Maxel Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 (upraveno) Nejjednodušší cesta imo je libovolný exterák s obsahem píchnout do kompu/macu, iPad připojit k iTunes a filmy přes drag?n?drop zkopírovat přímo do nějakého přehrávače - třeba Infuse, VLC nebo AVPlayer HD. Cesta přímého spojení HDD-iPad nebude tak jednoduchá, kor pokud bys chtěl kopírovat filmy/seroše do tabletu. Asi to pude, ale osobně nemam žádné řešení vyzkoušené. Upraveno 14. ledna 2018 uživatelem Maxel
Maxmillian Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Ja bych koupil nejakej NAS treba od Synology. Bude to mit pak lepsi vyuziti, ale blbe se s tim cestuje.
moco Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Nejjednodušší cesta imo je libovolný exterák s obsahem píchnout do kompu/macu, iPad připojit k iTunes a filmy přes drag?n?drop zkopírovat přímo do nějakého přehrávače - třeba Infuse, VLC nebo AVPlayer HD. Cesta přímého spojení HDD-iPad nebude tak jednoduchá, kor pokud bys chtěl kopírovat filmy/seroše do tabletu. Asi to pude, ale osobně nemam žádné řešení vyzkoušené.Vím, že je to problematické, proto tady nasávám poznatky. Jak jsem psal výše, asi nejjednodušší je ten iBridge (ale drahej) a pak Wi-Fi hdd. Ale chtěl jsem jít cestou jednodušší....nějakým adapterem a podporovanou aplikací, abych např.mohl použit klasický externí hdd.
Maxmillian Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Jeste asi muzes zkusit neco takoveho https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2392221,00.asp Proste to vezme usb disk a ten pripojis bud kabelem nebo pres wifi na sit. Infuse v iOS si pak umi media stahnout pres sit.
milan79 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 To sa dá aj bez takéhoto zariadenia. Stačí stiahnuť do iphone aplikáciu napr. phone drive pripojit disk k PC a cez webove rozhranie uploadnut do ihonu alebo z iphonu do PC subory, ale to je riešnenie dostať niečo do iphone mimo itunes, ale stále aj pri tom NAS adaptéri je potrebné mať PC alebo nas a pripojenie k wifi . Na jednoduche riešnie je idealny ten ibridge a podobne flashky a pripajat sa cez ich aplikacie.
stando Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Kluci...zena presla z iP7 126gb na iP8 64gb. Zalohoval som do iTunes jej stary a na novom som jej tu zalohu natiahol. Vypisuje jej toto:<br /><br /><br />Dakujem za pomoc
jrov Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 OK, omlouvám se jrov - ta zpráva skutečně vyzněla jako podezřelé "Déj? vu" podzimního stavu, kdy byly pro 6+ z jakéhosi nezveřejněného důvodu Applem taky na pár dní autorizované i poslední iOS 10. Asi v tom ovocnáři mají pěkný hokej, když tímhle vlastně zpochybňují kokešovo základní dogma (a ne že by mě to jako konzervativního zákazníka mrzelo, mohli by to dělat častěji), že každá jablečná ovce nemůže žít bez fíčur nejnovějšího iOS (jakkoliv jsou pochybné, viz nevyžádané škrcení výkonu dle odhadovaného stavu, odstranění 32-bitových API, notorické designové chyby atd.) - a i že kdyby chtěli, tak pro jejich blaho jim v tom korporace jednou pro vždy zabrání... PS: Na 4S se IMHO skutečně nevyplatí provozovat cokoliv novějšího než původní iOS 5 a nebo 6 - akorát pak jeden musí oželet iCloud/iDrive a FaceTime. Myslíš že 6.3.1 na 4S bude schopen odesílat/příjímat iMessages na iOS 11 a naopak ? Docela mě láká si na vyzkoušet 4S ale jedině s iOS 6 ...
Radek124 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 (upraveno) Externí HDD nejjednodušeji? Připojit po USB k NASu/routeru (nebo soubory nakopčit na cloudový disk) a otevřít příslušnou servisní aplikací... Problém je že napájení přes Lightning utáhne stěží origo čtečku karet. Spousta USB flashek už má problém - a na roztočení externího HDD přes tenhle adaptér radši rovnou zapomeň... 2jrov: Pokud si vzpomínám, tak iMessage na starém iPadu Mini s iOS6 normálně funguje - samozřejmě bez těch animovaných pyčovin, ale funguje. Upraveno 14. ledna 2018 uživatelem Radek124
ricous Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 Jsem lama, možná je chyba u mě, ale už mě to začíná štvát a za A tomu nerozumim a za B nevim co s tim... Všechnu muziku mám v iP7 legálně - buď jsem x hodin nahrával origo Cd přes iTunes, nebo je kupoval za nemalý peníz a nebo je postahoval v rámci nějakého toho předplatného. Přes 7.000 skladeb... Nejdřív mi začaly mizet obrázky u interpretů - blbinaMěnily se mnou nahrané obrázky alb - prkotinaStáhlé album najednou rozhozeno na více míst, udělá se z něj třeba více singlů - už to štvePřehrávám si studiové album a najednou se přístroj rozhodne dát správnou skladbu, ale z Live alba - naštveDneska jsem si všiml, že VŠECHNA muzika se mi přehraje jen při připojení na síť, je u ní "mráček", musím vše postahovat do founu - sere mě toU některých alb jsou "šedé" skladby, můžu je stáhnout jen při plnohodnotném zakoupení celého alba, přičemž tu desku jsem si sám natáhl z originálu přes iTunes - sere mě toNěkteré desky "zešedly" komplet a neotevřu je vůbec - sere mě to Mám pocit, že se jim na nějaké předplatné vykašlu, znovu se zazálohuju přes PC a budu tam mít jen svoji muziku. Nebo dělám něco blbě já? (klidně tomu věřim).
Radek124 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 Jó, neoddiskutovatelné výhody všech cloudů = už to prostě nejsi to Ty, kdo fyzicky vlastní Tvoje data... Jako demo budoucího stavu (který se nejspíš brzo bude týkat i hudby - protože "spokojení useři si už nechtějí si zabírat místo na disku knihovnami") nám už vloni z desktopových iTunes potichu zmizel Appstore - takže odteď už můžete jen doufat, že při obnově ze zálohy najdete i dříve zakoupené IOS programy a vyzvánění. Nebo si můžete zavčasu sehnat, nainstalovat a už nikdy neaktualizovat poslední korporátní iTunes, které dodnes umí pracovat i s instalačkama staženýma na disku - a chraň Vás pán bůh zapínat si "optimalizaci úložiště" = přesun všeho co Apple uzná za vhodné na iCloud drive...
hreba Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 Ty korporáty jsou fakt poslední instance co se Apple týká. Snad nepovolí a svou zkamenělou a paranoidní politiku budou držet dal Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ricous Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Zakázal jsem hudbu na Cloud - vše, co jsem měl v rámci předplatného zmizelo - OK. Zmizela ale i polovina zakoupené muziky z iTunes (kurva fix, ale to dohledám) ale zmizelo VŠECHNO ručně natažené z CD přes iTunes v PC (kurvy jedny). Zrušil jsem to dojebaný členství a doufám že ve starym kompu mám starou verzi iTunes a nějak to dokrmim... Teda ty mě naštvali!
ricous Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Měl jsem zpárovaný iPhone a iPad - hlavně mi šlo o to, že veškeré sms se mi objevily i v tabletu (výhoda při poradě....). Najednou to přestalo fungovat, už se mi ukazují jen ty poslané přes iMessage, modrý. Ostatní, zelený, jsou už jen v telefonu. Dá se to zase "opravit" aby chodily všechny?
Radek124 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Mobil i tablet musí být přihlášené na stejný účet v iCloudu - a v telefonu musíš mít v Nastavení zpráv určené Přeposílání zpráv na všechna příslušná zařízení.Jo - a taky ten tablet nesmí být v režimu "nerušit" - pak zprávy sice chodí, ale bez notifikací.
ricous Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Radku díky za snahu pomoci - vše je jak píšeš, ale chodí prostě jen iMessage...
Radek124 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 V tom případě mrkni ještě na "odesílání a příjem", na kterých adresách jsi k dosažení (zaškrtnout vše) a ze kterého účtu konverzace zahajuješ (měly by být stejné)...Jinak s tím iCloudem to není taková samozřejmost jak to vypadá: zrovna v minulých dnech Apple zase vypršely nějaké certifikáty - a kvůli obnově přihlašovacích tokenů je nutné u všech zařízení vlézt do nastavení iCloudu a znovu ručně zadat příslušné heslo...
moco Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Nejde mi připojit iPad k PC resp.se mi nezobrazí v iTunes, když ho pripojim tak se mi ve windows otevře soubor zařízení, ale v iTunes nic, ani nejde synchronizovat pomoci Wi-Fi. Jinak iPhone normálně vidím...iPad mi mimo jiné píše ze se nenabíjí, když ho dam do PC, jinak v zásuvce se normálně nabijí. Jinak jak jsem iPad koupil tak normálně šel připojit a vše jelo Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem moco
moco Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Nejde mi připojit iPad k PC resp.se mi nezobrazí v iTunes, když ho pripojim tak se mi ve windows otevře soubor zařízení, ale v iTunes nic, ani nejde synchronizovat pomoci Wi-Fi. Jinak iPhone normálně vidím...iPad mi mimo jiné píše ze se nenabíjí, když ho dam do PC, jinak v zásuvce se normálně nabijí. Jinak jak jsem iPad koupil tak normálně šel připojit a vše jeloTak jsem na to přišel, tady návod https://support.apple.com/cs-cz/HT204095
Koza_c Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Koupil jsem na zkoušku Bluetooth Reproduktor Betas Pill+ a přemýšlím nad vracenim.Nemá z místních členů nějakou info jak pouzit k přehrávání Repro. i třeba z USB, paměť karty?Jak vložím do USB na Repro. flash disc nebo flash disc microSD, tak bez reakce.Přijde mi, ze umí jen dobíjet telefon a přehrávat zvuk ani sluchátka nejdou k Repro. připojit.Díky za info.
Radek124 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Ušetři si nervy a vrať to dokud můžeš, chrchláčky od Beats jsou děsné - a to USB i oficiálně slouží jen k dobíjení elektroniky... * The Lighting port on your Beats Pill+ is for charging the Beats Pill+. The USB port is for charging other devices. co se "přenosného audia" týče, tak zlatá JBL Xtreme bazuka od Clockyho Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem Radek124
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se