Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Tak uz sem full apple pozitivni,teda krom telefonu,ale ten jen tak menit nebudu,s BB sem nad miru spokojen

Hele taky jsem po WIN a Symbianu byl s BB spokojenej.

Do doby než jsem koupil iPhone 3GS. Dneska mám 4G a k BB už bych zpátky nešel ani za nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V routeru to bejt může ... řešil jsem to samý na chalupě (nešel YouTube, Facebook ...)

Pomohl update firmware routeru a rezervace sdres pro OSX zařízení (mám tam 3 Macy plus iPhony)

1. Zazálohuj si nastavení routeru a flashni poslední firmware (máš to na routeru někde pod TOOLS)

2. Načti zpátky nastavení routeru

3. Nevím, jestli pomůže HTML 5, ale zkusil bych to taky.

4. Rezervuj každýmu přístroji s OSX (iOSX) pevnou IP adresu na routeru

Odkaz ke komentáři

ako primarny router pouzivam TimeCapsule (je to ako AirPort Extreme, len s HDD na zalohy) a vo vzdialenej izbe AirPort Express (jednak na zosilnenie signalu + na pripojenie hi-fi veze).

Pripojenie a nastavenie trvalo tak 20-30 minut, Pripojene su ntb s win7, vista, moj MBP, tlaciaren/skener (cez wi-fi), iPod Touch, 2x iPhone + navstevnici podla potreby.

Upraveno uživatelem Jaem
Odkaz ke komentáři

Nejlepší zkušenosti s routerem jsem udělal s Apple AirPort Extreme, prostě to nevytuhává? dobré jsou také DrayTek Vigor. Obojí jsou dražší řešení, ale oproti těm srajdám za pár korun je úleva, nemuset imrvére řešit zamrzlý router?

Odkaz ke komentáři

Myslím, že je úplně jedno jaký používáš router. Rychlost si můžeš změřit download/upload na www.dsl.cz. Měl jsem nedávno problém s načítáním youtube, nakonec jsem musel povolit html5, což nějak nechápu, ale od té doby to funguje.

nejak dost dobre nerozumim tomu povoleni HTML5
Odkaz ke komentáři

Pokud nechceš utrácet moc za drahý routery, zkus se podívat na Netgear. Jedu přes jeden dva notebooky Apple, jeden PowerMac, iPhone, BB, minulej tejden na to byly trvale připojený dva androidí telefony a k tomu pouštíme Youtube z videa, když se zrovna něco vaří nebo tak něco. Nezasekává se, nelaguje, nehřeje se a stál pitomejch 14 stovek.

Vypadá to asi jako reklama, ale já ho přines, zapojil do něj kabelovej rozvod, nastavil heslo na Wi-Fi a od té doby se nezastavil. Prostě funguje. Kupoval jsem ho do nového bytu, kde je udělaný rozvod twisted pair. Bydlíme víc než rok a je to fak paráda. Starej D-Link jsem musel restartovat co dvě hodiny...

Odkaz ke komentáři

Router je typicke zariadenie, na ktorom sa moc neoplati setrit. Aj D-Link robi dobre routre, ale nie za par stoviek... Takisto ako som zazil uplne otrasny NetGear - za par stoviek...

Urcite by si nemal nic pokazit, ak kupis nieco od Cisco-Linksys (home divizia Cisca), ale nie tie najlacnejsie, skor taky zlaty stred...

Inymi slovami, router by mal stat viac ako 60 Eur, zjednodusene povedane, pretoze tu naozaj cena odraza kvalitu, vykon, uzivatelske rozhranie, proste, je to v tej cene...

(hovorim samozrejme o routri pre domace pouzitie :) )

Upraveno uživatelem TomAnt
Odkaz ke komentáři

Router je typicke zariadenie, na ktorom sa moc neoplati setrit. Aj D-Link robi dobre routre, ale nie za par stoviek... Takisto ako som zazil uplne otrasny NetGear - za par stoviek...

Urcite by si nemal nic pokazit, ak kupis nieco od Cisco-Linksys (home divizia Cisca), ale nie tie najlacnejsie, skor taky zlaty stred...

Inymi slovami, router by mal stat viac ako 60 Eur, zjednodusene povedane, pretoze tu naozaj cena odraza kvalitu, vykon, uzivatelske rozhranie, proste, je to v tej cene...

(hovorim samozrejme o routri pre domace pouzitie :) )

Pokud mas konkretni zkusenost s nejaky routrem a komunikaci MBP sem sni budu jen rad.
Odkaz ke komentáři

Ja doma pouzivam D-Link Dir-635, ale... ale stane sa, ze akurat Macbook strati konektivitu a musim vyslovene vypnut a zapnut wifi na Macbooku. Cize, nie je to uplne idealne. iPhone a iPad drzia v pohode, ako aj vsetky ostatne wi-fi zariadenia v domacnosti (WII, pripadne WD TV Live, Kindle, pripadne ine notebooky). Cize, problem, jemny pozorujem fakt len s Macbookom. Najmarkantnejsie je to ked Router zmeni kanal, myslel som ze pomoze nastavenie natvrdo, pomohlo, ale len trochu. Mam podozrenie, ze tie problemy sposobuje prepinanie medzi N-kovou a G-ckovou sietou, pripadne kanalmi. No a vzhladom na ine zariadenia nemozem pustit do luftu cisto N-kovu siet...

Nikdy som ale nema problemy s Linksysmi (Cisco Linksys), akurat ze ked som nutne musel kupit router, tak N-kovy Linksys este v ponuke nebol... Ale siel by som do niecoho odtialto http://home.cisco.com/en-us/wireless/linksys

podla tvojich potrieb... (mozno nepotrebujes USB na routri a podobne)

Tu si mozes ten D-Link preklikat nanecisto, heslo je "admin"

http://support.dlink.com/emulators/dir635/109/Login.html

Upraveno uživatelem TomAnt
Odkaz ke komentáři

Pokud mas konkretni zkusenost s nejaky routrem a komunikaci MBP sem sni budu jen rad.

vím, že to nebylo na mne, ale nejlepší zkušenost mám s tímhle

Používám ještě Cisco, řadu 18xx a nejsem s ním tak spokojenej. Občas vypadává a v průběhu 4 let máme třetí kus.

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo nějaký tip na účetnictví pod Mac OS X? nejlépe zadarmo a nejlépe nějaké super jednoduché pro tupouna, jako jsem já :)

situace je špatná, existuje moloch flexibee, potom nějaké uctox.cz a to je pomalu asi tak všechno?

ale nic co by vycházelo z jednoduchosti a přátelského uživatelského rozhraní osX jako je tomu například u checkoutapp.com

Odkaz ke komentáři

situace je špatná, existuje moloch flexibee, potom nějaké uctox.cz a to je pomalu asi tak všechno?

ale nic co by vycházelo z jednoduchosti a přátelského uživatelského rozhraní osX jako je tomu například u checkoutapp.com

A co tedy používáš? Flexibee jsem spustil instalaci a chce to restart systému, tak jsem to zase ukončil. UctoX je podivnej, pořádně nefunguje...

A na těch mých pár faktur se mi nechce otravovat účetní...

Odkaz ke komentáři

A co tedy používáš? Flexibee jsem spustil instalaci a chce to restart systému, tak jsem to zase ukončil. UctoX je podivnej, pořádně nefunguje...

A na těch mých pár faktur se mi nechce otravovat účetní...

účetnictví mi jede ve winxp které jedou virtuálně pod macos :( ale už se chystám to řešit, ale jediné co mě napdá je zakázkový sw?

Odkaz ke komentáři

Tak dobrá věc se podařila,router vyměněn za Asus WL-520GU a vše běhá uplně v pohodě,jen sem koupil výkonnější anténu.

Linksys už znovu nechci ten mi umřel a měl jsem sním hodně problémů,každých 14 restart.Měl jsem tenhle model : WRT54G.

Nechápu proč se MBP a iPad nekamarádili s tím TP-Linkem ten byl dobrej.

Odkaz ke komentáři

To: dagou

Flexibee pro OSVČ je podle mého naprosto dostačující. Chce si to jenom zvyknout ... :)

No dostacujici urcite je, ale zadna moc pohoda.... :-( A to nechci propagovat Pohodu.

Ale fakt je ten ze nic jineho neni.

BTW jestli jedes v danove evidenci a ne v ucetnictvi (drive podvojne ucetnictvi), tak se na nejaky SW vykasli, staci Ti na to tabulka v Excelu/Numbers.

Upraveno uživatelem viki
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...