Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

neni to hifi, je to funkcni, alespon ve spojeni s novymi hepl vecmi...

Odesláno

Zdravím kluci... Dá se nějak u 7ky dohledat zmeškané volání cca měsíc z5, či musím vyprostit u operátora... zobrazuje se mi jen cca 14dni +-2 dny :0/

Odesláno (upraveno)

už jsem si to našel.1300 komplet.Nevím jen,jestli se to už neprodražuje.600 stála baterie s nářadím.Každopádně díky za reakci

...nj, prave nad tym uvazujem, baterka 600, toto 1300, aj ked nasiel by si aj lacnejsie a pomalicky mozes kupit rovno 5-kovy iphone z druhej ruky.

pozeral som u nas na bazosi a da sa zohnat za 650Kč v prepocte display+digitizer, cize cely ten vrchny komplet

tuto:

https://mobil.bazos.sk/inzerat/80126583/Predam-uplne-novy-display-na-Iphone--ZDARMA-Naradie-a-Sklo.php

Upraveno uživatelem jatmz
Odesláno (upraveno)
Radek124

2Marfael: Druhý týden jedu na novém SE které mi přišlo s už předinstalovanou 11kou (aktuálně 11.2.1) - a i přes přetrvávajících škobrtání u ikon dlouhých listingů už se s tím žít dá, není to pomalejší než staré 5S s iOS10. Co se baterky týče, doma a v práci jedu přes "Vodafone Wi-Fi" (takže mě signál netrápí) a i s připojenýma japkohodinkama to z plného nabití trvá 3-4 dny, než se dostanu pod 25% (bez nich tipuju o den víc). V Nastavení/obecné/informace/aplikace si každopádně předem zkontroluj, o které "životně důležité aplikace" přijdeš kvůli odříznutí starších 32-bitových API, protože pak už není cesty zpět...

Díky za postřehy. Jak to tak po fórech čtu, není moc důvod tu 11 instalovat, zvlášť, když 10 šlape bez chyby. Navíc se mi konečně povedlo dostat na hlavní klávesnici čárku, která mi tam fakt dost chyběla, takže nechám to tak. 

V tom nastavení jak psals nic nevidím, nelze tam nic o aplikacích dohledat. Je tam jen počet nainstalovaných aplikací, jinak info žádné.

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno (upraveno)

Ahoj, nejdou mi odesílat emaily z iPadu, z iPhonu v pohodě, při stejným nastavení.

Píše to o mé mailové adrese jako o adresátovi, ikdyz dávám jiného adresáta

post-23865-0-27466800-1514070185_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

moco, zkontroluj si jestli na obou zařízeních pro dotyčný mailový účet používáš tentýž (přímý) SMTP server - a ne nějakého šmíráka od poskytovatele připojení.

Odesláno

moco, zkontroluj si jestli na obou zařízeních pro dotyčný mailový účet používáš tentýž (přímý) SMTP server - a ne nějakého šmíráka od poskytovatele připojení.

Na obou zařízeních používám stejné nastavení e-mailu (odchozí/příchozí server pošty). Nastavoval jsem to podle návodu pro ?seznam e-mail?, tak jako vždy, ale dvě jabka jsem ještě neměl, tak nevím jak to chodí a co jiného bych tam měl napsat. Díky za radu

Odesláno

Tak uz jsem se tím proklikal a pronastavoval..... po všemožných pokusech pomohlo jen, ze jsem na ?serveru pro odchozí poštu? vyplnil volitelné údaje, které jsem nikdy předním nemusel vyplňovat.

Teď už můžou začít klidné svátky

Odesláno

nekdo pouziva "ve velkem" numbers na ipadu ?

jde mi o to, ze mam velkou tabulku plnou udaju a potrebuju na jedne strance "vice pohledu" na stejna data - da se to nejak rozumne udelat, nebo je potreba ta data porad kopirovat v ramci sesitu ?

Odesláno

přemýšlím,jestli se nepokusit prodat to ve stavu,jakém to je.Četl jsem o těchto OEM displejích a není to žádná výhra.Spíš loterie.

Byl jsem podobne sikovny u 5s me zeny. Ted premyslim co s tim. Jak rika je to jeji milacek takze velka pohroma. V servise ji rekli cca 2500kc coz se me zdalo premrstene. Asi to pojmu cestou bazaru a nahradniho displeje.

Odesláno (upraveno)

2nekdo: Další co si plete (v případě numbers navíc dost mizerný) tabulkáč s databází? Použij OOo/LOo a na Numbers radši včas zapomeň...

2hator/Freelander: Chvíli přemýšlejte, jestli v těch 2500Kč nemají servisy schovanou třeba rezervu na "nepodarky při montáži", "Alibabův šrot" (fakt prima eufemismus, nazývat měňavkové fejky "OEM" <_<) a v dobré víře nakoupené díly z "plaváčků", které místo reklamací pochopitelně míří rovnou do popelnice. FYI, od 5 výše je displej v jednom kuse i s podsvícením, dotykovou a krycí vrstvou, proto je tak drahý - a od 5S výše navíc nutno doufat, že přežilo aspoň TouchID... -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

@radek ne - potrebuju dostat vice informaci a pohledu ze stejnych dat v jeden okamzik - budeme fasovat sluzebni ipady (protoze nekdo na to udelal doplnek do naseho systemu), tak se ptam - jedinou vyhodu spatruji v tom, ze nemusim tahat notebook po fabrice, vezmu si placku. no a protoze je jako ve vetsine firem posedlost setrenim, tak numbers jsou zadara a excel se nekoupi... a tahat notebook do naseho provozu neni ani dobre, ani vhodne (a ani povolene:D) - a protoze nejsem kancl krysa (jsem, ale chodim do vsech provozu casteji nez vetsina delniku :)), tak jsem si chtel v tomto smeru vyuzit zarizeni co nejvice - pokud to nijak zasadne nejde, tak se z toho stava krasny fotoramecek na stul a pro me vec k nicemu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...