Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přítelkyně reklamovala u t-mobile podobně dodrbaný iP5 těsně před koncem dvouleté záruky a proběhla oprava - nová baterka a ještě něco. Jenom do protokolu při podávání do reklamace napsali, že je telefon je silně opotřebovaný nebo tak něco :-) Takže bych to určitě zkusil.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Diky za odpověď tak to prubnu na chod to vliv nema nespadnul mi a baterku a tlačítko to nepoškodí. Jen nevím kam zajít mam zaručak od T-mobile a razítko isettos prej to takhle dříve bylo takže do settosu nebo rovnou český servis? Reklamuju v Praze

Odesláno

Nějak mi začala blbnout videa na youtube v safari. Vyskakuje obraz - musím vždycky minimalizovat-maximalizovat okno. Nesetkal se s tím někdo?

Odesláno (upraveno)

2exBURN: Jestli je to na OSX, nedělá to nějakej plugin a nebo hack na úpravu výchozí velikosti okna přehrávače?

2jovani: při psaní mailu a čtení webu rozdíl mezi 13" MBA a 13" rMBP nejspíš nepoznáš - ale v reálu je MBP nejen 2x výkonnější, ale taky stavěný na vyšší zátěž, při které bys na MBA třeba tak jako vloni kolega upekl zdroj. Rozdíl je především v displeji, extra portech a v bateriích které tu švandu utáhnou bez zásadnějšího navýšení hmotnosti. Onen bájný "střih videa a rendering" se dá dělat s prominutím i na blbém telefonu a nebo tabletu - takže nazývat kvůli nim libovolný MBP "pracovní stanicí" vyžaduje buď hodně nesoudnosti a zaslepenosti, nebo aspoň vlastnictví podílu v byznysu profitujícím z ekosystému Apple...

Upraveno uživatelem Radek124
Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak cesky servis dela jen iphony do prvniho roku tak prej Britex co ctu na netu banda umelcu to mam radost :D. Skoda ze ten telefon je tak rozes.... A nejde skoro nic

Odesláno

Pokud se ti v tom nechce šťourat tak se ti bude lépe přecházet na WP než na android. 

+1 řešil jsem to taky takto a jsem spokojen s WP8.1 a těším se na WP10. Ekosystém NTB + tablet + mobil konečně funguje jak potřebuji.

Odesláno (upraveno)

Mám macbook, ale jinak používám spíš řešení od googlu (mail, kalendář, kontakty), na hudbu itunes. Přichází v úvahu jedině lumia 830, ale je dost velká a těžká...

v podstatě vybírám: Nokia Lumia 830, Sony Z3 Compact, iPhone 5s, iPhone 6

Upraveno uživatelem adamo
Odesláno (upraveno)

Přecházel někdo z iphone na android? Dá se to? Jsem uživatel, nebaví mě se v tom šťourat. Hlavně aby to fungovalo.

Ke již zmíněném WP nabídnu alternativu ve formě Blackberry. Skoro rok mám služební Z10 a není to vůbec špatné. Zejména propracovaný systém gest je velmi návykový - kolikrát se přistihnu, jak na iPadu swipuji prstem naučené gesto abych ukončil aplikaci. Design OS je pomerně čistý a funkční, bez zbytečností, widgetů a dalších kravin ala Android. Vypíchnu HUB, skvělá věc. Bohužel jsem z bezpečnostně-firemních důvodů neměl na výběr a jako skalní jablíčkář můžu říct, že adaptace z iPhone nakonec nebyla těžká a dopadla dobře.

Stále bych si jako hlavní telefon vybral iPhone, nicméně pokud nemohu/nechci mít ten, šel bych znova do BB.

P.S.: pokud bych Tě nahlodal, mrkni na nový Passport, velmi povedený telefon

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Dá se na starém jabku vrátit ke staré verzi Skypu?

Drahá zkusila stáhnout aktualizaci a kouslo se to, až musela vyndat baterku. Najednou starej nefunguje a na novej prej zase není dost moderní ten noťas. Takže skajpík neběhá... co teď?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...