Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

iP 5S je v hrubém výpočetním výkonu jen o 10% pomalejší, grafický výkon to je jiná (hry) než iP 6, takže morálně mimo Apple pay bude stárnout pomalu - a pokud letos nepředstaví iP "6c" (4") - tak kupuju do zásoby iP 5s :-D

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký teploměrek - o to víc mě štve, že i tak banální parametr jako teplota (i u prastaré Nokie 9300 a HTC s WM byly snad 3 čidla - CPU/chipset/Ambient) si iOS nechává pro sebe - zatímco frikulínům cpe šrouby do hlavy, že jediná oficiální a správná teplota se dá zjistit na internetu... :thumbsdown_anim:  

Odkaz ke komentáři

Čert vem "přirážku", já prostě odmítám nosit a lovit v kapse pádlo - vlastně už i ty 4" už jsou pro mě "na hraně".

Alternativou je tak už jen stárnoucí 5C/S, srovnatelné železo s Androidem v tomhle rozměru snad neexistuje vůbec  :frusty:

Mám obdobný problém. Aktuálně mám Lumii s 4,3" a její nástupce má 5". Řešením je opravdu jen 5S, případně miniandroidy - 4,3" (S4, Z1).

Ale sám jsem na 6C docela zvědavej, hlavně jak to osekají, aby se normální verze nepřestaly dobře prodávat.

Odkaz ke komentáři

Nemá někdo podobnou zkušenost?

Když zapnu funkci: "Hudební knihovna na iCloud" - což musím když chci uložit skladby pro offline poslech (docela hovadina) , tak dojde k zaseknutí iPod rozhraní - u mě v audi to znamená, že se sice iPhone po připojení kabelu detekuje, ale nedojde ke stažení seznamu skladeb a celé to stojí na hlášce : "loading..."

Vypnu volbu "Hudební knihovna na iCloud" a vše šlape jak po másle spojení a stažení seznamu skladeb za 3 sekundy ...

Možná to dělají i různé iPod compatibilní příslušenství, repro apod...

Odkaz ke komentáři

Už máte někdo nový Macbook? Vybírám nový služební počítač okolo 40k, ale vypadá to spíš na 13" Air s 8GB RAM a 256GB SSD... Podle recenzí má Macbook vynikající tu obrazovku, zbytek je pořád lepší na Airu (výkon, baterky, klávesnice, porty...). Pro je zbytečný, jedu na tom jenom kancelář... 

Odkaz ke komentáři

2bassman: Taky jsem tohle dilema kdysi řešil - a dodnes si gratuluju že jsem "na černej pátek" vzal rMBP13. Co se portů, baterek, rozměru, formátu i technologie displeje týče, tak Air je i proti předloňskému rMBP za stejnou cenu(!) "dost chudej příbuznej" - a piš si že retina displej velmi rychle oceníš právě na tu "kancelář"  :cool02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...