Josef01 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 V 10. 6. 2015 v 15:32, montemar napsal: .. petkamobilmitolikratspadnul - a nic.. sestka jen jednou - a hned odstiplej kus skla.. kua Nedivím se je to levně dělaná srač.ka...
Džanek Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Šestka je vážně velice špatná. Už jsem čtyřikrát reklamoval, pokaždé dostal nový telefon a pokaždé se objevují nové závady. Nikdy před tím jsem žádný iphone nereklamoval, bo nebylo proč. Snad na tom bude lépe 6s.
nAscA Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Hledal jsem, ale nenasel. Mam upraveny iPod na iMod vc. Rockbox, chtel bych ho nejak "lepe" propojit nejakou kolebkou /dockem/ se stereo zesilovacem.. Nejake navrhy na odzkousene stojanky? Nasel jsem jen Pure i-20, ale na nej nejsou moc kladne recenze.
Maxel Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 V 10. 6. 2015 v 18:32, Džanek napsal: Šestka je vážně velice špatná. Už jsem čtyřikrát reklamoval, pokaždé dostal nový telefon a pokaždé se objevují nové závady.Nikdy před tím jsem žádný iphone nereklamoval, bo nebylo proč. Snad na tom bude lépe 6s. Manželka 5->5S->6, zatim bez ztráty kytičky. Asi bych to úplně nepaušalizoval, toe stejně jako u aut - jeden kus OK, druhý se víc ohřeje v servisu.Já jsem zamrznul na iP4, od té doby jedu na služebácích (poslední BB Z10). Zpracování mi ale subjektivně přijde o fous lepší pro šestku, v porovnání iP4 vs. iP6. Můj názor.
Prochaine Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Já jsem šel cestou 3G->4->5->6 a krom špatné baterie u iPhone 5 naprosto bez problému. Ale je to asi vážně kus od kusu. V okolí se sem tam nějaký zmetek objeví.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 10. 6. 2015 v 18:32, Džanek napsal: Šestka je vážně velice špatná. Už jsem čtyřikrát reklamoval, pokaždé dostal nový telefon a pokaždé se objevují nové závady.Nikdy před tím jsem žádný iphone nereklamoval, bo nebylo proč. Snad na tom bude lépe 6s.mozno mam stastie, ale zatial som nikdy nemal problem s iPhonem ci iPadem. Zatial.... Mam vzdy dva ( CR a SK ) a pokial si ho sam nepokazim ( mechanicke poskodenia ), tak funguju v pohode.... sice je pravda, ze ich kazdy rok menim a vzdy sa tesim na novinku a asi rok to vydrzi bez problemov...
Džanek Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Tak to máte opravdu štěstí. Počkám do nového a pak se uvidí.
adamo Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 9. 6. 2015 v 19:29, Maxel napsal: Tahle diskuze o SSD mi připoměla mojí loňskou instalaci Dual-bootu do iMacu 2011.Jel jsem podle návodu na iFixit. Zabralo to cca 3h, proběhlo několik skoro-infarktů, ale stálo to za to To vypadá jako když jsem měnil vypínací tlačítko v iPhone 4S. Už jsem se pomalu díval co si koupím, když jej už nedám dokupy
jrov Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 SAFARI v iOS 9.0 bude umět blokovat reklamy (resp. umožní nainstalovat do něj plugin - např. adblock apod..) - konečně ... jsou weby kde mini 2 těžce bojuje s renderováním obsahu právě díky debilním reklamám...
Maxmillian Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 A tohle je zase legrace ... http://www.theregister.co.uk/2015/06/10/passwordflogging_phishing_tool_pwns_every_ios_mail_app/
Bells Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Kolega v práci právě objevil poměrně zajímavý web http://www.raia.cz/ kde mají iP6 64GB za 16k, proč se mi tomu nějak nechce věřit? Ty další repasované starší iP chápu, to není problém nakoupit, zrepasovat a prodat dále, ale nový iP s takovou cenou? Nějak nechápu, jak se na takovou cenu dostane, když kdekoliv jinde stojí přes 20. Čekám jestli se nakonec nahlodá a půjde do toho a co to ve výsledku bude
Tondaa73 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Vždyť u toho za 16 a něco to píšou.... Co znamená refurbished?Refurbished jsou telefony renovované přímo u výrobce (Apple). Pocházejí většinou z předváděcích akcí,od recenzentů nebo od zákazníků, kteří jej vrátili nedlouho po koupi. Výrobce daný kus renovujedo původního stavu. Nakonec vypadá, jako kdyby právě opustil výrobní linku. Vše je po softwarovéa hardwarové stránce překontrolováno výrobcem. Vlastnosti refurbishovaných telefonů:Vynikající kvalita.Dodáváno s kompletním příslušenstvím (OEM).Často dodávány ještě s fólií na displeji od výrobce.Kompatibilní s českými a zahraničními operátory.Dodáváno s kompletním příslušenstvím.Nejnižší ceny při zachování původní kvality.Záruka 24 měsíců.
Bells Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Jasné, to jsem si samozřejmě také přečetl, ale to mi chce říct, že má přístup přímo k Apple jako takovému a ještě k tomu, že Apple řeší nějaké renovace? Tomu se mi nějak nechce věřit...nevím, třeba to tak skutečně je a také doufám, že kolega do toho nakonec půjde, protože by mě to fakt zajímalo, jak to s tím je.
Tondaa73 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 No, možná se pletu, ale já v to moc důvěru nemám....jako v ten shop...něco mi tam smrdí...
Radek124 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 (upraveno) Se slevněnými vratkami z e-shopů a s repasy (viz zpoplatněné výměny za nový kus při rozbití displeje) se obchoduje naprosto běžně - a nemusí jít jen o telefony. Každopádně už je to jednou rozbalený kus - a i když je otestovaný a nově zafóliovaný, nikdy nevíš proč přesně se vrátil ke svému stvořiteli a asi bys s tímhle vědomím nechtěl vyblejt plnou částku. Jinak tím že jde už o použité zboží, předpokládám že můžeš zapomenout na druhý rok záruky - a i to je dnes pádný důvod ke slevě... PS: Tak už to vidím - záruka 90 dní? Pěkně vypečená sviňárnička... Upraveno 11. června 2015 uživatelem Radek124
adamo Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Mě tedy zaujalo jak píšou, že na zboží se nevztahuje DPH, ale přitom provozovatel je normálně plátce DPH. Tomu nějak nerozumím...
Bells Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 11. 6. 2015 v 12:13, Tondaa73 napsal: No, možná se pletu, ale já v to moc důvěru nemám....jako v ten shop...něco mi tam sm.dí... Však mě se to právě taky nezdá, ale na druhou stranu pokud by to bylo OK, tak je to docela zajímavé řešení, myslím tím tu verzi Refurbished, kde je i záruka (ovšem jde také o to jaká záruka, jestli se vůbec dá někde uplatnit). Mě je to celkem jedno svůj iP mám a neměl bych odvahu ho koupit jinde, než v oficiálním zastoupení, akorát když mi to kolega ukázal s tím, co si o tom myslím, tak mě zaujala ta cena, která je fakt výrazně nižší a musel jsem se o to podělit i s dalšími Applisty Třeba když budu mít i víc názorů, které mu pak předložím, tak se na to vykašle a bude mít klid, i když na druhou stranu bych chtěl vidět jak to přesně funguje a zda to má nějaký háček, což bych zjistil, pokud by ho objednal.
paia Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 To jsi ještě nezažil opruz, jakej jsem si prošel, když jsem chtěl doklad s DPH od T-Mobilu (při koupi iP). Strašný, vůbec se se mnou nechtěli bavit, pohrozil jsem vrácením zboží, nakonec mi ho poslali poštou nějak z jejich účtárny. V 11. 6. 2015 v 12:25, adamo napsal: Mě tedy zaujalo jak píšou, že na zboží se nevztahuje DPH, ale přitom provozovatel je normálně plátce DPH. Tomu nějak nerozumím...
Josef01 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 11. 6. 2015 v 12:25, adamo napsal: Mě tedy zaujalo jak píšou, že na zboží se nevztahuje DPH, ale přitom provozovatel je normálně plátce DPH. Tomu nějak nerozumím... Pokud se prodává bazarové zboží, tak se DPH řeší trochu jinak, protože se nakupuje i od neplátců, tak se DPH odvádí pouze z navýšené částky, tedy nákup 10 tis. od neplátce, prodej 12 tis. + DPH 420,- Kč. Pokud tedy nakoupí od neplátce za 16 tis. (to je prostředník, kde zůstane zisk) a prodávají jako bazar za 16 tis., je to OK a není tam DPH. Do takového nákupu bych nešel a už vůbec ne u IP6.
baza Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Jen upřesním, že v tomto zvláštním režimu DPH není nárok na odpočet DPH.Tedy prodávající bazarista odvede těch 420,- Kč DPH (viz. Josefův příklad), nevydává na to ale doklad s DPH a u kupujícího plátce DPH není potom nárok na odpočet.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se