monika1910 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Radek124, dakujem za vysvetlenie Este by asi bolo vhodne zistit ako je na tom predajca s vybavovanim pripadnych reklamaci... A potom uz by som aj mohla napisat Jeziskovi aky darcek ma priniest U premium reseller reklamacie riesia vzdy vymenou kus za kus, alebo to zalezi od charakteru zavady? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Obávám se že i "Premium Reseller" Tě (a nebo zlobící jabko) nejdřív pošle do autorizovaného servisu - a teprve tam potvrdí a provedou "opravu výměnou za nový kus". Takovýto zrychlený postup se ale týká jen věcí krytých "Apple Care" ("nadstandardní" záruka první rok od prodeje, resp. tak dlouho dokud je předplaceno) + u "koncových zákazníků v EU" 2 roky od první aktivace (zákonná záruka). U místních nákupů s fakturou na firmu (IČO) a nebo s odpočtem DPH přes Apple Store záruční lhůta běží jen po dobu "Apple Care" (tj. typicky první rok), samozřejmě pokud se s prodejcem nedohodnete jinak. Za repasy pak ručí konkrétní prodejce.Píšu to proto, že mezi rMBP téhle generace se údajně vyskytla i série se sklonem k "úmrtí displeje", což se v případě pozáručních opravy řešívá krvavě drahou výměnou celé horní strany notebooku. Osobně jsem se s tím nesetkal a moc nevěřím že tenhle typ závady by se nestihl projevit už v prvních měsících - ale pro někoho kdo má hrůzu ze servisů by to mohl být důvod k přikoupení prodloužené Apple Care. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Radek124-diky,myslel jsem si,ze to bude tim prasklym displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Subjektivne je ten skok u 7plus u fotaku hodne velkej. Portret je pekna ficura, ale musi to jeste sw vylepsit-u okraju postavy to jeste neni na 100%. Pro me byl asi hlavni argument vodotesnost, i kdyz to samozrejme vzhledem k velkymu a na rozbiti nachylnymu displeji zadnej outdoor neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Vymeny kus za kus pri servisu se dle me resi dle zavady, nikde neni napsano co a jak resi. Nedavno jsem daval do servisu (iopravna autorizovany servis apple) iPhone6s. Zavada flek na displeji cekal jsem, ze mi jej vymeni, nic mene realita byla oprava( vymena displeje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 2quest987: Jasně že iphony se běžně servisují - dotaz se týkal macbooků, kde jsou opravy s každou novou generací problematičtější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Mozná se to tady uz resilo, nevim... Apple spustil replacement program baterií pro zařízení iPhone 6s, které může trpět neočekávaným vypínáním. Jestli se replacement program týká vašeho telefonu zjistíte podle sériového čísla.Pokud je 4 a 5 písmeno sériového čísla jedno z níže uvedených, můžete přijít do iOpravny a baterii vám vyměníme. (sériové číslo najdete v Nastavení ?> Obecné ?> Informace)* Q4* Q5* Q6* Q7* Q8* Q9* QC* QD* QF* QG* QHProgram pokrývá postižené zařízení do 3 let od data zakoupení.Před návštěvou si telefon zálohujte, vypněte službu Najít iPhone (Find My iPhone) a doporučujeme uvést iPhone do továrního nastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Tak ja mam QH.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Ja QF, takže casem necham vymenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Tak jsem přešel z iPhone 6 na iPhone SE a je to paráda :-) zase se mi pěkně vejde telefon do kapsy u kalhot a můžu si normálně sednout :-D super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Díky za dobrou zprávy dlubixi - náš velkoředitel má QF pár týdnů po záruce a indikátor baterky je na tom jeho krámu úplně nepoužitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Máte už někdo nový Mac Book Pro? Jak vám vyhovuje ta nizounká klávesnice? Zkoušel jsem v krámě, a dost mi to vyděsilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Prý se na to dá zvyknout, příště už bude asi jenom nakreslená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 No po tom co jsem předevčírem musel strpět chlubení s "vyklápěcím výdobytkem" co prodávají k iPrdu Pro, už bych se už ničemu nedivil - jak kdyby se nám díky nablblým puštěným ze řetězu designérům se vrací "doba gumová", ala ZX81/ZXSpectrum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Me prijde v pohode, je lepsi nez ta v Macbooku, i mi prijde lepsi nez u meho stareho Macbook Pro 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 dcera ma SE, telefon nastaveny na nemcinu a safari ji vyhledava vysledky v cinstine.. nevi nekdo pricinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Chlapi nevite nekdo,jak mam smazat aplikaci,ktera nema jmeno klasicky napsany pod ni a pri podrzeni a rozklepani aplikaci se neobjevi krizek?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 O jakou jde aplikaci? Takhle se co vím tváří snad jen nativní Apple aplikace, které (až na poslední iOS 10 release) nejdou mazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 (upraveno) Prave ani nevim,jak se jmenuje:-)Nativni neni,kdysi jsem ji kupoval.Ted jsem si poridil 6s plus,udelal zalohu z macu a tahle svina mi nejde smazat ani nefunguje. Upraveno 28. listopadu 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Ha, tu mam koukam taky - ještě z dob, kdy nešlo nativně vyvolat baterku, tzn. jde o aplikaci LIGHT.Zkusil bych telefoun připojit k iTunes a smazat to odsud. Nebo mrkni do aktualizací App Store, jestli tam nevisí nedokončená pro tuhle appku, občas (mi) to takhle zahapruje.Anebo zkus obyč restart telefonu, to možná jako první btw... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se