Radek124 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 No že by se zrovna na jacku nemělo co podělat... pár drastických postupů na extrakci odlomené špičky z hluboko v hliníku zapuštěného macbookového konektoru už jsem viděl - a z elektického hlediska jde iMHO (kvůli možnému otáčení za provozu) o druhý nejhorší typ kontaktu, hned po kolmých dotykových ploškách ala historické Nokie, Ericssony, Palmy a dnešní MagSafe (které se vzájemným pohybem zasouvaných kontaktů neočišťují). Lightning zrovna rád nemám, ale jeho mechanické provedení s kovovým rámem je proti tomu (i proti libovolné variantě USB) geniální. V servisech se pokud vím opravují spíš vylámané flexy, na kterých taky chcípají odcházejí napájecí obvody a mobil se pak tváří že mu odchází baterka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Ja tomu nerozumim,ale vsechny nabijecky s lightningem mi po roce moc nechtej nabijet-furt s tim musim smrdlat a votacet a pritlacovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Ja tomu nerozumim,ale vsechny nabijecky s lightningem mi po roce moc nechtej nabijet-furt s tim musim smrdlat a votacet a pritlacovat...mě pomohlo proštournout zdířku, vytáhl sem asi kilo bordelu, spíš mě sere praskání kabelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 (upraveno) MJ. - jj v ty jsem mel taky mrte bordelu,ale tohle je podle me v kabelu Upraveno 6. září 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Mam dilema, iPhone 7 nebo Macbook Pro, nebo oboji Jsem zvedav na zitrek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 s lightning konektorem ani kabelem jsem ještě problém nikdy neměl a to tu střídám jak iphone, tak ipad už 3 roky v kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Bejvalka s tim mela taky problem a prisel jsem na to, ze mi jeden zdejsi clen prodal 5C s fejkovym kabelem. Nevim jestli o tom vedel, neresil jsem to. Ty nic nevydrzej a podle me je mozny, je koupit za "super cenu" na nejruznejsich shopech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Rád jsem vždy koukal ne keynote, těšil jsem se na technologické novinky atd. No a teď je na pódiu rákos, kterej křičí štěstím, že se mu na hodinkách ukázal pokémon. WTF???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Ale ma to gps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Chci vidět, za kolik minut to vycucne baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Tu voděodolnost u iPhone vzali nějak rychle na to, že se jedná o takovou novinku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 jj, taky jsem cekal fotky rybicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 iPhone 7 je první 4,7" , který i mě jako zarytého 4" uživatele oslavujícího příchod SE - nutí k zamyšlení jestli není čas na změnu na 4.7" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 (upraveno) pro mě zklamání. Čekal jsem, že Apple představí nový Macbook Pro. Myslel jsem, že přejdu z Aira. Telefon mám stařičký, ale pořád dobře sloužící 5c. Nevím jestli má smysl koupit SE nebo 7. Iphone 7 32GB - 22tis.Iphone SE 16 GB (tady nechaly min jen 16GB) - 13tis. Myslím, že půjdu do SE. Bezdrátové sluchátka nepotřebuju. Sice o něco zajímavější design, lepší foťák, ale nevím jestli to stojí za dalších 9 tisícovek navíc. Upraveno 7. září 2016 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 iPhone 7 je první 4,7" , který i mě jako zarytého 4" uživatele oslavujícího příchod SE - nutí k zamyšlení jestli není čas na změnu na 4.7" A to čím prosím? Killer feature jsem nějak nezaznamenal. Asi si budeme muset ještě rok počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 1.iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou odolné proti postříkání, vodě a prachu a byly testovány v kontrolovaných laboratorních podmínkách s hodnocením IP67 podle normy IEC 60529. Odolnost proti postříkání, vodě a prachu není trvalá a může se v důsledku normálního opotřebení postupem času snížit. Nepokoušej se nabíjet mokrý iPhone; pokyny k čištění a sušení najdeš v příručce. Poškození tekutinou není kryté zárukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 (upraveno) Novej macbook nebude driv jak na jare. Pochopil jsem to spravne, ze ty bezdratovy sluchadla si musim dokoupit pak za 150 $ extra? Ze k ty sedme budou naky lighting sluchatka? Upraveno 7. září 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 No v zasade asi nic novyho, vse uz nekdo napsal ze bude, nevidel jsem jeste event, jen nejaky blogy.Na jedny fotce to vypada ze display je pres home button? Nevim zatim jestli do nej pujdu, 6ka furt slouzi v pohode.Ten Macbook Pro me taky zklamal ze neukazali asi opravdu Q4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 A to čím prosím? Killer feature jsem nějak nezaznamenal. Asi si budeme muset ještě rok počkat.Optická stabilizace a f1/8, vodeodolnost , novy homebutton a barva jet black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 co je super tak ceny iP 7 128 za 24390 , SE 64 za 14590 je hodne hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se