Radek124 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Pro tyhle účely mám na MBP softwarové handsfree PhoneBox, mobil si žádným šmírovačem svinit netoužím.
Maxel Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Uživatelé kombinace iPad Mini 2 + prohlížeč Chrome, pozorujete po upgradu na devítkový iOS citelné zpomalení reakcí a trhání pohybu stránek při práci v prohlížeči? Já ano, je to děs a zatim žádný desetinový update to neupravil. Zkusil jsem Safari a to šlape dobře.
roura74 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 V 7. 11. 2015 v 19:45, skalis napsal: Protoze mi utekl ipad mini 1 v inzerci, tak se pro sichr zeptam mistnich znalcu. Chci koupit tablet pro decka (1.5 roku a 3.5 roku) - ma smysl kupovat nejakej novej lowend, nebo je rozumnejsi muj puvodni napad koupit jetej ipad? Diky za nazory (ocekavam v tomhle vlakne preferenci japka). Jo a nejsem uplnej jablecnej novacek, od japka mam mobil (spokojenost).Moje holky ( v současnosti 4 a 7) používají iPad 3 cca od 2012 a celý čas je v pohodě. Trošku potlučené rohy, i přes obal, a jeden lehký škrábaneček na displeji. Jsou to hodně odolný zařízení a nemyslím, že by androidní přístroje vydržely to co jabko. A i appstore a in app purchase je dostatečně zabezpečený, takže ti nevyluxujou účet nákupama ve hrách. Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 V 8. 11. 2015 v 19:04, Maxel napsal: Uživatelé kombinace iPad Mini 2 + prohlížeč Chrome, pozorujete po upgradu na devítkový iOS citelné zpomalení reakcí a trhání pohybu stránek při práci v prohlížeči? Já ano, je to děs a zatim žádný desetinový update to neupravil. Zkusil jsem Safari a to šlape dobře.Nejenom mini, ale i iPad 3 a iPhone 6. Strašně mě to točí. Sent from my iPhone using Tapatalk
Radek124 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Že by to "volání domů" u Google nedokázali dostatečně zoptimalizovat? Chrome je naštěstí něco, co mi v OSX i iOS dodnes nijak neschází...
Maxel Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 V 8. 11. 2015 v 19:46, Radek124 napsal: ...Chrome je naštěstí něco, co mi v OSX i iOS dodnes nijak neschází... To máš kliku. Já s ním naopak pracuju rád a nerad bych si zvykal na nový.Snad s tím soudruzi v G-company rychle něco udělají. Do té doby jsem vzal zavděk Safari.
quest987 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 V 8. 11. 2015 v 19:55, Maxel napsal: To máš kliku. Já s ním naopak pracuju rád a nerad bych si zvykal na nový.Snad s tím soudruzi v G-company rychle něco udělají. Do té doby jsem vzal zavděk Safari. Proc používat Chrome? Vyzkoušel jsem pár prohlížečů icab , opera, chrome , a pokazde se vzdycky vratim k safari. Prijde mi nejrychlejsi a tak nejak nejpohodlnejsi jak na ios tak na os x . Navíc na osx mi prijde , že chrome více zaměstnavá počítač a zvyšuje spotřebu, možná je to jen zdání, nijak jsem to nemeril.
Radek124 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 2Maxel: Já vím že občas odsekávám stylem jako bych byl nekritický jabkožrout, ale opak je pravdou...Konkrétně z přechodu na jabkovské Safari jsem měl po dlouhých a spokojených letech s kdysi geniální desktopovou Operou (a s despektem k systémově blbému MSIE, notoricky nedodělanému Firefoxu, odfláklému okennímu Safari a se smíšenými pocity z davem nekriticky akceptovaného Chrome) taky takový ten podezíravý pocit z něčeho "zas jabkovsky nekonfigurovatelného" - a opravdu nějakou dobu trvalo než si to s použitím pár pluginů a vychytávek třetích stran sedlo.Naštěstí dnešní Safari v OSX je s mobilním propojené podobně jako multiplatformní Chrome nebo svého času Opera, není u něj potřeba negovat 95% výchozích předvoleb - a základní funkčnost = procházení webu je natolik solidní, že uvedené "alternativy" ani po letech nemám důvod oplakávat. Notabene když na macbooku mi ten moloch od Google pokaždé připomene staré bídné časy v okenicích...
Maxel Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 V 8. 11. 2015 v 22:25, quest987 napsal: Proc používat Chrome? Vyzkoušel jsem pár prohlížečů icab , opera, chrome , a pokazde se vzdycky vratim k safari. Prijde mi nejrychlejsi a tak nejak nejpohodlnejsi jak na ios tak na os x . Navíc na osx mi prijde , že chrome více zaměstnavá počítač a zvyšuje spotřebu, možná je to jen zdání, nijak jsem to nemeril. Důvodů je několik, nicméně asi žádný, pro kterých by to byl must-have prohlížeč, prostě jsem na něj zvyklý a nechce se mi to měnit. Začal jsem ho používat nejdřív jako alternativu k Firefoxu a nakonec u něj zůstal, protože FF měl v té době hafo nedostatků a hlavně nedodělků. Vyhovovala mi synchronizace skrz jednotlivé platformy, tzn. odpadla nutnost si neustále zálohovat oblíbené, nainstalované add-ony, nastavení, apod. Na iZařízení mi lépe vyhovuje práce se záložkami, než v Safari. Ale to je spíš detail. No a nakonec je dalším důvodem fakt, že z neznámých důvodů Safari nefunguje správně na mém služebním Lenovu, po pár vteřinách používání začne vyhazovat nějaký error a neustále padá. Popravdě řečeno náročnost Chrome mnohem víc pociťuju na Widlích v práci, kde 4GB RAM hravě zaplní právě otevřené záložky. Ale vopruz to je v každém případě, o tom žádná! V 8. 11. 2015 v 23:27, Radek124 napsal: 2Maxel: Já vím že občas odsekávám stylem jako bych byl nekritický jabkožrout, ale opak je pravdou...... V pohodě, taky často hledám jak ten text napsat tak, aby reflektovat jak to opravdu myslím - halt nevýhoda neverbální komunikace
Jeremy Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Tak dorazil novej 6S mám radost a těším se na srovnání s 5S. Uznávám, konzumní společnost, je to trapný.. Ale stejně mám radost :-)
tmoris Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 V 9. 11. 2015 v 13:43, Jeremy napsal: Tak dorazil novej 6S mám radost a těším se na srovnání s 5S. Uznávám, konzumní společnost, je to trapný.. Ale stejně mám radost :-)Nene to je naprosto vporadku, uz jsem opet apple long
Moty Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 prosím poraďte, mám nové číslo a nechci datlovat sms všem postupně (kolik můžu najednou?) jde to jinak, když nemám Mac? k tomu množství příjemců mi to po doplnění cca 8 příjemců "spadne", musím zavřít zprávy a otevřít znova díky
People Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 V 9. 11. 2015 v 13:43, Jeremy napsal: Tak dorazil novej 6S mám radost a těším se na srovnání s 5S. Uznávám, konzumní společnost, je to trapný.. Ale stejně mám radost :-) Moj tiez dnes dorazil. Sice je telefon este v Prahe a ku mne sa dostane az v pondelok, ale uz ho mam zaplateny. 3 tyzdne cakania sa vyplatilo. Prechadzam z 5S 16GB na 6S 64GB. Vo svajciarsku ho tu mame o cca 2000kc lacnejsie ako v CR, ale mal som nejaku zlavu a hlavne som ho chcel s pojistenim proti blbosti, ktore je podstatne lacnejsie ako vo svajcu. Sa tesim.
Jettero Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Nastavení cen nového iPadu pro mě opravdu dojalo.24990 za 32GB bez 4G.
Jettero Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 V 11. 11. 2015 v 14:18, shotik napsal: Jettero: cos cekal ? Cenovku tak 20k za základ.
shotik Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Já ani ne. Svoje zákoše si to najde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se