Josef01 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Já bych udělal čistou instalaci OSX, to je nějak zmršená instalace.
nAscA Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Jj asi se na to vrhnu. U mne se tem Apple vyrobkum nedari. Kdyz prisel prvni iPad, vzal jsem ho v Tescu do rukou a asi behem minuty se zasekl, ze s tim neslo nic delat iPodu se jakztakz dari, mam v nem Rockbox Ale abych do nej nahral hudbu, musim prepnout na puvodni soft... A ted ten Air. Ale mam je rad
Josef01 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Nic není úplně 100% já jsem měl kdysi soft, který nahrazoval HDD pro zálohování virtuálním diskem v cloudu. Po instalaci nové verze OSX se neustále Air restartoval. Po odinstalovani toho softu vše zmizelo.
paia Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Jasný však jsem psal , že IT oddělení to pořeší, ale představ si normálního obchoďáka v malé až středně velké firmě co má NTB a 90% času je někde venku, pak to píchne do doku a bere ho zase pryč. Tam prostě ty aktualizace člověka otravují svým způsobem řešení ... ten nucený reset zažívá manželka na plnotučných 8.1čkách když se kouká na filmy na tabletu ASUS transformer, který jen uspává. A už několikrát jí to pěkně vytočilo, když Ti to po x-tém odkladu napíše, že sorry, ale bude reset ... jako proč musí nějaká aktualizace resetovat celý systém ... neříkám update OS, ale prostě nějaký obyčejný patch nemá důvod resetu celého OS. Zastavím úlohu, patchnu to a spustím ... Jsme finanční instituce s cca 180 zaměstnanci, z nich 1/3 má notebooky a z nich polovina je furt někde v prachu - trenéři po celé republice, co přijedou do firmy 1x měsíčně. Vše je naprosto bez problémů zvládnutelné neobtěžujícím způsobem Že to u tvojí manželky nefunguje je záležitost jejích ajťáků, co se tím prostě nechtěli zabývat a nebo možná ani nepoužívají pokročilou správu např. přes SCCM.
jovani Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 ako Vam funguju aktualizacie aplikacii v iOS9 cez wifi? ved to je totalna bieda
montemar Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 me taky. Pomaha to vypnout a zapnout.to mi nepomaha. .. a jinak to dela cim dal casteji .. je to dost otravny
Tondaa73 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Na iPadu už je devítka, a včera večer se nějak sekal, a záhadně mizelo připojení k wi-fi. Na iPhone s tou aktualizací ještě raději moment počkám.
jrov Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Jsme finanční instituce s cca 180 zaměstnanci, z nich 1/3 má notebooky a z nich polovina je furt někde v prachu - trenéři po celé republice, co přijedou do firmy 1x měsíčně. Vše je naprosto bez problémů zvládnutelné neobtěžujícím způsobem Že to u tvojí manželky nefunguje je záležitost jejích ajťáků, co se tím prostě nechtěli zabývat a nebo možná ani nepoužívají pokročilou správu např. přes SCCM.To máme tablet na doma, ona je prostě home user , který to vybalil z krabice a používá jak to MS přednastavil...
jrov Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 iPad 2 mini problem s rotaci displeje , rotuje text na zamcene obrazovce a ne tapeta a po odemknuti jsou ikonu v jinak otocene a nereaguji na otoceni. Po spusteni jakekoli aplikace jiz otoceni displeje funguje i v hlavnim zobrazeni ikon
quequeek Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 mně po loňskej aktualizaci přestalo správně fungovat pár aplikací, nějaký opravný aktualizace vyšly teprv letos v létě, takže já si buď počkam nebo nebudu na 9tku upgradovat vůbec
utrejch Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 to mi nepomaha. .. a jinak to dela cim dal casteji .. je to dost otravnyA killnul si ji nebo si z ni jen vyskocil?
montemar Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 ono je to jedno, i kdyz celou slozku zpravy zavres, stejne to tam driv nebo pozdeji naskoci.. .. ale tak da se s tim zit, 9.0.1 to urcite poresi
Radek124 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Záznamník u zpráv je ještě prkotina, ale vypadá to že s otáčením zamknutého Mini v 9.0 se letos bukva-boys fakt moc nevyznamenali. Jinde už jsem zaslechl i perličku o "XGA" Mini se softwarově zamknutým otáčením, co po probuzení a otočení usoudilo že má retinu. Tím pádem mu přeškálované odemykací šoupátko i systémová lišta zmizely mimo obrazovku, resety nepomohly a dotyčný je prozatím rád za "restore" v iTunes Zatím je "slíbený" jen opdate 9.1 (spolu s 13" iPrknem a Kapitánem?), uvidíme jestli výše uvedené spolu s dalšími překvápky opět vydá i na 9.01/2/3...
Maxmillian Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Malware XcodeGhost Infects 39 iOS Apps, Including WeChat, Affecting Hundreds of Millions of Users http://researchcenter.paloaltonetworks.com/2015/09/malware-xcodeghost-infects-39-ios-apps-including-wechat-affecting-hundreds-of-millions-of-users/
quest987 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Zatim jsem risknul ios 9 do ipadu Air a musim zaklepat, ze je v pohode. S jabkophonem jeste pockam
Maker Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Akurát idem z istores, a radili mi počkať z aktualizáciou iPhone. Že už mali min. 5 ľudí, ktorí po inštalácii nerozbehli telefón. Apple sa zatiaľ nevyjadril, nevedia čo s tým... V priebehu debaty s personálom prišiel s týmto problémom ďalší zákazník so 4S
Josef01 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Ideální bude vydržet do druhé až třetí aktualizace
roura74 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Aktualizoval jsem manželčin a dceřin 2x5s, svůj 6 a ještě iPad 3 a vše šlape absolutně v pohodě. Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Vše jsem dělal přes wifi. Přes iTunes v pc neaktualizuju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se