Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

2Bedjasson: Však já už jsem taky vyžilej neatraktivní trubec, takže si můžu dovolit bejt "out"  :whistle:

Problém je, že i kdyby dneska některý z těch free-cool-in mlaďochů zatoužil vystoupit z davu a tasit "menší a přece lepší" pádlo, tak nic menšího než 2 roky starou doprodejovou pětku už kvůli korejcově "relativně menší a tedy hezčí hlavě" nesežene...  :crying_anim02:

Odesláno

Jenže u pětky koupím origo display za 1300,- a prohodím ho za pul hoďky. U šestky jsem v tom za 6000,-jen za lcd a nebo 10 za exchange. No teď jsem si hrál chvíli s pětkou od ženy a prostě nevím - mě ten telefon přijde rychlejší - display šestky je asi pro mě nepřehledný a neustále přehmatávání mě zdržuje. Navíc na klávesnici píšu stejně blbě jak u šestky. U pětky ale lítám palcem a vše ovládám, u šestky mám pocit jak "s velkým rámem na kolo nebo lyžema" 

Prostě já taky pořád někde lítám a doma sáhnu vždy po Macu. Asi seženu 5S a zkusím je provozovat paralelně a uvidíme. A nebo se taky na to vykašlu, ale fakt bych uvítal menší 6S

Odesláno

Chlapi co iOS 8.2? Šli jste do toho? Poznali jste nějaký rozdíl?

Co jsem tak četl tak přibude něco k Apple Watch a něco k aplikaci Zdraví (nepoužívám). 

Já na 4S aktualizoval, tak mě zajímá jestli někdo něco pocítil třeba i na jiném zařízení.

Odesláno

potřebuju poradit,

u některých čísel se mi stane, že mi to napíš 2x jméno, např volá Jan Novák nebo Novák Jan, ale v telefonu ho mám jenom jednou, navíc když vlezu do detailu, tak číslo nejde smazat

díky

Odesláno

Nedávno jsem tady psal o vysvíceném displeji na ip6. Už mě to donutilo jít s tím do Českého servisu a po dvou dnech jsem dostal nový telefon :) 

Telefon jsem koupil v USA a bez problémů byl vyměnen.

Odesláno

dneska me prekvapila tistena info v datartu, pry ios 7 (a vys) je tak vysoce sofistikovane zabezpeceny, ze ani servisni body apple do nej neumi zasahovat.. jednalo se o funkci find my iphone...

Odesláno

Jinak co se mi nedavno na Apple zalibilo je propojeni TouchID s Mac pocitacem. Po nainstalovani prislusne aplikace pocitac pozna kdyz se s telefonem priblizite ke stolu, probudi pocitac a po prilozeni prstu na TouchID na iPhonu pak automaticky odemkne ucet na pocitaci. Kdyz od stolu s telefonem clovek odejde, tak se pocitac zamkne. Doufam ze v budoucnu bude vic takovych vychytavek. (Libi se mi funkce Trusted Devices/Places v novem Android 5 - kdyz se telefon sparuje napr. s bluetooth v aute, tak automaticky preskoci nutnost zadavat PIN). 

Jakou aplikaci používáš na tohle odemknutí přes iPhone?

Odesláno

Je to původní cena za (před)loňský model (proti čerstvě uvedeným mírně pomalejší SSD + grafika co neutáhne 4K video na 60Hz) - ale když se Ti podaří nějakému troubovi úspěšně střelit ty bídný bum-cink škeble, tak to furt bude super stroj... 

Odesláno

Tak iP6 doplachtil přesně růžkem na asfalt a potřebuje nove sklo :-/ za 7 let s jabkama první pavouk. Nez začnu guglit, nejake tipy?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tak iP6 doplachtil přesně růžkem na asfalt a potřebuje nove sklo :-/ za 7 let s jabkama první pavouk. Nez začnu guglit, nejake tipy?

neviem ti poradit, ale tiez by som potreboval mechanika - vymenit to hlavne tlacitko na iPhone4 - susedka ma s tym uz dost otravuje....

pozname niekoho?

Odesláno

neviem ti poradit, ale tiez by som potreboval mechanika - vymenit to hlavne tlacitko na iPhone4 - susedka ma s tym uz dost otravuje....

pozname niekoho?

S vymenou tlacitek sem vzdycky jezdil sem http://iphoneservis.cz/ ... Behem obeda v BlueOrange to vzdycky stihli vymenit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...