Dee Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 hysterie neni na místě. No, třeba mě se stalo, že mi nejdou vypínat zapínat mobilní data pro jednotlivé aplikace. Nepomohl ani reset, opětovný update a obnova.3
MJ. Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 No, třeba mě se stalo, že mi nejdou vypínat zapínat mobilní data pro jednotlivé aplikace. Nepomohl ani reset, opětovný update a obnova.3a po kolikátý se ti podobnej problém při updejtu stal?
Dee Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Poprvé, ale vzhledem k tomu že sem měl ještě selektivně vypnutý data ze zahraniční cesty, tak je to docela fakap a od Apple samozřejmě ticho po pěšině... Nemůžu používat messengery, tapatalk a musel jsem změnit mail aplikaci (protože ta moje byla zrovna vypnutá a data ji teď nejdou nahodit). Navíc nejsem sám (https://www.google.cz/search?q=ios9+mobile+data+cannot+switch&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=hrcDVocRgZvKA6yZjvAO), řešení v nedohlednu, a fakt se mi nechce čekat na 9.1 Upraveno 24. září 2015 uživatelem Dee
Pirx Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Prosim pekne o radu: Svuj historicky mac-mini bych rad vybavil SSD diskem... hledam na netu, jakej by tam sel, a objevuju casto uplne protichudne informace.Je to mac mini mid 2010, core2duo 2.66radic to ma Nvidia MCP89 AHCIi ten origo klasickej disk z fabriky co tam je, chodi negotiated speed jenom 1.5 misto 3system 10.6.8, novejsi nechci no a nekde pisou, ze to moc nejde, jinde zas ze to jde, ale SSD MUSI mit Sandforce radic, a takovejch ted uz moc neni, uplne jinde zas ze jde jakykoli SSD, ale hlavne NESMI mit Sandforce radic.... tak z toho nejsem moudrej Bezi to jako media server, nepotrebuji SSD kvuli rychlosti, spis kvuli tomu, ze to bezi H24 a chci aby to bylo tichy, takze mi staci nejakej fakt uplne obycejnej SSD, akorat aby proste funguval... Dekuji.
Josef01 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Poprvé, ale vzhledem k tomu že sem měl ještě selektivně vypnutý data ze zahraniční cesty, tak je to docela fakap a od Apple samozřejmě ticho po pěšině... Nemůžu používat messengery, tapatalk a musel jsem změnit mail aplikaci (protože ta moje byla zrovna vypnutá a data ji teď nejdou nahodit). Navíc nejsem sám (https://www.google.cz/search?q=ios9+mobile+data+cannot+switch&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=hrcDVocRgZvKA6yZjvAO), řešení v nedohlednu, a fakt se mi nechce čekat na 9.1 Nojo komu není rady, tomu není pomoci.... Každej applista ví, že verze X.0 je jeden velkej bug, verze X.01 opravuje bugy a přináší nové a verze X.02 teprve nějak funguje. Finální verze je X.1, které je již OK. 1
Josef01 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Bezi to jako media server, nepotrebuji SSD kvuli rychlosti, spis kvuli tomu, ze to bezi H24 a chci aby to bylo tichy, takze mi staci nejakej fakt uplne obycejnej SSD, akorat aby proste funguval... Dekuji. Já mám verzi late 2012, vrazil jsem tam 500GB SSD Samsung a nic jsem neřešil. 1
jrov Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Mám iMac 21" mid 2014 tj bez DVD a slim - je to holátko i5 a 8GB RAM což je OK, ale HDD jen 500GB 5400rpm . Nějak mě to nelimituje vzhledem k činnosti (web, office, hudba ..), ale říkám si, že bych to předělal na SSD. Prý je to lepené a rozebrat ho znamená ztrátu záruky (koupeno 1/2015) - co je na tom pravdy ?
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Prosim pekne o radu: Svuj historicky mac-mini bych rad vybavil SSD diskem... hledam na netu, jakej by tam sel, a objevuju casto uplne protichudne informace.Je to mac mini mid 2010, core2duo 2.66radic to ma Nvidia MCP89 AHCIi ten origo klasickej disk z fabriky co tam je, chodi negotiated speed jenom 1.5 misto 3system 10.6.8, novejsi nechci no a nekde pisou, ze to moc nejde, jinde zas ze to jde, ale SSD MUSI mit Sandforce radic, a takovejch ted uz moc neni, uplne jinde zas ze jde jakykoli SSD, ale hlavne NESMI mit Sandforce radic.... tak z toho nejsem moudrej Bezi to jako media server, nepotrebuji SSD kvuli rychlosti, spis kvuli tomu, ze to bezi H24 a chci aby to bylo tichy, takze mi staci nejakej fakt uplne obycejnej SSD, akorat aby proste funguval... Dekuji. Miniho jsem nikdy neměl, ale jelikož střeva jsou v podstatě MBP (13"), u kterého jsem samo-domo dělal upgrade na Dual-boot, jsem přesvědčen že tam půjde jakýkoliv SSD se správnou velikostí (výškou). Doporučit mohu třeba starší (bazarový) ale stále dobrý Crucial M4, ten jsem použil do zmíněného MBP (model mid 2010). Mám iMac 21" mid 2014 tj bez DVD a slim - je to holátko i5 a 8GB RAM což je OK, ale HDD jen 500GB 5400rpm . Nějak mě to nelimituje vzhledem k činnosti (web, office, hudba ..), ale říkám si, že bych to předělal na SSD. Prý je to lepené a rozebrat ho znamená ztrátu záruky (koupeno 1/2015) - co je na tom pravdy ? Ano, displej už nemá krycí sklo a je nutné to povolit horkovzdušnou pistolí.Když to odneseš nějakému Premium Resellerovi (ideálně tam, kdes to koupil), tak ti tam ten SSD podle mně nainstalujou a bez ztráty kytičky. Otázka je kolik si za to řeknou... Upraveno 25. září 2015 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Pro různé Apple-upgrady obecně doporučuju pročíst tuto stránku. Sice je aktuální jen pro modely do konce 2013, ale i tak je tam spousta užitečných informací.http://cmdspace.net/jak-nakupovat-pouzite-macy-cast-3/#macmini Upraveno 25. září 2015 uživatelem Maxel
Radek124 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Tak s tou už je to od ovocnářů fakt schválnost - v příští verzi by (po vzoru posledního miniho s natvrdo připájenýma RAMkama a ) mohli předek se zadkem rovnou zavařit bodovýma svarama(!), aby to bylo "dokonale nerozebiratelné unibody"...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Mít možnost vyměnit/upgradovat HDD a RAM je podle mě naprostý základ. Jsou to mantáci v tom Japku, taky to moc nechápu ten příklon ke všemu on-board.Nejsem si jistej a nechce se mi to hledat, ale nemaj poslední iMacy paměti taky už natvrdo? Poslední modely na "hraní si" jsou modely 2012, proto si svůj MBP 13" 2012 držím a nepustím. 1
Josef01 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Je jasné proč všechno on board - prostě sis koupil naprosto identickou paměť od OEM výrobce za polovinu a zisk nešel do Apple. Takhle si musíš koupit náležitě drahý model, kde máš SSD a RAM "ze zlata", nebo hůře, kvůli upgradu RAM koupit nový počítač. 1
Jeremy Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Tak tak - já mám Air 11 z 2012. RAM jsem musel koupit na maximu rovnou, stejně jako procesor, ale SSD šlo. Takže mám teď 480 :-) a zbyl mi 120GB flash disk..
jrov Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) když jsem viděl fotku "základní desky" nového MacBooku, tak si říkám, že tam slot na RAM opravdu není kam dát :-D Horkovzdušnou pistoli to fakt néé - to kašlu, mám to na office, uspávám a vše mám v RAM , takže "kolo štěstí" skoro nevidím ... akorát ten Cold Boot je fakt výživný ... Upraveno 25. září 2015 uživatelem jrov
sch7 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Dotaz prosim prosim, kde sehnat iphone 6plus 64 ale ruzovej. (Pro zenu)Nasel jsem tenhle obchod ale nemaj odpocet dph. Dokazete nekdo poradit. DekujuObchod ithings.cz
quest987 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 jestli mysliš ip6S plus tak ten ofiko v ČR zatím nikde, protože se u nás ještě oficialně neprodává. Takže nejblíž zajeď do německa
shotik Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 9.rijna iphone 6s v cr. To uz se nevyplati brat v DE snad ani. Sent from my iPad using Tapatalk
jrov Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 9.rijna iphone 6s v cr. To uz se nevyplati brat v DE snad ani. Sent from my iPad using Tapatalk čuměl jsem jak puk, že nás dali do druhé vlny - chtěl jsem ho teď v pátek kupovat v UK, ale ztrácí to úplně smysl :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se