Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dneska první zásek s iP6, nešel přijmout hovor, pořád vibroval, takže restart

nicméně od včerejška od 7:00 stále jedno nabití, dneska v 8:25 42% a nyní v 11:30 22%, možná dám i 2 dny:-))

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

taky funguje

btw: dneska jsem objednal 6 64GB z AOS s garanci doruceni a ne cekat stale na alzu nebo jiny resellery s nejistym vysledkem. Snad se 16GB proda za dobre :) 

Odesláno

No já zkoušel 6 16GB prodat a za 17 000,- to nikdo nechce, takže good luck. Navíc ty nabídky parádní co mi chodily (nechápu co někteří zkouší- to by bylo na knihu) Naštěstí jsem zjistil že kapacita asi nebude problém, tak to zatím neřeším bo mám přes 6 GB volného místa.

Odesláno

kdybych mel 6gb volneho tak to neresim :)) Mam 2-3 a to se omezuju :) Uvidime. Mam zajemce ale jestli vydrzi to nevim:)))

Odesláno

Mobilpohotovost má celkem solidní ceny u nových modelů, ale dohání to samo výkupem atd. Srazit třetinu dolů je dost, ale nepočkat týden - 14 dní a pak slevit 1500 z osmnácti :))) 

Odesláno

Já nabízel 5 dní použitej ve stavu nového za 17, což mi přijde ok a možná bych se nechal ještě ukecat ale zas tak mě ta kapacita netrápila. Spíš jsem to chtěl vyměnit za 5S pro ženu, ale většinou chodily jen výrazně jednostranné nabídky.

Argumentovat mp je úplně mimo mísu - ceny mají solidní jelikož vykoupí cokoliv a prodávají šedivky z celého světa přičemž reklamace řeší pak oni (u Applu naštěstí až po prvním roce). 

Odesláno (upraveno)

odborny test ... :clap:

iPhone 6 s Android 4.4.2 ... :eek:

Co iPhone s Androidem, ale jeden model infikoval všechny modely stejnými parametry. Upraveno uživatelem gorlo
Odesláno

Já už nevim, ale apple asi neni pro mě...

V iPhonu jsem měl zakoupeno od poslední zálohy cca 30 desek, přibližně stejný počet jsem měl naládovaný v iTunes v kompu, tak jsem chtěl vše synchronizovat jako vždy, teda do včerejška. ITunes v PC si dal aktualizaci, synchronizace zahájena ale ono to nějak nejde - dostanu muziku z telefonu do PC, opačně už ale ne. Navíc mi ve founu zmizela cca u půlky desek grafika. Zkoušel jsem to už asi 30x, ale pořád nic. Nevíte pls někdo, kde dělám chybu? 4 roky jsem s tím neměl takové problémy, až teď...

Odesláno

2Jovani: nic neobvyklého. Pokud to nebyl originál kabel. Taky se mi to už stalo když sem chtěl nabíjet jaPhona nějakou univerzalní nabiječkou, napsalo mi to i Blackberry, když jsem jej používal.

Odesláno

2ricous: Že by "New and greatest ever iTunes 12"?

Zrovna dneska mě ten zkriplovanej bílej drek tak vytočil, že šel z macka bez milosti pryč

Na PC mám po neblahé půlhodinové zkušenosti dokonce ještě starou dobrou desítku - aneb co funguje, nespravuj...

Downgrade není problém, stačí si zazálohovat Itunes Music Library a ze složky automatických záloh použít příslušný ITL.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...