Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I při zběžném prolistování tohoto vlákna mě napadá, jestli iOS 8.0-8.2 nejsou taky jenom veřejné betaverze?  :whistling:

Píše se mi to těžko, ale někdejší perfekcionismus Apple se od nástupu "požehnaného" vedení dost vytrácí...  -_-

Odesláno

Borci help - iP4 (bez "S", poslední možná aktualizace) - problém s OneDrive - po zapnutí aplikace buď vytuhne, nebo funguje, ale není možné zobrazit fotky v adresářích. Už jsem to zkusně promazal, mám tam 3 fotky, ale pořád to načítá a po chvíli to zase vytuhne. Ještě před nedávnem to ale bez problémů fungovalo.

Dík za případnou pomoc. J.

Odesláno

Borci help - iP4 (bez "S", poslední možná aktualizace) - problém s OneDrive - po zapnutí aplikace buď vytuhne, nebo funguje, ale není možné zobrazit fotky v adresářích. Už jsem to zkusně promazal, mám tam 3 fotky, ale pořád to načítá a po chvíli to zase vytuhne. Ještě před nedávnem to ale bez problémů fungovalo.

Dík za případnou pomoc. J.

Mas aplikaci one drive aktualizovanou? Me to delalo taky na ip5s pak sem koukal ze byla nejaka aktualizace tak sem ji nainstaloval a slape mi to bez problemu

Odesláno (upraveno)

Tak jsem minuly tyden konecne aktualizoval IP5c z ios7 na ios8.1.3 a musim rict, ze spokojenost. Teda az na debilmi mazani emailu dlouhym swipem doleva. Dokonce se mi to stalo i pri pokusu o zachranu emailu z kose, kdyz jsem se snazil swajpnout fakt lehce (abych mohl vybrat Move message)... Jinak fura praktickych zlepsovaku!

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Mas aplikaci one drive aktualizovanou? Me to delalo taky na ip5s pak sem koukal ze byla nejaka aktualizace tak sem ji nainstaloval a slape mi to bez problemu

Vše jsem zkoušel, ale bez úspěchu...

Odesláno

...zkus ťuknou na vykřičník, který se objeví po nedoručení zprávy...zobrazí se možnost poslat jako sms.

Řekl bych, že tam vykřičník nebyl, neb na ipad zpráva dorazila.

Odesláno

krasne zabery!

ale je to pomerne silne upravene

Upravené je to dost.....ty barvy bijí do očí... :eek:

Já jsem si teď stáhnul do šestky Hipstamatic, a ten mě baví....a moc... :lol2:  :lol2:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja v mobile skor to video, fotim iba ako fotozapisnik

Odesláno

To vidite jen ze je novy Macbook barevny?

Vidim tam spoustu zajimavych veci. Macbok neni ventilator, tensi nez macbook air, 12" uhlopricka, nova klavesnice. Novy oboustrany usb-c konektor

Odesláno

Hezký Air. Škoda že je teď dolar za 25 místo 18 :-(. A za mě tam Retina být nemusela - stačil by 1440x900 a absence aspoň jednoho USB taky blbý :-( Jsem zvědav jak se to uchladí při max zátěži a jaký bude skutečný výkon.

Odesláno

Super displej, tenký, bez větráku - fajn. Ale bude krásně zlatej!!!! :-D

Škoda, že už mám 11" v nejlepší konfiguraci, s 480 SSD, výměna by mě stála majlant :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...