju porad za jeden z nejlepsich laptopu pro normalniho uzivatele...hlavne pri soucasne cene 900 dolaru). Upraveno 16. října 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Jj 13" air jsem dal dneska do servisu a jsem jak bez ruky Upraveno 16. října 2014 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Z Twitteru: "The iPad Air 2 is very thin. When Fedex delivers it, they just slip it under your door." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 soudruzi stáhla se mi aktualizace 8.2 ...... de to nějak odstranit ? zabírá to asi metrák místa a instalovat to nemínímnastaveni-obecne-vyuziti-spravovat uloziste-tam bys mel videt tu stazennou aktualizaci tak ji dej smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Takze predobjednavky funguji. Ip6 64gb za cenu 21190kc. Promyslim to Zase se mi libi air 2 a zaroven me laka cena mini 2 ve sleve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Predstavenie noveho macbooku Air nezdrzuje Apple, Intel uz niekolkokrat odlozil predstavenie Haswellu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se