Maxel Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Jo, viděl jsem. Petra Máru odebírám. Za poslední dobu asi nejpovedenější kanál. Těch 20-25k je ale pro mě absolut strop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Narazil jsem na toto: https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/all-in-one-systemy/1090-ec-living v kompletu to je přes limit , ale poměrně dost to chválí, otázka jaké by to bylo jen stím jedním hlavním reproduktorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Je to hodně o tom, jaký zvuk komu sedne. Já jsem ty repráky netočil, že by to bylo moje hobby, ale prostě mě ten zvuk začal více či méně štvát. Někdo by jistě ocenil autentický přednes Beosound, ale mě to třeba u rocku nudilo. Naopak Philips Fidelio hrálo na můj vkus uměle a bylo to moc. To jsou ale postřehy, které jsem zjistil třeba po měsíci nebo dvou používání. Nějaký poslech na prodejně nebo showroomu nemá příliš význam. To JBL Authentics jsem koupil, protože to hrálo u kámoše celý víkend, ale stejně jsem byl skeptický, že u mě v jiném prostoru bude i ten zvuk jiný. Jsem rád, že to mám z krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 @Papaya: Zkus třeba https://www.mediahuman.com/audio-converter/ (a pochopitelně to nejde přímo z mobilu) . Bohužel nefunguje, nepodporuje m4p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Aha, omlouvám se - podle formulace původního příspěvku jsem měl za to že jde jen o překlep.Formát M4P znamená AAC historicky chráněné DRM - a asi nejjednodušší cestou jak se toho zbavit by měl být buď redownload přes iTunes Match (u velkých knihoven asi dost pruda) a nebo pohledat jinou vhodnou aplikaci pro off-line rekompresi, za peníze třeba zde a nebo zde. Ale ani jedno ale neznám a nepoužívám, protože u novějších skladeb/alb jsem na verzi s DRM už hezkých pár let nenarazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Prosím, mám problém na iphonu 7: pokud probíhá hovor a někdo mi během hovoru zavolá, jeho telefonát nemám ve zmeškaných hovorech(vůbec nevím, že mi někdo volal). Vím, že jsem to před lety řešil a vyřešil na moji 6S, ale už si nevzpomínám jak a na netu hledám už dva dny a marně...Popostrčte mě někdo. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 A ty to jakože slyšíš, že ti to pípá do ucha ten další příchozí hovor? A pak tam neni? A nebo když telefonuješ a volá ti někdo další, tak máš obsazeno a tim pádem nemůžeš vědět kdo ti volal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Nic nepipne, o ničem nevím.Valajicimu se ozve "obsazeno" a tím to končí... On pak očekává že se mu ozvu zpět, ale jak se mám ozvat, když o něm nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 no nastavuje se to u operatora, jinak je to v nastaveni/telefon/cekani hovoru a to mit povolene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 tohle nemá s telefonem nic společnýho ..... nastavuje se to u operátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 ano, ale operator to umoznuje menit i v telefonu (aby ho lidi neotravovali) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 no jasně, ale musíš mít tu jejich aplikaci ...... jde to samozřejmě udělat i přes pc takže netopejre musíš to mít povolený jak v telefonu tak u operátora ve službách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Díky. Funguje. Chytrému napověz, hloupého trkni.Dík, že jste mě nakopli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 FYI, v mobilních sítích jsou věci typu call forwarding/barring/waiting/atd. už od 90. let uživatelsky nastavitelné pomocí standardních GSM kódů."Zástupce" většiny fíčur najdete v nastavení (Call waiting = Nastavení/Telefon/Čekání hovoru - prosím neplést s lokálním blacklistem), ale stejně tak dobře je můžete odpálit i přes dial-pad - zkuste třeba *#43#?. Věčně přetížené webové samoobsluhy, zabugované mobilní aplikace, plechové i živé huby (s mentální kapacitou omezenou na přidělený checklist) jsou jenom bonusovým kanálem pro Běžné Františky Uživatele, nicméně výsledek by měl být stejný. U virtuálů a "korporátních" karet (např. Vodafone OneNet) může být část standardní funkčnosti z různých důvodů blokovaná a požadavky se místo veřejných kanálů musí řešit přes korporátního administrátora - který samozřejmě může nabízet i vlastní rozhraní (www, aplikace,...) pro autorizovaný přístup k databázi uživatelských požadavků, následně předávaných operátorovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Ja ten nove taky bojuju s iOsem. Droid to mel takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 To Radek123: právě GSM kód jsem použil. Fungují vždy spolehlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ja ten nove taky bojuju s iOsem. Droid to mel taktoVždyť v i OS najdeš to samé .... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Dotaz:Pouštím si např: eurosport přes Skylink na tabletu.Dokážu přes appletv dostat program na TV a sledovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Dostaneš naprosto krásně s jednoduše. Stačí pustit aplikaci Skylink na mobilu a pomocí ikony vpravo nahoře jako výstup zvolit Apple TV. Super je, že mobil můžeš následně zhasnout, případně běžně používat a aplikace hraje na pozadí na televizi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Tak jsem nakonec pořídil iP7 ve 128GB. Vše funguje jak má jsem rád, že jsem do toho šel. Jen mě trápí dvě věci. 1. na základní klávesnici nelze nastavit tečku (supluje to dvojklik mezerníku za větou)2. neaktualizují se mi emaily ze seznam.cz účtu. Musím jen ručně a nebo se to provede samo jak kdy a někdy vůbec. Nemáte někdo nějakej tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se