Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Tak mně už toho rukama prošlo celkem dost:

PowerMacintosh 7500/100

Newton MessagePad 110

Newton MessagePad 2000

iPod 2G 20GB

PowerMac G4/400

PowerMac G4/733

iMac G4/800 15"

MacBook Pro 2.53 15"

MacBook Pro 2.56 13"

MacPro 12Core Westmere

AppleTV 2G

MacBook Air 11" Core i5 

MacBook Air 11" Core i7

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám problém na sportligtu mi po zadání jména nebo příjmení vyjde jeden někdy dva kontakty.Například u jména Aleš 1x a v seznamu mám Alešů 5.Vše fungovalo a teď nějak dva dny se sekl. v nastavení mám kontakty povolené.Kdy zajedu do normálních kontaktu vyskočí všechny Alešové :)

Co teď? 

Odkaz ke komentáři

mám problém na sportligtu mi po zadání jména nebo příjmení vyjde jeden někdy dva kontakty.Například u jména Aleš 1x a v seznamu mám Alešů 5.Vše fungovalo a teď nějak dva dny se sekl. v nastavení mám kontakty povolené.Kdy zajedu do normálních kontaktu vyskočí všechny Alešové :)

Co teď?

Tak mi to ukazuje maximálně nejčastější.
Odkaz ke komentáři

funguju Vam iMessage? mne z nicoho noc vymazalo cislo, resp. vyskocila hlaska "aktivacia iMessage a Face Time moze byt spoplatnena Vasim operatorom!" a "aktivacia neuspesna!" pocas piatku a soboty 17 aktivacnych SMS same od seba, pokial som nevypol sluzby. reset iphone, jeho zaloha, reinstal noveho iOS 9.0.1 aktivacia iMessage a fungovali 20min. hlasky sa opakovali 4x tj. 4 SMS zaplatene a cislo nic, len znak aktivacie u neho(nebolo odfajknute ako email)! co s tym? sluzbu som vypol

Odkaz ke komentáři

funguju Vam iMessage? mne z nicoho noc vymazalo cislo, resp. vyskocila hlaska "aktivacia iMessage a Face Time moze byt spoplatnena Vasim operatorom!" a "aktivacia neuspesna!" pocas piatku a soboty 17 aktivacnych SMS same od seba, pokial som nevypol sluzby. reset iphone, jeho zaloha, reinstal noveho iOS 9.0.1 aktivacia iMessage a fungovali 20min. hlasky sa opakovali 4x tj. 4 SMS zaplatene a cislo nic, len znak aktivacie u neho(nebolo odfajknute ako email)! co s tym? sluzbu som vypol

Včera jsem řešil u TMobile MMSky (s technickou podporou), ale debata došla až na iPhone a iMessage. Apple má nějaký problém , který společně s operátory řeší ... taky se mě v pátek reaktivovaly iMessage a trochu zlobily ... 

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

vsudybyl, on 30 Zář 2015 - 10:23, said:snapback.png

Tak mi to ukazuje maximálně nejčastější. 

mám problém na sportligtu mi po zadání jména nebo příjmení vyjde jeden někdy dva kontakty.Například u jména Aleš 1x a v seznamu mám Alešů 5.Vše fungovalo a teď nějak dva dny se sekl. v nastavení mám kontakty povolené.Kdy zajedu do normálních kontaktu vyskočí všechny Alešové  :)

Co teď?

vyřešeno aktualizací

Odkaz ke komentáři

Nojo komu není rady, tomu není pomoci.... Každej applista ví, že verze X.0 je jeden velkej bug, verze X.01 opravuje bugy a přináší nové a verze X.02 teprve nějak funguje. Finální verze je X.1, které je již OK.

Musim se smát :)

Odkaz ke komentáři

Jeremy: jj to bylo zklamani. Cekam ted na full body cover od skinzone a necham ho na holo. Jinak super stroj

Josef01: proc zoufale ? Neco spatne ? Jedu betu od zacatku a dneska sosnut final

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

On se vždycky někdo najde, komu se to se.re. Já mám na jednom počítači Mavericks na druhém Yosemite a Mavericks je podstatně svižnější OS, respektive po instalaci Yosemite se počítač viditelně zpomalil, zvláště viditelné to je u webových aplikací.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Taky zůstávám u Mavericks - minimálně proto, že se mi nechce zbytečně vyvalit další litr za "upgrade" dodnes skvěle fungujícího Parallels 9...

Kapitána možná zítra pokusně nahodím klukovi na jeho iMaca - buď to vůbec nezjistí a nebo mu tam během hoďky šoupnu zpátky Yosemite z Time Machine.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...