Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

2Bob: Taky by mohl ušetřit ranec a vzít rMBP13 předchozí generace - sice je o 2 mm tlustší, ale zato bez kompromisů a bez potřeby vláčet kabelu drahých a vachrlatých převodníků...  :cool02:

Dík za tip. Můžeš mi Radku poslat prosím nějakej odkaz, kterej to je přesně typ? thnx

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Nj, každej (stroj) má něco a každej (člověk) hledá něco jinýho :)

Já ho sehnal zánovní za super prachy, včetně redukce, takže jsem po tom šáhnul a zatim hádám litovat nebudu.

Odesláno (upraveno)

2roura74: Tady máš tabulku s přehledem, hledej MF840CZ/A nebo vyšší - v podstatě všechno od podzimu 2013 je při "mobilním používání" prakticky shodné, akorát poslední 13" modely z roku 2015 ale mají vylepšený touchpad a grafickou kartu co by měla přes DisplayPort utáhnout 4k video i při 60Hz (starší zvládaly jen 50Hz). 

2Maxel: TheMekBůček za dobré prachy (já ho zjara v iStyle viděl v jakési kombinované akci za necelých 25) není marný - ale opravdu záleží na plánovaném způsobu použití. Displej a klávesnice se dají s rozumnými náklady doplnit externími, omezený výkon procesoru (který se musí chladit pasivně) už samozřejmě ne. Co vidím tak mezi študentama ještě pořád hodně frčí flashky - a v tomhle je jediné USB/C ještě pořád poněkud limitující. Je jasné že za pár let se situace změní - ale to už zas dnešní noťasy budou zastaralé...  -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Právě, že na můj plán použití bude stačit i tenhle obyč procák. A byl opravdu za dobře, včetně redukce na USB C / 2x 3.0 / SD. V podstatě za cenu základního Aira 2015.

Odesláno

Ale že v Apple od nástupu Cooka získávají stále víc navrch cifršpioni a fandové "plánovaného zastarávání" (viz faktická nemožnost legálního downgrade iOS od iPhone 4S výše) je bez debat...

V podstatě vymysleli s Intelem krásné kurvítko, mají to i Windows, od nového čipsetu nebude fungovat starý OS, takže uživatelům opravdu nezbyde než s novým HW rovnou upgradovat na nový OS a nepůjde downgrade, to je prasárna ultraděsná.

Odesláno

Nj, každej (stroj) má něco a každej (člověk) hledá něco jinýho :)

Já ho sehnal zánovní za super prachy, včetně redukce, takže jsem po tom šáhnul a zatim hádám litovat nebudu.

jestli byl za dobre tak neni o cem, pokud by byl z istyle tak uz bych fakt radsi pridal na pro nebo koupil air 2016 ...
Odesláno (upraveno)

Sedmicka dorazila. Prvni dojem proti sestce ve skrze pozitivni. Docela me bavi 3D touch ficury. A z ceho mam velkou radost, tak ze zlepseni touch ID. Reaguje paradne. I zvuk pri telefonovani je mnohem vyraznejsi. Myslim, ze si hodne rychle zvyknu.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Jenom nevinný dotaz, prakticky vždy u inzerátů jabko věcí je mid 20xx nebo late 20xx :) to jako že mezi sebou mají jabko majitelé rivalitu v tom jestli si počítač koupili v červnu nebo v říjnu? ;)

Návštěvník qoyi
Odesláno

Jj, ten kdo má Mid je větší lůzr než ten, co má Late. Jde o dobu uvedení na trh, liší se parametry např. když v "late" verzi budou nové procesory. Je to jen strategie applu jak to odlišit.

Odesláno

2Tommas4: žádné "poměřování pindíků" ala qoyi v tom není - aktualizace macků jsou celkem vzácné a některé roky se páchaly buď před prázdninama (mid), jindy až na podzim (s dostupností "do vánoc" = late) a někdy dokonce v únoru (viz "předposlední" MBP). Z jednoho konkrétního výrobního roku tak vesměs koupíš jak "nové", tak i "výběhové" modely - a aby se to v obchodech nemuselo rozlišovat podle výrobního data a nebo modelového čísla (kdo kromě echt chorých chronomagorů sype z rukávu kódy typu "16710LN"?), tak pro umeričany i zbytek světa se používá zjednodušené "2016" vs "2016-Late"  :cool02:

Odesláno (upraveno)

vzácné = facelift žádný, spíš mírně lepší střeva jednou za 1-3 roky, s tím že intervaly se poslední dobou spíš prodlužují.

Apple pajšl sice není snadno přístupný pro samodomo servis, ale na rozdíl od Samsung/LG/HTC tě zas servis (díky delším intervalům modelové obměny) druhý rok po nákupu aspoň nepošle do háje, že díly na tvůj model "nejsou a už nikdy nebudou"...  :cool02:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)

Ahojte

Potreboval by som poradiť. V tipoch na Iphone 7 plus som našiel, že sa dá odoslať skrytá  správa. Skúšam to, ale nejako k tej položke neviditeľný atrament sa neviem dostať, stále pošlem len klasickú správu, alebo tie srdiečka atď., neviem čo robím zle. Teraz mi to nedá a nechcem si pripustiť, že som až tak sprostý :frusty:  :helpsmilie:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Dík, už to ide :notworthy: , ale len pri prvej správe v novom vlákne, ak chcem poslať ďalšiu s neviditeľným atramentom v tom istom vlákne, takú možnosť mi nedáva  a ide klasická.

Odesláno (upraveno)

Dostal jsem docela slusnou nabidku od tmobile na 7 plus,tak spekuluju,jestli to ma smysl.Ted mam 6 plus,kdyby byl cajk,tak nemenim,ale mam ruplej displej,tak nevim jestli opravit nebo ho nechat vykoupit a vzit novej.Mel jsem ho v ruce a je to uplne stejny,kdyby byl aspon trochu jinej:-(

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Stejnej je a neni. Asi lepsi fotak, lepsi odolnost vuci vode a chybejici jack Rozhodnuti stejne bude na tobe. Ja nakonec radsi upgradoval ze 6 na 6s a ne 7...

Odesláno

AndyAaron-kdyz koupim 6s plus tak bude o max o dvojku levnejsi.Fotak me laka,fotim jen iphonem a portret plus dva objektivy jsou asi fajn.Ale puvodne jsem chtel upgrade az pristi rok,ted to resim kvuli tomu displeji:-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...