mmoobbyy Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Zarizeni s Windows Mobile jsem pouzival od r. 2005. Prvni bylo MDA Vario, posledni Touch HD a Diamond 2. Letos na jare jsem si ze zvedavosti koupil v bazaru 3g, vyzkousel, prodal za stejnou cenu a obratem koupil 3gs. Udelal jsem jailbreak = odemceni, to umoznuje instalovat SW trerich stran, mmj existuji samo i ty sms dorucenky. Trochu jsem mel strach z navigace, proto nejdrive ten bazar, ale zatim jsem najel asi 1000 po CR a super. Jediny, ale velky minus, je synchronizace kazdy pi*coviny pres iTunes a tim padem vazba na konkretni PC, ale da se s tim zit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Este k tym SMS dorucenkam. Viem ze to nenahradi plne funkcionalitu, ktoru niekto moze potrebovat, ale Apple to vyriesil opacne. Dozvies sa, ked sa sprava NEDORUCI. Taka SMSka je potom v iPhone oznacena a vies ze dorucena nebola. Ak dorucena bola (co sa predpoklada, takych situacii je predsa len prevazna vacsina), tak sa proste nic nedeje. Samozrejme nenahradzuje to info o presnom case dorucenia SMSky (ked protistrana zapne telefon). Viem si predstavit situacie, kedy to moze byt potrebne, to beriem. Inac, keby sa dalo, rad by som vypol dorucenky generalne, co ma co protistrana (ktokolvek) vediet, kedy ja zapinam alebo vypinam telefon... Niekedy je dobre pozriet sa na vac z viac stran Nad tymto sa zatial nikto nezamyslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 (upraveno) V 21. 7. 2010 v 9:41, 'Jaem' napsal: - Neumi flash-javu. A nerozumiem, preco mnohym chyba flash akurat na iPhone, ale ze ho nema ziadny iny u nas dostupny telefon uz problem nie je. -nejde vyndat baterie. nie, ale da sa pripojit externa. - nema slot na pametove karty. ano, obcas moze chybat (karta z fotaku a prezretie fotiek) na druhej strane 16/32 GB je slusna kapacita -nema ani FM radio natoz jine(fm vysilac,prijem tv), nema. a z pohladu Apple, ako bussiness company, ktory zastresuje jeden z najvacsich obchodov s hudbou je to logicke. Radio by znizilo predaje. Chces hudbu? Kup si. Chces radio? kup si data a pouzi internetove... ad plocha - iPhone nema widgety, to vsak neznamena, ze si plochu nemozes upravit podla vlastnych poziadaviek. Vyhodou je, ze sa obrazovky daju upravovat aj cez pocitac - mysou potahas a odkliknes. Flash - dovolim si nesouhlasit, komunikatory na WM bezne podporuji, pouzivam SmartFlashSWF.cab Baterie - pokud lze pripoji externi, nevidim temer zadny problem - to je VECNE info, dik Karta - znovu rikam, neresim kapacitu, jen prenos dat (pro vysvetleni) proto me to zaskocilo Radio - souhlasim do pismene Plocha - dik za VECNE info, musel bych asi zkusit abych si udelal obrazek o pouzitelnosti a uzivatelske privetivosti Jinak s tou baterkou... pouzivam leta jen HTC a tam zadny problem s baterkou (zivotnosti) nepozoruju. Jen s obavou sleduju trend zvysovani vykonu CPU, pridavani GPU, vetsi Ram, kvalitnejsi vetsi displeje versus cim dal mensi baterky (ikdyz kapacita jde nahoru). To me stve a je to asi u vsech vyrobcu. Predchozi verze HTC mi vydrzela pri mem pouzivani cca 2 dny, soucasna verze cca 1 den:-( A to nemluvim o tom, ze vsude pribyva Wifi a GPS coz je samo o sobe zrout energie:-( Proc proboha nemuzeme diskutovat vecne jako o hodinkach?? Pripomina mi to souboje Win X Unix, Nokia X zbytek sveta, 1.9TDI X zbytek sveta... je opravdu nutne se napadat a rejpat do sebe? Myslim ze staci ve slusnem duchu napsat svuj nazor a zkusenost (pokud mam co sdelit svetu). Pro me je tohle vlakno prinosem a mnohem lip by se mi cetlo nebejt osobnich vypadu. Imho co si myslite o te samolepce? Jestli to neni nejaka chujoviny, vidim to jako elegantni reseni problemu s antenou. Nerikam ze idealni ale je napr. pro me prijatelne. Na vsem je neco. Moje oblibene HTC ma zase pro me nepochopitelne spatny fotak. Vzdy o tridu horsi nez konkurence. Priznam se ze Nokii nemam rad, ale mobil me druzky za 2500kc foti mnohem lip nez muj komunikator za X tisic:-( Holt fotak neni pro managery (drtiva vetsina uzivatelu) priorita, ale rozdil ve snimaci je prece par dolaru. Ach jo:-( Upraveno 21. července 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 10:14, 'TomAnt' napsal: Inac, keby sa dalo, rad by som vypol dorucenky generalne, co ma co protistrana (ktokolvek) vediet, kedy ja zapinam alebo vypinam telefon... Niekedy je dobre pozriet sa na vac z viac stran Nad tymto sa zatial nikto nezamyslel? S tim z hlediska soukromi naprosto souhlasim. A nejde jen o SMS dorucenky. Z ceho me malem kleplo je FaceBook. Furt mi do meilu chodili zpravy ze si me nekdo chce pridat do "pratel". Nakonec zvitezila zvedavost, kliknu na odkaz a hned registrace. Rikam si zkusim to. Ale kdyz me FC vyzve z zadani hesla do emailu s tim ze mi sam ochotne osefuje moje zname, sel jsem do kolen... Kterej s prominutim hnup tam to heslo zada? Neznam nikoho komu reknu - dej mi heslo k meilu a dej mi tim pristup nejen ke svym kontaktum ale i ke sve soukrome komunikaci, az budu chtit tve emaily si kdykoliv prectu. Kazdej by me poslal do haje. Ale FC to lidi ochotne sdeluji:-(((((( Tyhle socialni site je mnohem vetsi past nez si lidi uvedomuji. Vzdyt v podminkach souhlasite s tim, ze vsechny data ktere date na sit automaticky vlastni provozovatel te site. Nechapu... lidska blbost je nekonecna. Ale to uz jinde jsme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Cody: co se týká podpory Flash novy Win7 pro PDA jej taky nepodporuje stejně tak multitasking. Souhlasím mě ksichtkniha taky neoslovuje nicméně chápu tento druh exhibicionismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Aha. Spatna zprava. Na ten multitasking se musim podivat:-( Ja uz vyrostl z potreby mit vzdy to nej, takze v klidu jedu o generaci pozadu a pouzitej pristroj. Momentalne jsem na WM6. Ale ted jsem se dival, flash jsem neinstaloval. Ani o tom nevim. Az bude cas zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Ad problemy s antenou: Problemy rovnakeho druhu maju aj ine telefony, len tie nie su v takom stredobode zaujmu, pripadne to nikoho nezaujima, v style "kto by si uz len kopol do Nokie, Motoroly, HTC atd..., ked dobry objekt je iPhone ) vid:http://www.apple.com/antenna/ Co sa tyka problemu priamo u iPhone, zaujiamvy clanok je tu:http://superiphone.cz/2010/07/zmenil-apple-v-tichosti-material-tela-iphonu-4/ Z toho by vyplyvalo, ze nalepka skutocne moze v niektorych pripadoch pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Nechápu proč se obouváte do Kalifa? Tom například píše přinejmenším zaníceně o Apple. Podle mě dělá Apple produkty ne pro lidi, ale pro kšeft, viz. rádio, baterka, paměťovka, doručenka sms tu už vůbec nechápu, samolepka na anténu bla bla... Zaprodanec Apple bude hledat milion důvodů proč je Iphone dokonalej. Mimochodem proč si kupovat telefona za 25 litrů a pak jako kokot psát do každé zprávy nějakej kód? V životě jsem vyfotil asi 1000GB fotek, to asi do ajfouna nenarvu že? No není to dobrej argument proč ho nekoupit? Rádio používám a doručenky taky, můj blbej erik za dva litry to kupodivu umí i s paměťovkou a výměnou baterie na koleni... Peace:cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 11:01, 'cody' napsal: Ale kdyz me FC vyzve z zadani hesla do emailu s tim ze mi sam ochotne osefuje moje zname, sel jsem do kolen...To tam fakt je? To znamená, že všichni registrovaní si zakládají extra mail kvůli Facebooku nebo je někdo takový trotl a dá jim přístup k osobní poště? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Preco si kuppovat hodinky za 25 litrov, a potom jak ko..t ich kazde rano/vecer natahovat? Moje blbe casia za dva litre aj svietia, aj budik a stopky maju a ani baterku menit netreba... Ved koho uz len zaujima,ze sme na fore o luxusnych hodinkach, perach a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 17:10, 'Kamil' napsal: To tam fakt je? To znamená, že všichni registrovaní si zakládají extra mail kvůli Facebooku nebo je někdo takový trotl a dá jim přístup k osobní poště? Kamil, je, ale nie ako podmienka registracie. Sluzi to na hladanie priatelov podla mail. adries, ktore mas v adresari. specialny mail mam uz davno na rozne registracie. dokonca aj tu do fora. Nedovolim si nazvat ta trotlom, ale ty si tu pouzil sukromny mail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 17:14, 'Jaem' napsal: Preco si kuppovat hodinky za 25 litrov, a potom jak ko..t ich kazde rano/vecer natahovat? Moje blbe casia za dva litre aj svietia, aj budik a stopky maju a ani baterku menit netreba... Ved koho uz len zaujima,ze sme na fore o luxusnych hodinkach, perach a pod. Poslyš, to že tu jsem snad proboha neznamená, že musím mít hodinky za 25 litrů ne? Nebo tím chceš říct, že je Iphone šperk, dokonalej majstštik technickýho umu, nebo teda co? V čem je lepší než ty levný telefony, když ho srovnáváš s hodinkama? Protože i výrobní cena Iphone je velmi podobná těm levným telefonům a evidentně nezvládá některé základní věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 17:20, 'Jaem' napsal: ... ale ty si tu pouzil sukromny mail?Já ano, ale nikomu jsem k němu nedával heslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 17:22, 'B.F.G.' napsal: Nebo tím chceš říct, že je Iphone šperk, dokonalej majstštik technickýho umu, nebo teda co? V čem je lepší než ty levný telefony, když ho srovnáváš s hodinkama? Protože i výrobní cena Iphone je velmi podobná těm levným telefonům a evidentně nezvládá některé základní věci... Chces analogiu hodinkami? OK. Nie, iphone nie je ziadna HH, Je to nieco ako Rolex, ci Omega vo svete hodiniek. Jeho primarnou ulohou je, rovnako ako u R a O, predavat sa. A hlavne predavat sa vela. Od svojho vzniku prinasa nove veci - dizajn, technologie, materialy, ktore potom ty lacnejsi kopiruju, rovnako ako u R a O. Teraz priniesol sklo a ocel, kym ty lacny maju plast a hlinik. Omega ked predstavila Co-axial, mala spociatku tiez problemy, a hodinky tak nezvladali zakladne veci - ukazovat presny cas. A to sa neprejavilo v dielnach a laboratoriach, ale az pri realnom pouzivani. mohol by som pokracovat, ale naco? nepotrebujem s niekym bojovat a hadat sa, len sa na veci pozeram proaktivne a nie reaktivne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 (upraveno) V 21. 7. 2010 v 17:10, 'Kamil' napsal: To tam fakt je? To znamená, že všichni registrovaní si zakládají extra mail kvůli Facebooku nebo je někdo takový trotl a dá jim přístup k osobní poště? Neni to podminka, ja ho tam nedal a reglo me to. Myslim. Jen me to otravilo tak, ze jsem se odhlasil a od te doby nepouzil. Takhle delat z lidi voly... Ver tomu ze vetsina svuj pravy email da. Protoze nepremysli a nerozumi tomu. V 21. 7. 2010 v 17:20, 'Jaem' napsal: Kamil, je, ale nie ako podmienka registracie. Sluzi to na hladanie priatelov podla mail. adries, ktore mas v adresari. specialny mail mam uz davno na rozne registracie. dokonca aj tu do fora. Nedovolim si nazvat ta trotlom, ale ty si tu pouzil sukromny mail? Separatni email je reseni, ale o tom to neni. Rozcilo me ze vetsina lidi tam ten svuj proste da, jinak jim to pratele tezko najde a ztraci to pro ne smysl. Ano, ja na Chronomagu mam svuj email co pouzivam. Aby mi chodili aviza na nove SZ a pripadne na temata ktere sleduji. Mam 3 svoje emaily, na vsech upozorneni SMS na mobil (PDA). Kdyz vidim neco co potrebuji tak az pres POP3 stahuju. Se spamem je to cca 50 SMS denne. Ze bych touzil po dalsim avizu z "registracniho" emailu to teda nee! Upraveno 21. července 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 16:59, 'B.F.G.' napsal: Nechápu proč se obouváte do Kalifa? Tom například píše přinejmenším zaníceně o Apple. Podle mě dělá Apple produkty ne pro lidi, ale pro kšeft, viz. rádio, baterka, paměťovka, doručenka sms tu už vůbec nechápu, samolepka na anténu bla bla... Zaprodanec Apple bude hledat milion důvodů proč je Iphone dokonalej. Mimochodem proč si kupovat telefona za 25 litrů a pak jako kokot psát do každé zprávy nějakej kód? V životě jsem vyfotil asi 1000GB fotek, to asi do ajfouna nenarvu že? No není to dobrej argument proč ho nekoupit? Rádio používám a doručenky taky, můj blbej erik za dva litry to kupodivu umí i s paměťovkou a výměnou baterie na koleni... Peace:cheers: Vlastnil jsi někdy nějaký produkt od Applu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 18:53, 'decebal' napsal: Vlastnil jsi někdy nějaký produkt od Applu? Jak se to vezme. Vlastnil bych neřekl. Co to s tím má společného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 19:07, 'B.F.G.' napsal: Jak se to vezme. Vlastnil bych neřekl. Co to s tím má společného? Poměrně dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 21. 7. 2010 v 19:07, 'B.F.G.' napsal: Co to s tím má společného? vůbec nic - domnívám se že normální myslící bytost může mít názor na i na věc kterou nevlastní nebo nemá vyzkoušenou, ale to je jenom můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Nie, iphone nie je ziadna HH, Je to nieco ako Rolex, ci Omega vo svete hodiniek nesmysl člověče, spíš bych řekl že je jako Prim, akorát že Apple spoustu lidí přesvědčilo na rozdíl od Primu. Od svojho vzniku prinasa nove veci - dizajn -ano, technologie - jaké prosimtě?, materialy ktore potom ty lacnejsi kopiruju - kdo jako?, rovnako ako u R a O. Teraz priniesol sklo a ocel (to jiné mobilové firmy používají roky...), kym ty lacny maju plast a hlinik (nesmysl apple byl z plastu 3 generace i teď tam je) . Omega ked predstavila Co-axial, mala spociatku tiez problemy, a hodinky tak nezvladali zakladne veci - ukazovat presny cas ( Iphone nezvládá základní věci 5 let, už 4tou generaci?). A to sa neprejavilo v dielnach a laboratoriach, ale az pri realnom pouzivani (minimálně s přijmem signálu je to nesmysl, věděli to už v laboratoři, Iphone 2 mohl odstranit všechny nedostatky, věděli o všem už dlouho, ale nestalo se ). mohol by som pokracovat, ale naco? nepotrebujem s niekym bojovat a hadat sa, len sa na veci pozeram proaktivne a nie reaktivne (já sa pozerám reálně, pracujem tiež v priemysle celý život a jediné je zarobiť maximum)... V 21. 7. 2010 v 19:16, 'YPO' napsal: vůbec nic - domnívám se že normální myslící bytost může mít názor na i na věc kterou nevlastní nebo nemá vyzkoušenou, ale to je jenom můj názor Právě že asi ne Jdu si koupit Iphone, snad budu mít pak jinej názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se