Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

No že by se zrovna na jacku nemělo co podělat... pár drastických postupů na extrakci odlomené špičky z hluboko v hliníku zapuštěného macbookového konektoru už jsem viděl - a z elektického hlediska jde iMHO (kvůli možnému otáčení za provozu) o druhý nejhorší typ kontaktu, hned po kolmých dotykových ploškách ala historické Nokie, Ericssony, Palmy a dnešní MagSafe (které se vzájemným pohybem zasouvaných kontaktů neočišťují). Lightning zrovna rád nemám, ale jeho mechanické provedení s kovovým rámem je proti tomu (i proti libovolné variantě USB) geniální. V servisech se pokud vím opravují spíš vylámané flexy, na kterých taky chcípají odcházejí napájecí obvody a mobil se pak tváří že mu odchází baterka... 

FXWMQ3EHCJO5LUF.SQUARE2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bejvalka s tim mela taky problem a prisel jsem na to, ze mi jeden zdejsi clen prodal 5C s fejkovym kabelem. Nevim jestli o tom vedel, neresil jsem to. Ty nic nevydrzej a podle me je mozny, je koupit za "super cenu" na nejruznejsich shopech.

Odkaz ke komentáři

pro mě zklamání. Čekal jsem, že Apple představí nový Macbook Pro. Myslel jsem, že přejdu z Aira. Telefon mám stařičký, ale pořád dobře sloužící 5c. Nevím jestli má smysl koupit SE nebo 7. 

Iphone 7 32GB - 22tis.

Iphone SE 16 GB (tady nechaly min jen 16GB) - 13tis.

Myslím, že půjdu do SE. Bezdrátové sluchátka nepotřebuju. Sice o něco zajímavější design, lepší foťák, ale nevím jestli to stojí za dalších 9 tisícovek navíc.

Upraveno uživatelem knihomol
Odkaz ke komentáři

iPhone 7 je první 4,7" , který i mě jako zarytého 4" uživatele oslavujícího příchod SE - nutí k zamyšlení jestli není čas na změnu na 4.7"

A to čím prosím? Killer feature jsem nějak nezaznamenal. Asi si budeme muset ještě rok počkat.

Odkaz ke komentáři

1.iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou odolné proti postříkání, vodě a prachu a byly testovány v kontrolovaných laboratorních podmínkách s hodnocením IP67 podle normy IEC 60529. Odolnost proti postříkání, vodě a prachu není trvalá a může se v důsledku normálního opotřebení postupem času snížit. Nepokoušej se nabíjet mokrý iPhone; pokyny k čištění a sušení najdeš v příručce. Poškození tekutinou není kryté zárukou.

Odkaz ke komentáři

No v zasade asi nic novyho, vse uz nekdo napsal ze bude, nevidel jsem jeste event, jen nejaky blogy.

Na jedny fotce to vypada ze display je pres home button?

Nevim zatim jestli do nej pujdu, 6ka furt slouzi v pohode.

Ten Macbook Pro me taky zklamal ze neukazali asi opravdu Q4

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...