Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Není nad to zakecat vlastní blbost, co?

hele já ti nerozumím .... piš mojí řečí nebo si strč hlavu do prdele .... já nevím co ti napsat ...fakt nevím .... rád bych ti pomoh .... vlastně asi ne, ale možná bych to zkusil .....

máš beďary ? 

sere tě máma?

nebo vo co de ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

hele burani mňe nemůžete nasrat .... mňe může nasrat jenom zmizík a ten už to taky vzdal ... prostě to nejde .... takže si tu klidně melte ty svoje píčoviny a já si u toho budu pilovat nehed

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

iOS 11 nainstalováno na třech strojích a zatím se to tváří, že to funguje .... zatím sem to moc nezkoumal, ale má to nějak větší písmena což je ideální pro můj zrak .... takže když nic jinýho, tak todle se povedlo

Odkaz ke komentáři

Kulky jsou explicitně sexistické a "požehnaní" je přece nepotřebují - nemluvě o tom, že by se nejspíš nevešly do vykousnutého čtvrtřádku na X  :grrr:

Každopádně uvidíme za pár dní, jestli zas podstatné procento "early adopterů" nezačne řvát nad náhle zlobícím WiFi/Bluetooth a nebo nezjistí, že na nějakou "zásadní" 5 let starou aplikaci/hru dodnes nevyšla aktualizace, takže na 64 bitovém iOS11 mají po žížalkách...  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Tohle muze byt pro nekoho otravne, pokud bude mit mailbox zrovna na serveru, kde to nepobezi.

https://www.petri.com/ios-11-exchange-not-kissing-cousins

What is not so good is that the standard iOS mail app might not be able to connect to Exchange Online or Outlook.com. There is a good reason for this. Exchange Online and Outlook.com share a common infrastructure powered by Exchange 2016 servers running on Windows 2016. The software is ahead of Exchange 2016 cumulative update 7, which Microsoft released today along with Exchange 2013 CU18. The version of Exchange 2016 running inside Exchange Online has some special tweaks to support the Office 365 datacenter environment, but essentially it is the same software.

In any case, Exchange 2016 uses HTTPS/2 TLS connections for its clients. When the iOS mail app attempts to connect to Exchange using ActiveSync, it improperly negotiates the connection. The result is that Apple?s mail app is left swinging without the ability to do very much.

Some people report that they can connect after the upgrade and ask if the problem really exists. It does. Remember that clients connect to a massive infrastructure spanning over 100,000 mailbox servers. You could hit one that negotiates a connection.

Microsoft has informed Office 365 tenants about the issue with message MC119954 (Figure 2) and stresses that iOS 9 and iOS 10 clients are unaffected.
Odkaz ke komentáři

Díky Maxmilliane, ta lapálie s "aktualizací" Exchange (vydanou skoro jako sabotáž ve stejný den jako iOS11 - u kazišuků z Microsoftu by mě to ani nepřekvapilo) by v korporátních prostředích mohla být celkem nepříjemná. Ještě že mám šéfstvo na konferenci v Číně a tam s mobilem (kvůli cenám a všudypřítomnému šmírování) na internet doufám nelezou - jinak bych po roce už zase slyšel blbé narážky typu "to japko zas nejede - co s tím hodláš udělat?"  :grrr:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...