Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I s obalem a sklem je mobil tenčí než 5ková řada. Navíc obal ani sklo jaxi nejsou povinné.

Baterky na Pkuskách taky v pohodě. Konstrukce je po šestkové bendgate dost odolná.

Tenký mobil se příjemně ovládá, zkrátka já to nevnímám tak dramaticky...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jasně, to je bez debat a je fajn, že každý má možnost vybrat si to co mu vyhovuje.

Odesláno (upraveno)

Po pár dnech s osmičkou musim uznat, že jsem se mýlil - skleněný záda sou eště horší než hliníkový na 6/6S/7. Klouže to jaxviňa! Už mi 3x řachnul na zem, jednou z toho se sám vysoukal z kapsy u tepláků. Takže zas chca-nechca jde do futrálu. Úplně napikaču dělat pěkný telefony, když se nedaj normálně používat bez šprcky...

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Budu objednávat opět tak 5 lightning kabelů a ty bílý mrchy už nechci. Máte někdo typ na prověřený, certifikovaný, funkční a hlavně odolný káblík tak do max 500,-/ks? Chtěl jsem zkusit BelayCords, ale na Amazonu mají docela blbý hodnocení. Mám i nějakej odolnej Yenkee a taky už se začíná třepit.

Odesláno

Budu objednávat opět tak 5 lightning kabelů a ty bílý mrchy už nechci. Máte někdo typ na prověřený, certifikovaný, funkční a hlavně odolný káblík tak do max 500,-/ks? Chtěl jsem zkusit BelayCords, ale na Amazonu mají docela blbý hodnocení. Mám i nějakej odolnej Yenkee a taky už se začíná třepit.

Ja kupuju kabely od Anker. Dlouhodobe jsem s vyrobkama te firmy spokojeny.

https://www.amazon.de/dp/B0177MEIHE/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=2QZLVODGCK2QD&coliid=I2URYWHFO94ACM&psc=1

Odesláno

2roura74: Na věčně ulomené kablíky u manželčiny PowerBanky se mi mimořádně osvědčila prachsprostá redukce microUSB-Lightning, nasazená na nejlacinějším microUSB kablíku, kterých se každému doma válí hafo - a dodnes funguje. Dvornímu stolařovi pak na svinčík háklivou Lightning zásuvku ochránila před pilinama tato magnetická "ucpávka", díky které jako bonus přestal trhat ty pojebané krátké tenké Lightning káblíky obalené bílou žvejkačkou. Sám svůj 5S nosím "Au Naturel" a dobíjím v kolíbce - díky čemuž je origo kabel dodnes jako nový. Každému holt pomůže něco jiného, utrácení za další a další předražené (origo i neorigo) Lightning kabely je až to poslední. :cool02:

Odesláno

Mně zas naopak lightning káble z Ali či ebay nefungovaly. Ty původní proprietální ano, ale lightning ne ...

Odesláno

Hilfeeee

Mamka (71 let) je 400km daleko a v noci se jí asi automaticky aktualizoval iPad Air na novou verzi iOS

Předtím nevyžadoval zadání PIN ani žádného hesla, teď ten krám po ní chce 4-místný PIN.

žádný PIN jsme ale nikdy nenastavovali

Je nějaký způsob jak to rozchodit?

Odesláno (upraveno)

Hilfeeee

Mamka (71 let) je 400km daleko a v noci se jí asi automaticky aktualizoval iPad Air na novou verzi iOS

Předtím nevyžadoval zadání PIN ani žádného hesla, teď ten krám po ní chce 4-místný PIN.

žádný PIN jsme ale nikdy nenastavovali

Je nějaký způsob jak to rozchodit?

Pokud máš zalohu v iTunes postupu podle toho tohoto návodu.

https://support.apple.com/cs-cz/HT204306

Upraveno uživatelem bubo.cz
Odesláno

2Duke650: Máti omlouvá vysoký věk a množství dioptrií, jinak by si nejspíš přečetla že ten kód to po ní chtělo ZADAT NOVÝ - a že kdesi na té stránce  byl (poděkujte bílým mýdlem krmenému Siru Ivovi!) malým nevýrazným AAA-fontem vysázený pojebaný hyperlink, kterým se to celé dalo překočit... Nicméně jestli už tam něco naklovalo (a pro kontrolu znova), mělo by to jít zachránit loginem+heslem na iCloud. No a pokud ani ten neznáte, tak https://iforgot.apple.com  :whistling:  

Odesláno

Máte niekto skúsenosti s AirPods, ako držia v uchu (viem, že je to individuálne), ako je na tom výdrž batérie resp. zaznamenali ste  nejaké problémy pri používaní ?

Odesláno

Airpods: Jsem s nima spokojenej, dosti navykova vec. Na behani to pro mne neni, to by mi urcite diky hladkymu povrchu vypadly. Na chozeni po meste, v metru, v kanclu atd. uplne v pohode. Mam je dost na telekonference. Hrajou vic hlasite a cistejc nez ty dratovy. Super vec ten dvojpoklep na sluchatko ktery prestane ci zacne hrat. Super kdyz nekdo vleze do kanclu ci zacne na mne mluvit. Vydrz dlouha jak uvadi - i sluchatka i ta dobijeci stanice. Konecne jsem 100% jist, ze vydrzim celej den. Sparovani se vsim na vybornou.

Ze zacatku jsem byl skepticky, ale vyuziti maji. Ale jak jsem psal, na behani nee.

Problemy vubec zadne.

PS: na alikovi se daj poridit i molitanovy krytky v ruznych barvach, ktery i pri nasazeni jdou strcit do ty krabicky. Pak by to bylo super i na sport.

Odesláno

Rybiz: Môžem sa spýtať niekde som čítal recenzie, kde sa pár ľudí sťažovalo, že jedno sluchátko sa im vybíja viac ako to druhe a taktiež, že sa pomalšie nabíja. Nepostrehol si niečo také? A čo telefonovanie, druhá strana počuje normálne? Ten mikrofón je OK?

Odesláno

tak jestli muzu take do tematu

telefonovani je u me uplne v pohode

vybijeni ... nevim - proste posloucham posloucham, pak dam do krabicky...a kdyz to jde zase posloucham

mam apple compatibilni usi, takze i beh by sel.

ma to klasicke vyhody bezdratovych sluchatek a moc dobrou schopnost parovani s apple staji

zvukove je to takovy lepsi prumer

jako clovek, ktery ma kabel k sluchatkum na ven v cene airpodu rikam, ze zvukove je to shit

takze pro audiofily to rozhodne neni

ale jako handsfree a takove to rychle zandam vyndam a nechci mega zvukovou kvalitu.. je to dobre

(a drahe, protoze apple)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...