Bob Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 (upraveno) Ipad posledni generace stoji okolo 8500 s dph a k tomu tuzka asi 2000, je to nejlepsi reseni co jsem zkousel a spolu s appkou notability jsem se zbavil bloku a papiru v tasce, papirovej diar mam ale porad Ale sesta generace je ta posledni ne? V tom pripade apple pencil a mas vyreseno, nic jineho nema smysl kupovat Upraveno 20. června 2019 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Dik, snad je posledni, kupoval jsem ho 3 mesice zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 zdaaar chlapi operator si na me vzpomnel a chce mi nacpat dalsi jabko-tentokrat trosku vykopavky...vzit jeste 6s nebo 7?diky za radu-nijak to ted nesleduju...parametry,velikosti a tak...tak at nevezmu uplnej srot ze jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 6s je na hrnici použitelnosti, pravděpodobně nedostanu příští verzi iOS, za mě určitě 7, ať ti to chvilku vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 (upraveno) 6s ano 6 ne. Ale to je fuk. Novější určitě lepší. Ber 7. U těchto dvou hlavně skrz fotoaparát se stabilizaci. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Upraveno 22. června 2019 uživatelem hreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Ad iOS 13: 6S, SE a novější letošní update dostanou, vypadávají 5S a 6 - což neznamená že přestanou fungovat, ale jejich nákupy už ztrácí smysl.6S mívaly notorické problémy s baterkama, pro jiné jde (vedle SE) zase o poslední model s analogovým audio jackem.Příští "velký řez" tipuju na přítomnosti procesorů Bionic, 2017+4?1 let od uvedení iPhone 8+X si spočítejte sami, přičemž tou "?" neznámou je samozřejmě tlak zmrdů z marketingu na "plánované zastarávání"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Jasný, já příští verzí myslel 14. Jsme zapomněl, že 13 je venku vlastně jenom jako beta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 pouzivate niekto hrudny pas POLAR H10+ s iPhone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Wow, tak iPadOS 13 ma posadil na prdel. Paradny update od prvej public Bety. iPad Pro to posuva na novu uroven, Photos, Safari, rychlost, fakt cumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Nedával jste už někdo opravovat displej na Xr? Mám prdlé sklo, LCD je v pohodě, ale sklo na výměnu. To bude v ČR (Praha), ofiko se zárukou dělat asi jen přímo Apple že? Nevíte kolik ta sranda může stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Dělají to i jinde. Kamos si to někde nechával vyměňovat. Ale dal za to myslím 5 litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 A nevíš jestli to umí udělat aby to bylo zase voděodolný nebo jak to je. Nechtěl bych aby se mi pod nový sklo pak dostala voda a Xr šel do kopru komplet.Se z toho poseru, fakt hovno v rukou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Hele to nevim, a nemám možnost se ho zeptat. Ale udělali mu to podle me super, urcite profi. Zkus pogooglit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Škoda ale i tak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Vodeodolnost neřeš, voda se ti dam dostane tak jako tak. Vím o čem mluvím Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Apple telefony neopravuje. Vymění ho za nový a cena se pohybuje kolem 50% nového. Jestli je to jen sklo, zeptal bych se mimo apple dealera. Třeba tady to mám vyzkoušené. http://www.itechnik.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 A nevíš jestli to umí udělat aby to bylo zase voděodolný nebo jak to je. Nechtěl bych aby se mi pod nový sklo pak dostala voda a Xr šel do kopru komplet.Se z toho poseru, fakt hovno v rukou ....Vodu bych nepokoušel ani u úplně nového kousku. Viděl jsem utopené týden staré XS - stačily dvě minuty ve vířivce, S10 to dala - podle mě je to loterie kus od kusu, bez rozdílu výrobce, a certifikaci IPx beru jen jako možnost se za horského deště v klidu podívat do map, případně neřeším pravidelnou vlhkost v koupelně... Dneska snad už ani žádný výrobce neposkytuje záruční krytí těchto komplikací...Nejsrandovnější je s tím LG a jejich mil std 810 - ale to by bylo na jiné povídání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Presne tak, vodoobolnost je čistá lotéria - kus od kusu, ale spravidla vždy nedostatočná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 JInak jen pro zajímavost zkušenost s apple quallity programem.Dal jsem na reklamačku macbook 12 od ženy - měl lehounce vytlačenou klávesnici do antireflexní vrstvy - jen ale fakt minimální čárečku uprostřed displaye. K tomu jí kdysi blbla klávesnice (butterfly konstrukce) a některé klávesy už neměly odezvu pořádnou. Na obě věci apple má vyhlášený replacement program a tak jsem to donesl do istyle. No a pc je po týdnu zpět a vyměnili jak display s víkem, tak i klávesnici s topcase a komplet baterii. Notebook je už mimo záruku - má necelé 3 roky.Dnes jsem odnesl své pročko 2015 taktéž s poštozeným AR na displayi tak uvidíme, ale měl by to být stejný případ jako u ženy. Za mě zatím palec hore. Takže pokud někoho trápí poškrábaný display u retiny a nebo blbně klávesnice na macu >2016 tak neváhejte a reklamujte. Je potřeba jen doložit 3 nebo 4 roky stáří od nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Skocil sem z jezu do Jizery a utopil sem iWatche 3,kdyby ste je nekdo mel zbytný ve slušným stavu tak nabidku prosim do SZDiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se