Frantik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Sakra, ja na nej čekal, ale čekal jsem trochu víc :-( Nechce se mi do šestky, ale tohle mi přijde stejne jako moje pětka. Proste jsem čekal trochu větší posun. Tak ted nevim. Aspon, ze ta cena je celkem ok.
roura74 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 V 21. 3. 2016 v 19:33, m.n. napsal: Podle popisu bude noční režim funkčně stejný jako program f.lux, který už je venku pár let a který používám na Macu. Parádní věc, velmi příjemné pro oči pro nás, kteří čumíme před spaním do notebooku dlouho do noci...Ten program jsem bohužel neznal. Taky do toho pořád vejrám, mohl jsem šetrit oči.
Ace.Rimmer Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 5SE trochu mne to zklamalo, takže zustávám u 5ky do který právě sypu 9.3 :-)
prazskej Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Dokázal by mi někdo poradit, jakým způsobem bych si bez ztráty kvality zvuku mohl ponechat své současné repro Bowers Wilkins Zeppelin Mini? Problém je adaptér - již doma nemám žádné zařízení s 30 pin konektorem. A nejsem si jist, že zakoupení adaptéru na lightning bude kvalitativně ok, navíc se obstojně kvalitní dělají jen bílé a celkově to bude vypadat jako pěst na oko. Asi jedině sehnat zpět ještě poslední generaci iPadu s 30 pin, že? :/
quest987 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Tak nejak nevim co vic jste ocekavali od iP SE? Vykonove to ma byt na urovni 6S velikost 5S tudiz pro spoustu lidi ideal. Navic rozumna cena. Nic noveho se ocekavat nedalo. Proc by to melo byt lepsi nez 6S . Pro me je prekvapenim, ze to vic neosekali nebo, ze nepouzili streva z iP 6
quest987 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 (upraveno) . Upraveno 21. března 2016 uživatelem quest987
kriznik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 V 21. 3. 2016 v 20:45, quest987 napsal: Tak nejak nevim co vic jste ocekavali od iP SE?tak napriklad design?prijit po x letech s reinkarnaci 5tky jen s vymenenyma vnitrnostma a barvickama navic je .... pip prechazet z petky na SE je prakticky k nicemu
Frantik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 V 21. 3. 2016 v 20:45, quest987 napsal: Tak nejak nevim co vic jste ocekavali od iP SE? Vykonove to ma byt na urovni 6S velikost 5S tudiz pro spoustu lidi ideal. Navic rozumna cena. Nic noveho se ocekavat nedalo. Proc by to melo byt lepsi nez 6S . Pro me je prekvapenim, ze to vic neosekali nebo, ze nepouzili streva z iP 6Tak dal se cekat hlavne jinej design. A to hlavne tenci a mozna vic nasledujici model 6, atd. Takze to se ocekavat dalo. Ne jen vyuziti 5 let stareho designu pětky. O tom, ze to bude lepsi nez sestka vubec nejde, slo hlavne o rozmer.
quest987 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Design sic 5 let stary ale stale dobry, libi se mi vic nez u 6/6s ac mam ted 6s
kriznik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 cilovka SE ale nejsou majitele 6tek (nebo si to alespon ja nemyslim).Cilovkou jsou lide, kteri proste nechteli vetsi telefon nez petku/ctyrku a ve vetsine pripadu u ni zustali a vyckavali co bude (treba jako ja) Kdo presel na 6tku pujde na mensi telefon spise v mensim meritku, ale vyloucene to urcite neni - nicmene tam si myslim ze proste pockaji co bude iP7 a pak se uvidi. Pro cilovku lidi s petkou nebo 5s, proste SE neprinasi krom vnitrnosti vubec nic, a vnitrnosti sice hezke, ale spis na honeni trika nez k realnemu uziti.Je to skoda, ale alespon usetrim
Frantik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 (upraveno) No ja ted nevim, nechce se mi dat 15 litru za "stejnej" iPhone a hlavne to nebude žádná změna :-( Ze bych nakonec šel do te šestky? Chjo Upraveno 21. března 2016 uživatelem Frantik
kriznik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 pokud petka funguje nemas zadnej duvod ji menit, pockej co iP7udelam to presne takhle
m.n. Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Jako každou středu, jako každý pátek...
kriznik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 mela by byt na podzim, ale rekl bych ze pokud nebude jeste dodelanej novej barak, produkt se posune.
Frantik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Hm, nechce se mi čekat, chtěl jsem ho ted, znáš to :-)
kriznik Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 kdybys mel ctyrku tak to chapu, z petky mi to prijde nonsense. Ale jo chapu, znam i lidi co si lepi tu nalepku co k tomu balej na auto
Maxel Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 (upraveno) V 21. 3. 2016 v 20:45, quest987 napsal: Tak nejak nevim co vic jste ocekavali od iP SE? Vykonove to ma byt na urovni 6S velikost 5S tudiz pro spoustu lidi ideal. Navic rozumna cena. Nic noveho se ocekavat nedalo. Proc by to melo byt lepsi nez 6S . Pro me je prekvapenim, ze to vic neosekali nebo, ze nepouzili streva z iP 6Naprostý souhlas. Jestě do dnešního odpoledne to pro mě byla jasná volba. Nyní to nicméně vypadá, že z chrono-důvodů ještě nějakou dobu setrvám na služební ostružině. Každopádně objevit se nové volné fondy, pro mě jasná volba (64GB) a rozhodně palec nahoru! Upraveno 21. března 2016 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se