Duke650 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Zacinam s instalaci Win7 na synuv starsi iMac (pres bootcamp) tak snad se vsichni dozijeme soboty ...Pokracovani ve vlakne co me dnes nastvalo Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Duke650
quest987 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Chlapi, tak jsem se konečně rozhodl vyměnit iPhone 4 za 6.Ne, že bych byl úplnej vychcánek, ale kdyby nějaký solidní prodejce v Praze nabízel drobný bonus ke koupi, tak bych sebou neškubal.....nevíte o něčem???Zatím jsem viděl jen, že Datart přihazuje roční elektronické předplatné Reflexu, ale to já mám v tištěné verzi...Díky za radu...O jakou velikost mas zajem?
Tondaa73 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Stačí mi klasická 16, a chci jít do space grey.
montemar Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 ... premyslim o barve.. nejvic mam chut asi do zlatyho, ale bojim se, aby nepusobil zzenstile..
quest987 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 používám iP5S ve zlatý a vůbec mi tak nepřipadá, přijde mi to jako nejlepší barevná verze co je v nabídce
montemar Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 tak to jsem rad. ja zlaty zatim videl asi jen u zenskych. a u fotbalistu
Tondaa73 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Také jsem původně chtěl zlatý, a jediný, kdo mi říkal, ať si ho nekupuji, byly ženský.Že si to ty mrchy chtějí nechat jen pro sebe??..??..
panedge Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 ... premyslim o barve.. nejvic mam chut asi do zlatyho, ale bojim se, aby nepusobil zzenstile..Toho se vůbec neboj.A kdyby k tomu měl někdo podobný kecy,tak aspoň víš že to je vesnickej balík.
Tondaa73 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Díky za rady, pánové, už je doma.
quest987 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 tak to jsem rad. ja zlaty zatim videl asi jen u zenskych. a u fotbalistuSi aspon muzes pripadat jako zenska nebo jako fotbalista
Z. Paul Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Chlapi potřebuji radu. Možná se to tu již řešilo, ale bohužel jsem v práci a nemam možnost to hledat.Nejde mi zprovoznit iMessage na nové 4S. Včera upgrade na iOS 8.1 bla bla. Ale už předtím i to hlásilo že to nejde. Nevíte jak na to? Někde jsem četl hard reset - ale zrovna jsem telefon nastavil zhruba jak takž jak chci, tak o to nechci přijít. Nějaká rada?
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Chlapi potřebuji radu. Možná se to tu již řešilo, ale bohužel jsem v práci a nemam možnost to hledat.Nejde mi zprovoznit iMessage na nové 4S. Včera upgrade na iOS 8.1 bla bla. Ale už předtím i to hlásilo že to nejde. Nevíte jak na to? Někde jsem četl hard reset - ale zrovna jsem telefon nastavil zhruba jak takž jak chci, tak o to nechci přijít. Nějaká rada? manzelce sem upgrejdoval v patek (4S) a teprve vcera se to chytlo nejak samo = rada na hovno, ale zkousej to no
Moty Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Vypni iMessage, restartuj iPhone a pak znova pust iMessage, prijde nove nastavení iMessage a melo by to fachat Bite my shiny metal ass with Tapa
Z. Paul Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Vypni iMessage, restartuj iPhone a pak znova pust iMessage, prijde nove nastavení iMessage a melo by to fachat Bite my shiny metal *** with TapaDíky a jak to přijde? SMS? Já jenom jestli do účtu nemam dát číslo s předvolbou +420 je to číčovina ale teď mě to napadlo ... zkusim až bude čas tak dám vědět. Díky A kdyby nepoohlo?
Moty Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Sms ne, je to "nastavení" z Irska, vic nevim, ale me to pomohlo Bite my shiny metal ass with Tapa
Z. Paul Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Sms ne, je to "nastavení" z Irska, vic nevim, ale me to pomohlo Bite my shiny metal *** with TapaDíky vyzkouším, kdyžtak se zase ozvu
Návštěvník dlubix Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Mě iMessage jdou na všechny, mimo místního člena Chosef76. Nevíte proč, když mu píšu, mi to ukazuje u jeho čísla Text message a ne iMessage, když má iPhone? A když mi potom odpoví, tak mi to přijde jako iMessage, ale ne z jeho čísla, ale z jeho iCloud mailu.... wtf?
MJ. Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Mě iMessage jdou na všechny, mimo místního člena Chosef76. Nevíte proč, když mu píšu, mi to ukazuje u jeho čísla Text message a ne iMessage, když má iPhone? A když mi potom odpoví, tak mi to přijde jako iMessage, ale ne z jeho čísla, ale z jeho iCloud mailu.... wtf?1) máš u něj v kontaktu že to je ajfoun? (blbej dotaz)2) Já měl stejnej problém. Je to v nastavení - zprávy - iMessage. Mohlo by pomoc nastavení v "Start new conversation from", tady zadat tel. číslo místo defaultně nastavenýho icloud mailu (nastavení u Chosefa) a přidaný číslo v možnosti na čem má bejt k dosažení na iMessage, taky tam je zprvu mail snad to pomůže Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem the MJ
quest987 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Mě iMessage jdou na všechny, mimo místního člena Chosef76. Nevíte proč, když mu píšu, mi to ukazuje u jeho čísla Text message a ne iMessage, když má iPhone? A když mi potom odpoví, tak mi to přijde jako iMessage, ale ne z jeho čísla, ale z jeho iCloud mailu.... wtf?problém není na tvojí straně , ale na jeho. iMessage má přihlašené pouze na mail. Nepřihlásilo se mu telefoní číslo k odesílání.
Návštěvník dlubix Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 problém není na tvojí straně , ale na jeho. iMessage má přihlašené pouze na mail. Nepřihlásilo se mu telefoní číslo k odesílání. Jo, vypadá to tak. Díky za info kluci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se