Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Mám to stejně. Rachta mi to vrchní tlačítko. Asi udělali soudruzi někde chybu. Budeš to reklamovat?

Počkám na tebe, jestli ti to vyjde, dej vědět, až ten můj bude dodrbanej, tak ho s tím budu reklamovat :-)))

Ale asi to bude vlastnost ne chyba, ale dělat by to nemělo, za ty prachy.

Na 6+ jsem toto neregistroval

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen takový možná hloupý dotaz, ale čočka rachtat může?

Vzhledem k tomu, že má foťák ve většině telefonů autofocus, tak může. Aby mohla zaostřovat, musí mít možnost pohybu, když není aktivní aplikace fotoaparátu, tak tam je téměř volno. Jeden z nejčastějších dotazů na "mobilních" fórech. Spousta lidí si toho léta nevšimne a najednou jsou vyplašený Upraveno uživatelem Manek49
Odkaz ke komentáři

Kluci, možná blbost, ale já jsem na to nepřišel: několikrát se mi stalo, že jsem u Iphonu 6 nemohl zapnout LED světlo (jakožto baterku), protože když jsem to potřeboval, tak to "tlačítko" v menu, které se vytahuje palcem z hlavního menu nahoru, bylo vysvícené / neaktivní. Přestože jsem měl nabito na 75%. 

Odkaz ke komentáři

Betou to asi nebude, prý se ten bug s IOS táhne už od sedmičky - spíš zůstává něco viset v nějaké vykutálené inicializačce, která se výše uvedenými způsoby přepisuje...

Ťažko povedať, keď som urobil restore na "stable" verziu, tak to zmizlo našťastie. Ale možno to s tým nesúviselo.

Kluci, diky za odpoved. Mam verzi 9.3.2 to je myslim aktualni. Betu nemam.

Uz jsem si toho vsiml pred par mesici, ale nevenoval jsem tomu pozornost. Proste se to objevilo a zase samo zmizelo. Fakt je ze se to stane v nejmene vhodnou dobu, kdy si clovek muze ale nechce rozbit hubu potme

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...