shotik Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Zalezi pak na cene ale myslim si ze to bude cca stejne jako kazdy rok. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 UK mají 539 GBP - takže s dobrým kurzem lehce pod 20tis. Kč , Německo aktuálně lehce přes 20 tis. Kč. U nás tipuji někde k 21tis. Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 dekuji Ale jen drobnost. Pujde sehnat v cz i to plusko? Abych to pritelkyni potvrdil. (Myslim ze to chapete ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OssoBuco Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Tak mně už toho rukama prošlo celkem dost:PowerMacintosh 7500/100Newton MessagePad 110Newton MessagePad 2000iPod 2G 20GBPowerMac G4/400PowerMac G4/733iMac G4/800 15"MacBook Pro 2.53 15"MacBook Pro 2.56 13"MacPro 12Core WestmereAppleTV 2GMacBook Air 11" Core i5 MacBook Air 11" Core i7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Zdá se , že v Applu trochu zamakali na kvalitě materiálů Upraveno 29. září 2015 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 mám problém na sportligtu mi po zadání jména nebo příjmení vyjde jeden někdy dva kontakty.Například u jména Aleš 1x a v seznamu mám Alešů 5.Vše fungovalo a teď nějak dva dny se sekl. v nastavení mám kontakty povolené.Kdy zajedu do normálních kontaktu vyskočí všechny Alešové Co teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 mám problém na sportligtu mi po zadání jména nebo příjmení vyjde jeden někdy dva kontakty.Například u jména Aleš 1x a v seznamu mám Alešů 5.Vše fungovalo a teď nějak dva dny se sekl. v nastavení mám kontakty povolené.Kdy zajedu do normálních kontaktu vyskočí všechny Alešové Co teď?Tak mi to ukazuje maximálně nejčastější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 funguju Vam iMessage? mne z nicoho noc vymazalo cislo, resp. vyskocila hlaska "aktivacia iMessage a Face Time moze byt spoplatnena Vasim operatorom!" a "aktivacia neuspesna!" pocas piatku a soboty 17 aktivacnych SMS same od seba, pokial som nevypol sluzby. reset iphone, jeho zaloha, reinstal noveho iOS 9.0.1 aktivacia iMessage a fungovali 20min. hlasky sa opakovali 4x tj. 4 SMS zaplatene a cislo nic, len znak aktivacie u neho(nebolo odfajknute ako email)! co s tym? sluzbu som vypol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) funguju Vam iMessage? mne z nicoho noc vymazalo cislo, resp. vyskocila hlaska "aktivacia iMessage a Face Time moze byt spoplatnena Vasim operatorom!" a "aktivacia neuspesna!" pocas piatku a soboty 17 aktivacnych SMS same od seba, pokial som nevypol sluzby. reset iphone, jeho zaloha, reinstal noveho iOS 9.0.1 aktivacia iMessage a fungovali 20min. hlasky sa opakovali 4x tj. 4 SMS zaplatene a cislo nic, len znak aktivacie u neho(nebolo odfajknute ako email)! co s tym? sluzbu som vypol Včera jsem řešil u TMobile MMSky (s technickou podporou), ale debata došla až na iPhone a iMessage. Apple má nějaký problém , který společně s operátory řeší ... taky se mě v pátek reaktivovaly iMessage a trochu zlobily ... Upraveno 30. září 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 ja som riesil aj s apple, a neuspesne! zeby iOS 9.0.1 blbol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 ja som riesil aj s apple, a neuspesne! zeby iOS 9.0.1 blbol? Ten technik z TMobile, byl docela sdílný a říkal že to není věc iOS, ale serverové strany, že jim zlobí i iCloudové služby ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 iOS 9.0.2 a hlavne, ze problem bol u mojho operatora!"Riešenie problému, ktorý u niektorých užívateľov zabraňoval aktivácii iMessage"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 vsudybyl, on 30 Zář 2015 - 10:23, said:Tak mi to ukazuje maximálně nejčastější. mám problém na sportligtu mi po zadání jména nebo příjmení vyjde jeden někdy dva kontakty.Například u jména Aleš 1x a v seznamu mám Alešů 5.Vše fungovalo a teď nějak dva dny se sekl. v nastavení mám kontakty povolené.Kdy zajedu do normálních kontaktu vyskočí všechny Alešové Co teď? vyřešeno aktualizací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Nojo komu není rady, tomu není pomoci.... Každej applista ví, že verze X.0 je jeden velkej bug, verze X.01 opravuje bugy a přináší nové a verze X.02 teprve nějak funguje. Finální verze je X.1, které je již OK.Musim se smát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak dorazil ipad mini 4.. a musím říct, že pokrok od verze 2 je docela velkej.. Jen škoda, že nefungujou futrály, ale co by člověk taky už chtěl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Kapitán je tu. A já asi opět zůstanu na Maverics.http://jablickar.cz/apple-vydal-pro-sirokou-verejnost-os-x-el-capitan/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Super těším se na ty zoufalé komentáře po dnešní instalacích kapitána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Jeremy: jj to bylo zklamani. Cekam ted na full body cover od skinzone a necham ho na holo. Jinak super stroj Josef01: proc zoufale ? Neco spatne ? Jedu betu od zacatku a dneska sosnut final Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) On se vždycky někdo najde, komu se to se.re. Já mám na jednom počítači Mavericks na druhém Yosemite a Mavericks je podstatně svižnější OS, respektive po instalaci Yosemite se počítač viditelně zpomalil, zvláště viditelné to je u webových aplikací. Upraveno 30. září 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Taky zůstávám u Mavericks - minimálně proto, že se mi nechce zbytečně vyvalit další litr za "upgrade" dodnes skvěle fungujícího Parallels 9... Kapitána možná zítra pokusně nahodím klukovi na jeho iMaca - buď to vůbec nezjistí a nebo mu tam během hoďky šoupnu zpátky Yosemite z Time Machine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se