Kenny_II Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 V 11. 3. 2011 v 21:56, 'JJ' napsal: Nemám. Po jednom dni je ale brzo dělat nějaké závěry - i když 25% je dost a toho bych si asi všiml. Zkusim jeste testovat. Jen se mi jeste nestalo ze bych za jeden den skoncil na nule. Vzdy tak 20-25% zbyde. Ale dik za info
Jeremy Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 V 9. 3. 2011 v 8:54, 'tharvi' napsal: Taky se hlasim k Macistum. od roku 2009 mam MacBook cerny plast. Nemohu vynachvalit. Neexistuji viry a bezi rychle. Ma i nejake vyhody, ale to tech mlcim... Dale od pocatku, co vznikl vlastnim iPad. Tu nejnadupanejsi verzi. Ted vysel iPad2, ale ted na to nejsou penize, jelikoz jsem student a na vse si musim poctive vydelat. Vse jsem koupil v USA. No, já už sice student nejsem, ale taky si musím na všechno poctivě vydělat, v tom se nelišíme..
Josef01 Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Tak jsem nakonec nevydržel s tím, jak se zpomalil na Macmini OS X, nakonec jsem udělal přes "Install Disk 1" opravu disku (bylo tam docela dost chyb) a koupil jsem program Drive Genius 3. Tak jak se všude píše, že OSX nepotřebuje defragmentaci, tak to pravda není. Tento program ukázal skutečně velkou fragmentaci disku (přes 23%) a přerovnal to naprosto úžasně. Musím říct, že nyní to vše běhá jako "za mlada".
quest987 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Dejte mi nejake rady do zacatku s macbookem-nejaky software co neni soucasi macOs,nejake utiliti apodobne.Od pondeli budu vlastnikem Macbook Pro 13 palce
Jaem Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 quest, zalezi na tom, co budes s tym MBP robit. Ale na zaciatok napr. Movist na prehravanie videa (avi, mvk,...), pixelmator na grafiku, iWork na dokumenty, lokalizaciu programov najdes na apcom. Daj vediet, co potrebujes a poradim, ak budem vediet.
TomAnt Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 ... prosim... (si chcel povedat, ci?) http://mac.appstorm.net/roundups/video-roundups/50-essential-mac-apps-for-os-x-beginners/ nemas za co...
safi Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 V 25. 3. 2011 v 8:23, 'quest987' napsal: Dejte mi nejake rady do zacatku s macbookem-nejaky software co neni soucasi macOs,nejake utiliti apodobne. Od pondeli budu vlastnikem Macbook Pro 13 palce MS Office 2011, PLEX (skvělé multimediální centrum)
Joe Lemonade Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Btw, našel jsem pro mac os x super prográmek na extrahování souborů - Keka. Je to hlavně na .zip rozdělené do několika částí. ( něco.zip.001,..) spokojenost
Kalifx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 V 31. 3. 2011 v 12:16, 'Joe Lemonade' napsal: Btw, našel jsem pro mac os x super prográmek na extrahování souborů - Keka. Je to hlavně na .zip rozdělené do několika částí. ( něco.zip.001,..) spokojenost Na tyhle rozdělený archívy s úspěchem používám Split & Concat - umí spojovat i rozdělovat...
quest987 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Tak uz sem full apple pozitivni,teda krom telefonu,ale ten jen tak menit nebudu,s BB sem nad miru spokojen Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem quest987
Almi Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 V 31. 3. 2011 v 20:30, 'Kalifx' napsal: Na tyhle rozdělený archívy s úspěchem používám Split & Concat - umí spojovat i rozdělovat... Díky, super. Niečo podobné som už dlhšie hladal
quest987 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 tak moje radost z noveho Maca moc dlouho netrvala,protoze se chtela pritelka prihlasit na Facebook a po par vterinach zkolaboval prohlizec(pouzivam Safari).A hned nazacatek nevim co stim mam delat.Nesetkal se stim nekdo?
Josef01 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Občas se to u Safari stávalo, máš opravdu poslední verzi?
xlaque Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Tak už od utorka som aj ja majiteľom 13 palcoveho krasavca, vždy som chcel Mac, vedel som, že je kvalita, ale nečakal som, že ma až natoľko prekvapi. Po zapnuti som nemal wow efekt, ale jednoducho som odvtedy akysi pokojnejši, proste všetko čo chcem urobi a bez čakania alebo milionov ukonov. Vydrž neuveriteľna, je fajn pozrieť sa hore na standby time: 5 hours, moj predchadzajuci MSI EX620X dal ledva dve hodiny. Napriek vyššej cene sa MacBook Pro skutočne oplati, u mna je to minuloročna najslabšia verzia (2,4 GHz Core 2 Duo), ale na moje blbnutie, pisanie prác, etc je to viac než dosť, možno HDD by som privital tak 500 GB, ale ak sa uskromnim, aj polovica bude stačiť. Ked som po par dňoch sadol pred stolny Windows, nechcelo sa mi veriť. A ešte posledna vec, ako tu raz niekto pisal, Macintosh je spraveny tak, aby všetko fungovalo, a to sa aj deje-žiadne zaseky, vysoka rychlosť, ... Ak niekto uvažuje či kupiť Mac alebo nie, nevahajte, fakt to za to stoji
viki Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 V 1. 4. 2011 v 21:26, 'quest987' napsal: tak moje radost z noveho Maca moc dlouho netrvala,protoze se chtela pritelka prihlasit na Facebook a po par vterinach zkolaboval prohlizec(pouzivam Safari). A hned nazacatek nevim co stim mam delat.Nesetkal se stim nekdo? To je divny... :-/ Myslim, ze problem bude mezi klavesnici a zidli... ;-) Safari je pomerne stabilni a na facebooku neni zadna velka nestandarni prasarna. Ted me ale napada jestli jsi nezakazal javu a flash.
quest987 Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Zakazana java a flash asi neni pokud mi to bezi v praci,tudiz je nekde asi chyba v netu,ale fakt nevim,protoze stary HP mi na tom bezi uplne v pohode.Zkousim se hrat s nastavenim routeru,uvidim co z toho vypadne. Jinak priznam ze v ramci Applu jsem asi fakt mega lama
quest987 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Po vecernim nastavovani wifi routeru(bez uspesnem) jsem vse vratil do puvodniho nastaveni a zjistil jsem,ze krom MBP mi moc idealne nebaha ani iPad.Takze otazka zni:jake pouzivate wifi routery pro maca?Dulezite je pro mne aby mel velky dosah v ramci panelaku mezi dva byty,musi zvladnou obslouzit 1xPc na windows 7 , 1 x MBP, 1x iPad a obcas telefon a druhy notes na windows 7 Predem dekuji za rady
Pavlucha Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) 1. YouTube ti funguje?2. Kolabujou i jiný prohlížeče? (Firefox, Chrome)3. System update už jsi spustil? (jabko vlevo na horní liště --> System update) EDIT: ... ještě jedna věc: jak Safari zkolabovalo? Spadlo nebo se kouslo? Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem Pavlucha
quest987 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 tak pady safari jsem vyresil,nenacita se mi v safari youtube,appstore,fb korektne hlavne fotky,vypada to jako by mi teklo malo dat, do MBP,coz sem presvedcen ze je problem v rourteru.Takze prosim o radu jake pouzivate na apple produkty routery
Josef01 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Myslím, že je úplně jedno jaký používáš router. Rychlost si můžeš změřit download/upload na www.dsl.cz. Měl jsem nedávno problém s načítáním youtube, nakonec jsem musel povolit html5, což nějak nechápu, ale od té doby to funguje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se