Radek124 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Čert vem "přirážku", já prostě odmítám nosit a lovit v kapse pádlo - vlastně už i ty 4" už jsou pro mě "na hraně".Alternativou je tak už jen stárnoucí 5C/S, srovnatelné železo s Androidem v tomhle rozměru snad neexistuje vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 (upraveno) iP 5S je v hrubém výpočetním výkonu jen o 10% pomalejší, grafický výkon to je jiná (hry) než iP 6, takže morálně mimo Apple pay bude stárnout pomalu - a pokud letos nepředstaví iP "6c" (4") - tak kupuju do zásoby iP 5s :-D Upraveno 16. července 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 tak tohle jsem videl poprve. stalo se u dcerinyho iphone 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Hezký teploměrek - o to víc mě štve, že i tak banální parametr jako teplota (i u prastaré Nokie 9300 a HTC s WM byly snad 3 čidla - CPU/chipset/Ambient) si iOS nechává pro sebe - zatímco frikulínům cpe šrouby do hlavy, že jediná oficiální a správná teplota se dá zjistit na internetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 tak tohle jsem videl poprve. stalo se u dcerinyho iphone 5.Me se tomstalo cca 3 dny zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) fakt? mne nikdy. a to jsem u jablka od uvedeni 4ky.. a v nekolika teplejsich destinacich uz sem par sms taky poslal.. Upraveno 17. července 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 U 4 jsem mel podobny obrazek. Bylo asi -15 a chtel zahrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 mne sa to este nestalo, lebo moj zamestnanec si casto nechava jabko v aute a tak uz som pouceny, ze sa to moze prehriat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Mel jsm telefon polozeny venku na stole a pustenou hudbu, myslel jsem, ze je tam stin. Nebyl asi dostatecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Vozím iPhone na řidítkách na kole a občas na něj pere slunce brutálně. Říkal jsem si co to může udělat. Tak už vím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 aky mas drziak na bike? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Používám Quad lock. Měl jsem ho na 5s a teď co mám 6 tak držák ještě víc vychytali. Na trhu asi není nic lepšího. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Čert vem "přirážku", já prostě odmítám nosit a lovit v kapse pádlo - vlastně už i ty 4" už jsou pro mě "na hraně".Alternativou je tak už jen stárnoucí 5C/S, srovnatelné železo s Androidem v tomhle rozměru snad neexistuje vůbec Mám obdobný problém. Aktuálně mám Lumii s 4,3" a její nástupce má 5". Řešením je opravdu jen 5S, případně miniandroidy - 4,3" (S4, Z1). Ale sám jsem na 6C docela zvědavej, hlavně jak to osekají, aby se normální verze nepřestaly dobře prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 (upraveno) Mne se to stalo na iPadu, cet jsem si v Alpach v kavarne dlouho u doutniku neco, na slunicku (pomezi zimy a jara) a vyskocilo to taky.. (myslim to varovani teploty) Upraveno 18. července 2015 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Taky jsem to nedávno poprvé viděl na mojí šestce. V držáku v autě, pralo na něj sluníčko za oknem. A nestačí, že je v autě příjemně vychlazeno - jak na něj svítí slunce přímo, přehřeje se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 ved to aj ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Nemá někdo podobnou zkušenost? Když zapnu funkci: "Hudební knihovna na iCloud" - což musím když chci uložit skladby pro offline poslech (docela hovadina) , tak dojde k zaseknutí iPod rozhraní - u mě v audi to znamená, že se sice iPhone po připojení kabelu detekuje, ale nedojde ke stažení seznamu skladeb a celé to stojí na hlášce : "loading..." Vypnu volbu "Hudební knihovna na iCloud" a vše šlape jak po másle spojení a stažení seznamu skladeb za 3 sekundy ... Možná to dělají i různé iPod compatibilní příslušenství, repro apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Už máte někdo nový Macbook? Vybírám nový služební počítač okolo 40k, ale vypadá to spíš na 13" Air s 8GB RAM a 256GB SSD... Podle recenzí má Macbook vynikající tu obrazovku, zbytek je pořád lepší na Airu (výkon, baterky, klávesnice, porty...). Pro je zbytečný, jedu na tom jenom kancelář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 2bassman: Taky jsem tohle dilema kdysi řešil - a dodnes si gratuluju že jsem "na černej pátek" vzal rMBP13. Co se portů, baterek, rozměru, formátu i technologie displeje týče, tak Air je i proti předloňskému rMBP za stejnou cenu(!) "dost chudej příbuznej" - a piš si že retina displej velmi rychle oceníš právě na tu "kancelář" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 (upraveno) ted fajn vychytavka google translatoru... preklad pres fotak v realnem case.. edt.: .. v exotictejsich destinacich (pokud bude casem podpora) si tohle umim predstavit jako skveleho pomocnika.. Upraveno 31. července 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se