Manek49 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Je normální ze v novém iPhonu SE cosi rachta? Zabalit do krabice a vrátit?Nebude to náhodou čočka fotoaparátu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Nebude to náhodou čočka fotoaparátu?:-))) to dělá na šestkách :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Mám to stejně. Rachta mi to vrchní tlačítko. Asi udělali soudruzi někde chybu. Budeš to reklamovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 To vypinasi tlacitko uz rachtalo na 5s , me ted na 6S rachta to soupatko na vypnuti vyzvaneni Myslim si ze to neni reklamovatelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Rachtajici vypinaci tlacitko na 5SE je znama "funkce" a ne vada. Neni to duvod k reklamaci, protoze to tak maji vsechny, nikdo s tim nic neudela... Upraveno 11. června 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Mám to stejně. Rachta mi to vrchní tlačítko. Asi udělali soudruzi někde chybu. Budeš to reklamovat?Počkám na tebe, jestli ti to vyjde, dej vědět, až ten můj bude dodrbanej, tak ho s tím budu reklamovat :-)))Ale asi to bude vlastnost ne chyba, ale dělat by to nemělo, za ty prachy.Na 6+ jsem toto neregistroval Upraveno 11. června 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Ja tedy mam novy SE a nedela mi to. Asi denní směna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 No jestli to bude reklamovatelné, tak to bude fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Mám ho týden. Takže asi půjde zpět a zkusím jiný kus. Telefony za trojku nerachtaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Mám ho týden. Takže asi půjde zpět a zkusím jiný kus. Telefony za trojku nerachtajPak napiš jak jsi dopadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Nebude to náhodou čočka fotoaparátu?jen takový možná hloupý dotaz, ale čočka rachtat může? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 možná sem vobjevil ameriku, ale tohle mi přijde jako jedna z mála smysluplných aplikací http://www.zachrankaapp.cz/cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) jen takový možná hloupý dotaz, ale čočka rachtat může?Vzhledem k tomu, že má foťák ve většině telefonů autofocus, tak může. Aby mohla zaostřovat, musí mít možnost pohybu, když není aktivní aplikace fotoaparátu, tak tam je téměř volno. Jeden z nejčastějších dotazů na "mobilních" fórech. Spousta lidí si toho léta nevšimne a najednou jsou vyplašený Upraveno 13. června 2016 uživatelem Manek49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Kluci, možná blbost, ale já jsem na to nepřišel: několikrát se mi stalo, že jsem u Iphonu 6 nemohl zapnout LED světlo (jakožto baterku), protože když jsem to potřeboval, tak to "tlačítko" v menu, které se vytahuje palcem z hlavního menu nahoru, bylo vysvícené / neaktivní. Přestože jsem měl nabito na 75%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 2michalval: Zatím jsem se s tím nesetkal, ale údajně je to nějaká podělaná kombinace nastavení foťáku, power managementu a fíčury "nerušit", postupů na odblokování je prý hned několik (a žádný není zaručený)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 2michalval: nemáš náhodou beta verziu iOS? Mne robilo presne to isté pri poslednej verejnej beta verzii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Betou to asi nebude, prý se ten bug s IOS táhne už od sedmičky - spíš zůstává něco viset v nějaké vykutálené inicializačce, která se výše uvedenými způsoby přepisuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Ťažko povedať, keď som urobil restore na "stable" verziu, tak to zmizlo našťastie. Ale možno to s tým nesúviselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Tak kdo koukal na keynote? Za mě palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Betou to asi nebude, prý se ten bug s IOS táhne už od sedmičky - spíš zůstává něco viset v nějaké vykutálené inicializačce, která se výše uvedenými způsoby přepisuje...Ťažko povedať, keď som urobil restore na "stable" verziu, tak to zmizlo našťastie. Ale možno to s tým nesúviselo.Kluci, diky za odpoved. Mam verzi 9.3.2 to je myslim aktualni. Betu nemam. Uz jsem si toho vsiml pred par mesici, ale nevenoval jsem tomu pozornost. Proste se to objevilo a zase samo zmizelo. Fakt je ze se to stane v nejmene vhodnou dobu, kdy si clovek muze ale nechce rozbit hubu potme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se