Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Nechci kazit vánoční iluze, ale definice odolnosti iPhonů 5x i 6x proti vlkosti zní "Relative humidity: 5% to 95% noncondensing" (tj. žádná).

A zmiňovat "pevnost" šestek s jejich pitomýma zahnutýma sklama v kontextu pětek (a nedejbůh čtyřek) je s prominutím už úplně mimo...  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci kazit vánoční iluze, ale definice odolnosti iPhonů 5x i 6x proti vlkosti zní "Relative humidity: 5% to 95% noncondensing" (tj. žádná).

A zmiňovat "pevnost" šestek s jejich pitomýma zahnutýma sklama v kontextu pětek (a nedejbůh čtyřek) je s prominutím už úplně mimo...  :thumbsdown_anim:

...tonoucí se stébla chytá, no.

Odkaz ke komentáři

tak sa vykasli na ifon a kup si xperiu z5,. ta je ip68 certified. A nemusis sa chytat stebla :)

...zatím zůstanu u apple. Doma je to komplet hw pořešeno na těchto eskamotérech s ovocem a vlhkost díky dřevostavbě je velmi nízká, takže se nebojím. Krátké pobyty venku risknu. Dokonce jsem komplet generálně opravil 3GS, abych nemusel mít v práci něco, co mi tak pilo krev, že jsem neváhal investovat do v krabici odložené křížaly.

Odkaz ke komentáři

...zatím zůstanu u apple. Doma je to komplet hw pořešeno na těchto eskamotérech s ovocem a vlhkost díky dřevostavbě je velmi nízká, takže se nebojím. Krátké pobyty venku risknu. Dokonce jsem komplet generálně opravil 3GS, abych nemusel mít v práci něco, co mi tak pilo krev, že jsem neváhal investovat do v krabici odložené křížaly.

Aha, vendor lock-in. No to aj mna niekedy vytaca, nielen pri jablku, chapem...

Odkaz ke komentáři

Já teda nad každou novější generací od 4S výše pravidelně brblám - jenže důvodem rozhodně není "voděodolnost" (tu v nouzi řeší i sáček se zdrhovadlem), jako bezdůvodné přebírání hovadin od konkurence: hnusně placatý iOS7+, ztenčování za cenu stále křehčí a rozpláclejší konstrukce, další a další pitomosti typu Parallax Wallpaper, Live Photo, Force Touch, by-default zapnuté otravnosti typu "šmírování zdravotního stavu", hlasové vytáčení/Siri. A Ivanem neustále podsouvaný přechod na Android není nic jiného než ještě zoufalejší Vendor Lock na Google, se všemi výše zmíněnými negativy a ještě řadou dalších... 

Odkaz ke komentáři

K Safari a hledani na google: nahodou jsem zjistil, ze to ma co do cineni s DNS. Kdyz necham DNS na routeru tak mi zacne blbnout  hledani v adres baru safari, musim casto primo na google a hledat tam. Kdyz zmenim DNS rucne na googli, tak mi to hleda bezvadne, ale zase se nepripojim k wifinam, ktery po me chteji, abych se zalogoval (napr v hotelech). Toz tak.

Odkaz ke komentáři

Kua dám zase šanci ajfonu... Sice jsem, od jeho dřevnich dob, uživatel android, ale chci změnu. Mám dvě otázky. Poslední 3-4 roky mám panel 5,2 až 5,5 palce a vyhovuje mně. Jen ty moje LG, ten G4, mají malé rámečky a jsou menší, zásadně než 6 plus. Kdo máte zkušenost, dlouhodobě s 6 plus, jak se s tím žije? Dá se ta obluda nosit, nese.re vás to po čase? A to nejdůležitější, výprodej 6plus 64gb je teď pod 21t. Má smysl připlatit cca 6t za verzi 6s plus? Přináší tolik nového, lepšího? Díky (nejvíce mě u mobilu zajímá kvalita foťáku a baterka)

Odkaz ke komentáři

gas-od uvedeni mam 6 plus,na cteni fora v kavarne nebo doma na gauci super.Co se tyka noseni-v zime je to jedno,das ho do kapsy u bundy,v lete to je na hov.no.V kapse u kratas nic moc.Vydrz celej den v pohode a to na nem visim furt.Fotak je TOP.Manzelka ma ted 6S a myslim,ze z praktickyho hlediska je to asi lepsi.Sest tisic bych za esko urcite nepriplacel.

Edit:nevim jak to je u Androidu,ale strasne me bavi Apple music,kde za 4 eura nebo kolik na mesic,mas pristup ke vsem album,co kdy vysly.A muzes je poslouchat i offline.

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

@Gas mal som od uvedenia 6 Plus, teraz mam asi mesiac 6s Plus. Velkost je super, nemam s nou ziadny problem, v pohode ho nosim aj vo vrecku. Ale vyhovovat kazdemu samozrejme nemusi.

Co sa tyka rozdielu medzi 6 a 6s, vela ich nie je, baterka sa mi zda o nieco lepsia, ale nic vyrazne, force touch nepouzivam, ale fotak je podla mojho subjektivneho nazoru vyrazne lepsi oproti 6ke.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

ja jsem spokojeny. vydrz mam kolem 50-60h (se zapnutym žluťákem), fotky slusny.. jediny, kvuli cemu by me lakal 6s+ je pevnejsi telo, pac mam pocit, ze ten muj je (temer neznatelne) prohnutej.. jinak si myslim, ze esko nema v tuhle chvili zadne vyrazne opodstatneni, notabene kdyz za pul roku a neco vyleze iphone 7 - a tam cekam zasadnejsi pobidky ke koupi..

Odkaz ke komentáři

Tak on i 6 plus prej fotí dobře, teď je otázka, jestli je rozdíl ve foťáku tak velký, že stojí za 6 litrů. Někdo si stěžuje na vyšší hmotnost pluska, je to znát?

Manželka nedávno přechod 6->6+ a pro někoho, kdo ho nosí v kabelce/kapse saka super. Já bych vzal obyč šestku.

6+ fotí skvěle, ale třeba zrovna momentky zápěstí s hodinkami jednou rukou nic moc - mam pokaždý strach, že mi to upadne, jednou rukou se blbě drží. Šestka dělala IMO minimálně stejně pěkný fotky.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Kulturista Tvého formátu nějakých 200 gramů ani neucítí - jenže bez "kabelešky" a nebo pořádné kapsy už je 6(s)+ něco jako oversized račmena od Dýzla  :whistle:

Zrovna předevčírem jsem se dobře bavil, jak se snad dvoumetrovej maník se zafačovaným prstem asi 10 minut před odchodem z knajpy marně pokoušel nasoukat ten "polotablet" do kapsy džínů  :skull:

PS: Mě se výdrž baterky "malého" 5S ustálila na 4-5 dnech - stačí vypnout 3G/LTE tam kde je signál naprd (kromě míst s přímým výhledem na BTS všude).

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...