AndyAaron Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Diky, kluci, za odpovedi. Od doby, co mam japko, tak SW nekradu V podstate ho pouzivam jen na fotky, email a jednou za cas mrknu na chronomag a csfd. Tak to asi ted nebudu resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Taky od 2010 jen jabko a bez antiviru - vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Pro Mac a Linux jsou paradoxně nejnebezpečnější "výhodné a užitečné" online čističe, antiviry, antimallwary a rádoby firewally (pozor např. na mimořádně rozšířený MacKeeper!!!), se kterými si do jinak zcela čistého počítače sami a dobrovolně naintalujete a stáhnete víc svinstva, mallwaru a ransomware, než by si někdejší tvůrci prostých virů dokázali představit... Zcela samostatnou kapitolou dobročinnosti jsou pak virtuální mašiny s Windows, které Vám prostřednictvím svých vlastních virů, antivirů, malwaru a automaticky spouštěných sranců z USB flashek můžou během pár chvilek nadělat parádní paseku ve všech nasdílených složkách z macu (typicky dokumenty, stahování, NASy, cloudy,...), to pak může být bez pořádné zálohy doslova na kšandu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) s 11.3.x jsem na iP SE začal pozorovat slabší výdrž baterie, přežiji den, ale běžně jsem končil s 55-60% a teď tak 25-30% ... Upraveno 24. května 2018 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ahoj, uvažují o obměně telefonu.Je možné na něm stáhnout třeba nějaký videa z ulož.to a pak je hodit na flashku?Důvod je že vybírám tablet a největší adept je iPad, tak bych to všechno ustajil v jedné firmě. Díky, Apple jsem nikdy neměl. Jen iPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ahoj, uvažují o obměně telefonu.Je možné na něm stáhnout třeba nějaký videa z ulož.to a pak je hodit na flashku?Důvod je že vybírám tablet a největší adept je iPad, tak bych to všechno ustajil v jedné firmě. Díky, Apple jsem nikdy neměl. Jen iPod Ono to nějak půjde, ale pokud děláš podobné věci, tak Apple není pro tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 @noviisek Pokud budes mit vse u jedne firmy, tak natocis telefonem video a kdyz prijdes domu a nez se stacis vycurat, tak uz ho mas automaticky stazene v Macu. Desne usetris za flashky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Jo, nez se obliknes, tak ma manzelka to video syncnuty v galerii taky a nez dorazis domu, tak mas kufry pred dverma :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Presne tak. Proto je nutne nesdilet ucty Edit: A ted po gdpr musis mit pisemny souhlas dotycne, ze je ok, ze si ji budes natacet Upraveno 24. května 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 https://jablickar.cz/jak-v-ios-rychle-a-jednoduse-smazat-duplicitni-fotografie/ ... neco takoveho jsem hledal uz dlouho! stahuju si do telefonu fotky z 360 fotaku a obcas se mi stalo, ze se mi tam stahly nekolikrat a promazavat rucne tisice fotek je idealni cesta do bohnic ... treba to taky nekomu pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ono to nějak půjde, ale pokud děláš podobné věci, tak Apple není pro tebe.Třeba materiály od reklamky, který pak chci pustit na projektor, nebo TV? V čem je problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Presne tak. Proto je nutne nesdilet ucty Edit: A ted po gdpr musis mit pisemny souhlas dotycne, ze je ok, ze si ji budes natacet Na tohle to může být zakernost:)Je to pro soukromý účely, tak nemusím mít nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 2noviisek: "uloz.to z reklamky" jo? Video ať ti soudruzi hodí na vhodný NAS, FTP a nebo do cloudu, odkud si ho stáhneš do sandboxu příslušného přehrávače. A paranoici si to tam taky můžou nacpat po drátě přes iTunes (PC i Mac), takže se to nikdo z NSA, Mossadu ani čínské tajné služby nedoví. Sorry, ale drbat se v roce 2018 na mobilu(!) s podělanýma USB flashkama je IMHO stejný přežitek, jako byly CD/DVD před 10 a diskety před 20 lety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Uloziste typu uschovna, wetransfer apod se pouzivaji v pracovnim svete naprosto bezne. Ne kazdej se chce zabejvat s vlastnim FTP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Já se teda v korporátním prostředí už nějakej pátek pohybuju (pravda, spíš Japonci) - a jestli je v posledních letech něco těžkou noční můrou bezpečáků a správců, tak jsou to právě USB flashky a veřejná úložiště "třetích stran" (to už to můžou rovnou uploadnout na google/trubku). Což samozřejmě nevylučuje že u nás na balkáně panuje cochcárna - no a v takovém případě se samozřejmě dá poohlédnout i po vhodném iOS klientovi, který mu to "hodnotné video" z uloz.to stáhne i bez flashky... https://uloz.to/iosapp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Noční můra to bezesporu je, ale faktem zůstává, že agentury to ve valné většině nezajímá a prostě se to používá. Pak už je to na inteligenci uživatele neklikat kam nemá, nestahovat co nemá, heslovat co posílá a nesdílet citlivý data. Zase se na mě nezlob, ale grafiku na krám si nechám klidně poslat poštovnim holubem a je mi to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Ulož to byl příklad, ale i tam občas něco nahrají. Každopádně stejny typ úložiště je pro tenhle typ potreb ok. Samozřejmě s heslem 12345 USB a další je pro IT opravdu hrozba, nicméně u nás to jde USB je pro mě v pohodě, ne všude mají Chromecast, a je to pro mě nejlepší řešení možná jsem pro vás dinosaurus. Zpět k dotazu, jde to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 2noviisek: "uloz.to z reklamky" jo? Video ať ti soudruzi hodí na vhodný NAS, FTP a nebo do cloudu, odkud si ho stáhneš do sandboxu příslušného přehrávače. A paranoici si to tam taky můžou nacpat po drátě přes iTunes (PC i Mac), takže se to nikdo z NSA, Mossadu ani čínské tajné služby nedoví. Sorry, ale drbat se v roce 2018 na mobilu(!) s podělanýma USB flashkama je IMHO stejný přežitek, jako byly CD/DVD před 10 a diskety před 20 lety... Mě USB přijde v pohodě, mám s USBc. Tady mám jistotu, že to každý zvládne poslat, stáhnout, pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 USBc je Ti na iOS krabky k prdu, vzhledem k tomu že používají Lightning který sám o sobě neumí "USB host". Co vím tak existuje cestovní švindl na "camera connection kit" (USB-host adaptér pro import fotek z foťáku) - s tím že na flashce musíš udělat složku DCIM a fotky/videa s názvem ve formátu 8.3 z ní pak můžeš importovat jako by byly vyfocené foťákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 USB nebo blesk je mi fuk. Jde mi o princip jak potřebuju fungovat Teď mám na flashce USB c + normální USB. Snad bude nějaká alternativa, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se