Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kup BT sluchátka a máš po problému, stejně k nim nakonec všichni dospějí :) Já jsem třeba pořád nechtěl, říkal jsem si, že se rapidně zhorší kvalita zvuku, jenže když si pak člověk uvědomí, že stejně poslouchá osekané MP3/streamy apod., tak je to vlastně úplně jedno.

jojo pravda, dokud nebude apple music / spotify podporovat lossless, tak bude bohatě stačit A2DP. Existuje asi jen málo lidí kteří si nosí kopii své hudební kni....y (edit) kni-h-ovny v iPhonu 7 a výše v lossless formátu a pro ně je ta redukce :-). 

Kdysi dávno uměly Beats Studio "téměř lossless" přenos přes apt-X , ale po akvici Applem přešli na W1 chip jehož vrchol je příjem AAC přes A2DP na 256kbit/s. A vzhledem k nynějším vřelým vztahům Apple vs. Qualcomm nepočítám, že Apple zahrne apt-X do svých produktů, ale vyvine něco svého, někdy až uzraje čas :-).

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno

2YPO: obě krabky musí být přihlášené ke stejnému účtu na iCloudu (nové konverzace doporučuju zahajovat radši "z mobilního čísla") - a na telefonu musíš povolit přeposílání zpráv na dotyčný iPad (Nastavení - Zprávy - Přeposílání zpráv). Pokud v seznamu chybí, může to souviset s verzí iOS a nebo zabezpečením iCloudu - co chvíli se v tom něco mění, aktualizují se certifikáty, smluvní podmínky, jednotlivá zařízení je pak potřeba reaktivovat atd. 

Odesláno

No já mám přesně opačný problém než Ypo - přeposílání zpráv mám vypnuto a stejně mi na moje ipady chodí. A taky se "rozehrajou", když mi někdo volá...

A zase co mi nejde - sdílejí se mezi přístroji fotky, ne videa a nestáhne se do ipadu telefonní seznam (ani přes itunes).

Odesláno

2ricous: Do aplikace iMessage se zprávy přenášejí sdílením z telefonu (přes iCloud jdou i SMS) a z vlastních registrací na Jabber účty (iCloud, Google,...). Pokud je konverzace s jiným jabkařem vedená přes iMessage (a ne přes telefonní číslo), pak Ti budou zprávy na připojená zařízení chodit i když máš v telefonu přeposílání vypnuté. DTTO Facetime - něco jiného je volání přes mobil a přes internet/icloud, sestavené v případě hovoru jabko-jabko. Online synchronizace kontaktů mi před pár týdny taky pěkně haprovala - šlo o nějaké "vylepšení" CardDAV u Google (naštěstí mám kopii i na iCloudu a na vlastním webu), ale během pár hodin to měli vyřešené - holt výhoda serverových řešení. Lokálních účtů synchronizovaných přes iTunes s desktopovým utloukem už se proboha zbav, to byla pruda už před 15 lety...

Odesláno

Radek124: no na jednom iPadu mám kontaktů tak polovinu, na druhém ani jeden. Já mám pořád tak nějak z virtuálního uložiště "někde", navíc s omezenou kapacitou, tak nějak odpor (je mi 47 a co nevidim, tomu nevěřim).

Nějakej tip jak dostat na iPhonu nahrané videa i do iPadu?

Odesláno

Mate nekdo iphone, ktery se nevypina pri pouzivani v nizsich teplotach? 5s mi klekne prevazne pri zapnuti fotaku kdyz je venku pod nulou a co jsem se docetl, tak je to spis vlastnost nez chyba. Je nejaky model, ktery by trpel na nizsi teploty min? Sklenena osmicka by teoreticky mohla byt min nachylna nez hlinikovy telefony. Rad bych mel funkcni telefon i pres zimu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno

Ja jsem s iphonem nikdy v zime problem nemel. Nosim ho tedy vzdy v nejakem obalu, ale ten uz toho kdo vi kolik nezachrani, takze tak. Nikdy jsem vypnuti kvuli chladu nezazil, jednou na me v lete akorat vyskocila hlaska s prehratim, ale tot vse.

Odesláno

Mam to stejne jako Bells. iPhone 6 dve zimy v pohode. iPhone 6s zatim jedna zima a zadny problem. Ted bude druha, tak uvidime. Ovsem v lete, kdyz jsem pouzival navigaci a byl klasicky v drzaku na slunci, tak se mi prehrival jak na nej palilo slunko. Nutno dodat, ze to ale bylo v Udoli Smrti a v Nevadske pousti, tak nevim, jestli se to pocita ;)

Odesláno

Mě se teda 5S v zimě NIKDY nevypnul - ale možná to bude jen tím že jsem jej v mrazu nosíval ve vnitřní kapse, při volání držel v suché dlani a vyhýbal se onanistickým praktikám s použitím selfie tyče. No a letos uvidíme co SE, teda jestli ten zázrak s iOS11 o vánocích "velkoryse" nepřenechám synátorovi... 

Odesláno (upraveno)

3 roky 5c a letosni zimu SE a zadny problem. Nosim ve futralu v kapse u kalhot, volam/fotim z ruky, takze urcite nijak dramaticky neprochaldne.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno (upraveno)

Já s 6kou problémy v zimě mám. Jsem ale celý den na sjezdovce a telefonem točím videa, fotím atd. Vyřešil jsem to krytem s baterkou. Takže ho dobíjím, tím se zahřívá a neklekne.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

Boha, jak mi to japko poslední dobou pije krev! Nebejt ofce, už si hledam jinou štaci.

Jak vám funguje force touch? iPhone 8. Mě např. při náhledu zvětšená fotka jen problikne - třeba včera, vybíral jsem fotky do alba pro fotoknihu, takže procházim 10 tisíc fotek a vybírám ; občas se sejde víc podobných, a která je lepší z miniatury nepoznam. A tady mě takhle "fungující" force touch vytočilo do ruda.

Odesláno

Boha, jak mi to japko poslední dobou pije krev! Nebejt ofce, už si hledam jinou štaci.

Jak vám funguje force touch? iPhone 8. Mě např. při náhledu zvětšená fotka jen problikne - třeba včera, vybíral jsem fotky do alba pro fotoknihu, takže procházim 10 tisíc fotek a vybírám ; občas se sejde víc podobných, a která je lepší z miniatury nepoznam. A tady mě takhle "fungující" force touch vytočilo do ruda.

Mně to iP7 funguje perfektně, fotka při náhledu drží jak dlouho potřebuji..

Odesláno (upraveno)

Má cenu nasazovat ty gumové hajzly a ochranné skla? Konkrétně SE. Hnusí se mi to, ale kdyby byl moc náchylný, asi bych to obětoval...Můj první Iphone, takže nemám zkušenosti vůbec s odolností. Lumia vydrželo všechno, desítky pádů na beton i na displej:-)

PS. Tel. beru jako spotřební zboží, které dokud jede, tak ho mám, nepotřebuju nové modely co rok. Spíš, jestli to vydrží běžné zacházení bez těch chránících hnusů.

Upraveno uživatelem Marfael

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...