Cyber Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Cyber, aby ti z toho Xka necvrklo do gatí. Ospevuješ tu blbé snímanie ksichtu (ktoré na šírku ani nefunguje, ale tebe to nevadí lebo ty to nepoužívaš) a displej čo sa vypaľuje (túto možnosť potvrdil aj samotný apple) ako staré 15 ročné plazmy (dúfam, že ani to ti nevadí). Blbé rozloženie displeja a klávesnice ti predpokladám tiež nevadí a ani (ne)zobrazovanie percent batérie bez gesta. Za tú palbu čo ten telefón stojí by toto mal mať doriešené a navyše by mohol vedieť aj vysávať, variť , prať a žehliť. . A ešte k tomu dizajnu, nech je aký chce krásny, pokiaľ to nebude nositeľné bez šprciek čo na to každý druhý navlieka, tak celý dizajn je nepodstatný lebo je skur..ený nejakým blbým obalom, aby to ľuďom nepadalo z rúk.Příteli, nic neospravedlňuji. Jen píšu osobní zkušenosti po necelém týdnu denního používání. Displey se nevypaluje, a až se bude vypalovat tak to budu řešit, bohužel to nemám možnost srovnávat s 15 let starou plazmou, protože ji nevlastním. Myslím, že Tebe víc trápí as ta cena, než ty procenta baterie, ale za to já opravdu nemohu. Tu cenu jsem nestanovil ani ji neobhajuju. Dovolil jsem si napsat jen názor skutečného uživatele a ne někoho kdo o tom někde něco četl. Pokud se Tě moje postřehy dotkly, tak se omlouvám, ale toto vlákno se jmenuje Apple.
exBURN Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Nevím co myslíš urážkou. Přemýšlel jsem o tom chvíli a jediné co mě napadlo je zmínka o presbyopii, tedy stařecké vetchozrakosti. Což je ale odborný termín pro očí vadu, která přichází s věkem po 45 roku. A to byl též důvod vzniku většího telefonu u Applu. Aby bylo vidět na větší písmena na větším displayi pro velkou skupinu zákazníků nad 45 let. Pokud tato informace někoho urazila, tak se omlouvám.Poprosil bych o zdroj informace že vznik plus verze je kvůli vetchozrakosti, to mě celkem zaujalo.
Cyber Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Hele von jako nekdo odemyka telefon na sirku ?Co to je za kravinu proboha.Face ID je kravina?vzdyt to je vymakana technologie,ktera funguje vyborne.A obal si lidi nedavaj proto,aby to lidem nepadalo z ruky,ale aby ten telefon ochranil,kdyz spadne.X se v ruce diky sklu drzi dobre a nesmeka se.Takze jsme zase u toho nejdulezitejsiho a to je cena ze jo.Pro nekoho hodne,pro nekoho nic.Kdyz na neco nemam,nebudu pic.vat co to ma za ty prachy umet.Porsche za 4 miliony je taky jenom auto.Zkoušel jsem to chytit na šířku a otočit proti obličeji a skutečně to neodemknulo. Možná je umístěný čip na výšku ( z logiky věci je obličej taky na výšku, tak by to dávalo smysl ) a proto by se při přetočaní na šířku využívala jen třetina plochy snímače. Asi jako když diváci Primáckých zpráv, posílají svoje vertikální videjka do televize a diváci na ně pak musí koukat v nevzhledné nudli opatřené rozmazanými okraji na televizi. No a toto byl můj poslední post do tohoto vlákna ohledně užívání Xka. Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Cyber
panedge Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Zkoušel jsem to chytit na šířku a otočit proti obličeji a skutečně to neodemknulo. Možná je umístěný čip na výšku ( z logiky věci je obličej taky na výšku, tak by to dávalo smysl ) a proto by se při přetočaní na šířku využívala jen třetina plochy snímače. Asi jako když diváci Primáckých zpráv, posílají svoje vertikální videjka do televize a diváci na ně pak musí koukat v nevzhledné nudli opatřené rozmazanými okraji na televizi. No a toto byl můj poslední post do tohoto vlákna ohledně užívání Xka. Jasný,já se divím tomu,proč bych měl telefon brát a odemykat na šířku.Nikdy v životě jsem to asi neudělal.
Leclerc Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Jasný,já se divím tomu,proč bych měl telefon brát a odemykat na šířku.Nikdy v životě jsem to asi neudělal.Treba, kdyz jedes v aute, mas telefon na navigaci na sirku a z nejakyho duvodu ho zamknes... Na me je X moc velkej, takze zustavam u osmicky, bez obalu. Jinak slusna recenze je tady:
panedge Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Treba, kdyz jedes v aute, mas telefon na navigaci na sirku a z nejakyho duvodu ho zamknes... Na me je X moc velkej, takze zustavam u osmicky, bez obalu.Jinak slusna recenze je tady: No to se stane jednou za rok,pak ho hold musíš otočit a odemkne se.Když se ti zamkla šestka,tak si na něj taky musel šáhnout a odemknout otiskem.
Maxel Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hele von jako nekdo odemyka telefon na sirku ?Co to je za kravinu proboha.Face ID je kravina?vzdyt to je vymakana technologie,ktera funguje vyborne.A obal si lidi nedavaj proto,aby to lidem nepadalo z ruky,ale aby ten telefon ochranil,kdyz spadne.X se v ruce diky sklu drzi dobre a nesmeka se.Takze jsme zase u toho nejdulezitejsiho a to je cena ze jo.Pro nekoho hodne,pro nekoho nic.Kdyz na neco nemam,nebudu pic.vat co to ma za ty prachy umet.Porsche za 4 miliony je taky jenom auto. Tahle X-debata jde mimo mě, ale dovolím si zde nesouhlasit - nvm jak ostatní "lidi", ale od 6 dál co jsem měl, a teď osmičku nevyjímaje, obal jsem dával čistě z důvodu designu těla - oblých hran a klouzavého povrchu zad, což je na osmičce se sklem ještě o level horší. Možná je to rukama, ale dost možná taky ne, když se podívám kolem sebe, kolik lidí má ajfoun v nějaký šprcce. X jsem v ruce ještě neměl, ale očekávám to samé.
Dantechno Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hele jakej je rozdil mezi Face ID na Xku a technologie kterou jsem mel na Lumia 950 od Microsftu ( 2 roky zpatky). Me prijde ze najednou to pouzil Apple a je to hype jak krava , novinka.... Není to ode me flame , aktualne pouzivam pul roku 6s plus. jen mi to prijde ujety.
Maxmillian Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 MS Surface ma "Face ID" taky uz davno ;-)
Liqid Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 By mě zajímalo, co v těch telefonech máte, že vás baví je třicetkrát denně odemykat. Telefon jsem nikdy nezamykal, zamčené mám jen důležité aplikace. A ajfoun se mi drží blbě od 4, ostrý hrany a tenký těla vypadají dobře na prezentaci, ale v ruce už to taková hitparáda není.
Maxel Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Včera jsem vyhrabal v šuplíku starej služebák, BB Z10 - snad jedinej dotykáč, co se mi za poslední leta dobře (a bezpečně) držel a používal bez šprcky. Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Maxel
panedge Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hele jakej je rozdil mezi Face ID na Xku a technologie kterou jsem mel na Lumia 950 od Microsftu ( 2 roky zpatky). Me prijde ze najednou to pouzil Apple a je to hype jak krava , novinka.... Není to ode me flame , aktualne pouzivam pul roku 6s plus. jen mi to prijde ujety.Apple ma Face ID trojrozmerny,vsichni ostatni dvou.
Dantechno Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ok ale je to zase takovy prevratny jak to delaji ? Asi ne. Urcite to mají vychytany a dotazeny ... Pockam na to az nabidnou vetsi uhlopricku a uvidim.
xcmaniax Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ok ale je to zase takovy prevratny jak to delaji ? Asi ne. Urcite to mají vychytany a dotazeny ... Pockam na to az nabidnou vetsi uhlopricku a uvidim.No zatím se všichni co těmto technologiím rozumí shodli, že to skutečně převratné je:-)
Dantechno Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Tak když všichni , tak všichni...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ty Lumie 950 mely sken ocni duhovky, pokud se nepletu. iPhone skenuje hlavu. Ale to asi muze byt uzivateli fuk... Ty gesta na zahazovani aplikaci taky nejsou vymyslene Applem, ze jo. Mely to uz Nokie s Meego/Maemo a pak BlackBerry, kdyz koupilo vyhozene Nokiacke vyvojare Kazdopadne ovladani gesty je genialni a navykove. To me na BB hodne bavilo.
Dantechno Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Apple to umi dotáhnout a doladit v dobry celek.
milan79 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hele von jako nekdo odemyka telefon na sirku ?Co to je za kravinu proboha.Face ID je kravina?vzdyt to je vymakana technologie,ktera funguje vyborne.A obal si lidi nedavaj proto,aby to lidem nepadalo z ruky,ale aby ten telefon ochranil,kdyz spadne.X se v ruce diky sklu drzi dobre a nesmeka se.Takze jsme zase u toho nejdulezitejsiho a to je cena ze jo.Pro nekoho hodne,pro nekoho nic.Kdyz na neco nemam,nebudu pic.vat co to ma za ty prachy umet.Porsche za 4 miliony je taky jenom auto.Hele, áno von jako odomyká telefón na šírku. Prečo by to mala byť kravina? Napadlo ťa niekedy, že sú aj ľudia čo s tým fotografujú, filmujú aj trošku serióznejšie (nie len tenisky mimochodom tie máš dobré) a majú telefón na šírku na tripode? Keď sa vterdy telefón zamkne (napr. čakáš na nejaký moment na záber), tak urobíš čo, budeš to celé otáčať? Face ID, čo je na tom také vymakané, akurát to, že v apple budú mať zosnímanú aj tvoju tvár. Na obal ti tu už odpovedalo X ľudí a vysvetlili prerčo tie šprcky používajú. Čo sa týka tej ceny a môjho pi.ovania a hlavne tvojho posudzovania na čo mám a nemám nebudem komentovať. Takže za mňa počkal som na X ,okukol, ošahal a kúpim si 8 plus.
ewolucionar Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ta cena je neadekvatna, len material v tejto cenovej relacii by som ocakaval luxusnejsi.prepad ceny po roku ani nehovoriac.
panedge Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hele, áno von jako odomyká telefón na šírku. Prečo by to mala byť kravina? Napadlo ťa niekedy, že sú aj ľudia čo s tým fotografujú, filmujú aj trošku serióznejšie (nie len tenisky mimochodom tie máš dobré) a majú telefón na šírku na tripode? Keď sa vterdy telefón zamkne (napr. čakáš na nejaký moment na záber), tak urobíš čo, budeš to celé otáčať? Face ID, čo je na tom také vymakané, akurát to, že v apple budú mať zosnímanú aj tvoju tvár. Na obal ti tu už odpovedalo X ľudí a vysvetlili prerčo tie šprcky používajú. Čo sa týka tej ceny a môjho pi.ovania a hlavne tvojho posudzovania na čo mám a nemám nebudem komentovať. Takže za mňa počkal som na X ,okukol, ošahal a kúpim si 8 plus.Ja nikde neposuzuju na co mas,psal jsem pro nekoho to je nic,pro nekoho hodne,takze to je tezky.Jinak teda odemykani na sirku beru zpet,asi jsou takovy situace,pardon.A co se tyce obalu-ja ho mam na 6 plus,protoze se ten telefon smeka,coz mi pripadlo,ze u 8 a X neni kvuli sklu. A jinak i me to tahne spis k 8 plus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se