Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Btw, stav baterie je vidět na fotce, na to že je poledne žádná sláva. Čapnu kabel, co jsem nedávnou koupil (myslim v iWantu), strčim do USB notebooku, do telefonu a nic. Koukam, že do USB portu ten hajzlík nezaleze dost hluboko, tak zkoukam a co jsem neobjevil - odpolední směna asi :D (a nejde to ven...)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

2Montemar: Mrkni sem (sekce "phone browser") - Google si pamatuje kde co, jazyk se dá přepnout a z holky si nejspíš nějaká svině převlečená za kamaráda udělala prdel... jinak kromě čínštiny dobrá je i Turečtina, Maďarština, Arabština a nebo Thajština (nebo kde se používají takový ty krucánky).

2panedge: Je to zakysaná instalace z Appstore, Stiskni Home + Power a počkej na reset iOS (běžné vypnutí nestačí) - pak by to mělo buď samo zmizet a nebo jít odmazat. 

2Maxel: Jestli je to "lightning", tak už podle chybějícího USB loga nahoře nejde o originál. O zdrojích zboží tuzemkých e-shopů si nedělám zbytečné iluze - že by kousek z výhodné dodávky "Original OEM Apple Lightning Cables" z Amazonu? Nedávnou jich tam s ostudou museli stáhnout mraky, protože hajzlíci žlutí tam kontejnery toho svého šrotu "z nočních směn" inzerovali pod hlavičkou Apple. Samozřejmě to mysleli upřímně a chtěli ovocnářům jen pomoct s ochabujícím byznysem, podobně jako fejkaři hodinek už léta "pomáhají s prodejema Švýcarům"...  :skull:

Odesláno

2Montemar: Mrkni sem (sekce "phone browser") - Google si pamatuje kde co, jazyk se dá přepnout a z holky si nejspíš nějaká svině převlečená za kamaráda udělala prdel... jinak kromě čínštiny dobrá je i Turečtina, Maďarština, Arabština a nebo Thajština (nebo kde se používají takový ty krucánky).

diky. nakonec se to spravilo, kdyz vratila telefon z nemciny zpet do cestiny

Odesláno (upraveno)

@Radek124: Yop, lightning to USB. Logo je na opačné straně konektoru. Nemam ho sebou, je na hotelu, ale stopro tam logo mam. Je to normálně kábl v origo krabičce, tak jak už jsem tam kupoval několikrát. Tak nvm no...

Jinak chlapi na dílně to nakonec vydolovali, takže na to seru a jedu dál :)

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

2maxel: právě že na origo Lightning káblech bývá logo na té straně kde je v konektoru škvíra - zatímco u toho Tvého to čínskej poškolák možná popletl a při zapíkání v lisu z toho pak vyteklo co přebývalo...  :whistling:

Odesláno

2maxel: právě že na origo Lightning káblech bývá logo na té straně kde je v konektoru škvíra - zatímco u toho Tvého to čínskej poškolák možná popletl a při zapíkání v lisu z toho pak vyteklo co přebývalo... :whistling:

To logo tam má. Akrát je ta bílá na fotce přepálená, takže jde vidět jen trošku.

Já jsem objednával na jaře z nějakýho většího eshopu 4 zaručeně origo a vracel jsem je všechny. Origo nebyl ani jeden, u všech mi telefony začaly psát neoriginální příslušenství. Ale balený byly perfektně. Nepoznal bych vůbec nic.

Odesláno

Dnes jsem si chtěl obnovit iPhone ze zálohy a vyskočilo na mě okno s heslem pro šifrování zálohy. Vůbec si nejsem vědom, že bych zálohování zahesloval a heslo samozřejmě neznám. Jdeto heslo nějak obejít nebo jinak získat?

Odesláno (upraveno)

Pánové, omlouvám se, ale nějak na to nemám, pročítat zpětně úplně celý vlákno. Možná ta otázka už šla.

Mám děravou hlavu a tak bych uvítal, jestli někde nejde stáhnout aplikace na záznam hovoru. Nejlépe MP3 nebo podobně. A s automatickou aktivací když volám. Nejlépe nic na cloudech, ale přímo do paměti telefonu. Vím, to už bych chtěl moc. Díky...iphone 6s.

Cyril.  

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

2Cyril: Obávám se že bez jailbreaku ti místní záznamník půjde jen ve VOIP aplikacích (něco jako tohle), protože ve spoustě států je nelicencované a oběma stranami neodsouhlasené nahrávání hovorů nelegální a tak ho Apple "preventivně" neumožňuje. Cloudová řešení která popisuješ bývají založená na sestavení konferenčního hovoru, kde prvním "tichým" účastníkem odchozího hovoru bývá VOIP server, ze kterého si pak za nějaký poplatek můžeš záznam oboustranné konverzace stáhnout. 

Odesláno

2Cyril: Obávám se že bez jailbreaku ti místní záznamník půjde jen ve VOIP aplikacích (něco jako tohle), protože ve spoustě států je nelicencované a oběma stranami neodsouhlasené nahrávání hovorů nelegální a tak ho Apple "preventivně" neumožňuje. Cloudová řešení která popisuješ bývají založená na sestavení konferenčního hovoru, kde prvním "tichým" účastníkem odchozího hovoru bývá VOIP server, ze kterého si pak za nějaký poplatek můžeš záznam oboustranné konverzace stáhnout. 

Dík moc. To je na mě moc složitej guláš...ale třeba se s tím časem nějak poperu.  

Odesláno

Včera jsem vyzvedl iP6 ze servisu. Napsali: Uvedená vada se projevila. Provedena oprava jednotky Apple.

Reklamoval jsem, že jak se ochladí, tak telefon z ničeho nic vypne a jde nahodit až na nabíječce. Psal jsem to sem někdy minulou zimu. Pak jsem na to zapomněl a řešil jsem to až teď, protože se blížil konec záruky.

Jsem rád, že to proběhlo tak hladce.

Odesláno

Tak to blahopřeji a přeji ať je vše po opravě OK.

Já reklamoval ženin 6S - zůstává zhasnutý/nefunkční displej po každé aktualizaci/továrním nastavení/větší zátěži.

Telefon se (i přes popis jak se dá závada vyvolat) po 14 dnech vrátil s verdiktem: "Závada se neprojevila". Já závadu znova vyvolal po 20 minutách - ale nemůžu ji v servisu ukázat - obchodník je z druhého konce republiky.

Tak jsem to předal právníkovi, ať zkusí diskusi on.

Odesláno

Tak to blahopřeji a přeji ať je vše po opravě OK.

Já reklamoval ženin 6S - zůstává zhasnutý/nefunkční displej po každé aktualizaci/továrním nastavení/větší zátěži.

Telefon se (i přes popis jak se dá závada vyvolat) po 14 dnech vrátil s verdiktem: "Závada se neprojevila". Já závadu znova vyvolal po 20 minutách - ale nemůžu ji v servisu ukázat - obchodník je z druhého konce republiky.

Tak jsem to předal právníkovi, ať zkusí diskusi on.

A zkoušel jsi to vyvolání a projevení závady nahrát na druhý telefon či kameru? Já přiložil při jednom mým podobným problému k reklamaci malou SD kartu s nahrávkou a tenkrát to akceptovali. 

Odesláno (upraveno)

Bohužel mne to napadlo, až když jsem telefon poprvé odeslal.

Tak jsem to po návratu telefonu nahrál (ještě ten den večer). Nejprve jsem to chtěl poslat zpět s opakovanou reklamací, ale pak jsem to rovnou nechal právníkům (i s nahrávkou) - nechtěl jsem opakovaně posílat (a platit) reklamaci a opakovaně se dozvědět že je vše OK. Mám (bohužel) zkušenost, že i oprávněné reklamace bývá občas lepší řešit přes "prostředníka" s většími vynucovacími schopnostmi.

Upraveno uživatelem Mareka01
Odesláno

Rád bych požádal o radu. Uvažuju, že bych koupil bezdrátová sluchátka. Zapojování sluchátek přes redukci do iP 7 mi přijde kostrbatý. Nejsem žádný hifista a vůbec netuším zda má smysl bezdrátový sluchátka do cca 3tis. kupovat? Dráž bych asi jít nechtěl. Máte někdo nějaký tip? Další věc je jak je to s použitím BT sluchátek v letadle? Někde už povolují telefon i mimo letecký mód, ale není to tak časté.

Odesláno (upraveno)

2roura74: Jestli nejseš hifista, tak tě Bluetooth sluchátka do 3 tisíc neurazí - pokud vím tak Apple stejně dodnes neumí AptX (protože má "vlastní a lepčí AirPlay"). Já takhle děckám + manželce předloni koupil k tabletům/počítačům v akci asi po 6 kilech troje náhlavní BT sluchátka od Philipsu - a zatím spokojenost. Minimálně proto, že nemusím řešit překřikování  a neustále utrhaný dráty, protože s tím někdo usnul a v noci vyrazil na záchod...  :lol2:

PS: asi mám divný uši, ale sám žádná sluchátka na palici dýl než pár minut nesnesu.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Prosím o radu. S předchozím 5s mi připojení přes BT v autě ? Skoda BT 9765, fungovalo normálně. S novým SE vše funguje taky s vyjímkou načtení telefonních kontaktů. Po připojení se zobrazí ? Kontakty nebyla kompletně naimportovány ? a skutečně nejsou. Je to nepříjemné, protože pak při volání od spousty kontaktů vidím jen číslo, ne jméno..

Dá se to nějak řešit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...