Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

siwi, hlavně držím palce aby nešlo o repas dodaný v krabici od skutečně nového telefonu (tj. jiné modelové číslo i IMEI), které se možná u vratky nikdo z těch bordelářů nenamáhal zkontrolovat - to bys měl v ruce doslova Černýho Petra...  :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve Vysočanech v OC Fénix.

Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk

jinak pokud se nic nezměnilo pod vedením HP-Tronicu tak by neměl být problém s vrácením nebo výměnou v Datartu jsme zk. běžně do 14 dní vzali zboží zpět. pokud tedy nejevilo žádné známky použití

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Radek: stím, že by někdo znovu balil telefon a snažil se zněj dělat originál tomu fakt nevěřím, to je pakarna . To, že by rozbalený telefon se snažili vydávat za original tomu bych i věřil, ale že by si dali práci s balením do original folie, to je blbost a pomalu nemožné

Odkaz ke komentáři

@siwi: vrácení nepoužitého a nepoškozeného kusu. Zkus to před tím ještě uvést přes kabel a DFU režim do továrního nastavění (což bys měl při vrácení/reklamaci udělat tak jako tak), jestli přitom to zatrolené WiFi nedostane rozum.

@quest987: Nemožné? Babě taky nekontroluješ švy na punčochách když potřebuješ dovnitř - a je to už přes 20 let co mi náš nejvykutálenější spolužák (tehdy provozující úspěšný obchod s počítačovými hrami) s touhle průpovídkou předváděl zafoliování "origo balení" tak, aby při rozbalování Běžný František Uživatel nic nepoznal. No a teď si uvědomuju že jsem se u něj nejspíš podvědomě inspiroval, protože svoje iPhony/iPady taky rozdělávám tak aby na krabičkách fólie zůstala navenek "esteticky" neporušená - a i když jsem jeho "služby" nikdy nepotřeboval, asi by neměl problém to po mě zase zadělat...  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Tak jen pro doplnění: Údaj o čísle modelu na krabici a v telefonu sedí. Mělo by jít o nový kus. Datum vypršení záruky taky nakonec odpovídá datu zakoupení. Asi jsem si to před tím špatně zapamatoval. Nicméně to nemění nic na tom, že k WiFi se stále nelze připojit. Takže zítra po návratu domů tovární obnovení, poslední pokus o připojení a když tak vrácení nebo výměna.

Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tož přeju ať to vyjde  :cool02:

Před továrním/DFU resetem vyndej SIM (ať ji tam nenecháš a nepoužíváš mobilní data); výzva pro výběr sítě vyskakuje ještě před výzvou k aktivaci, kdyby šlo přece jen o softwarovou záležitost.

A pokud to budeš reklamovat/vracet, zkontroluj si aby Ti ten telefon nezůstal viset ve Find My Phone

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec, zdá se, dopadlo vše dobře. Telefon jsem odpoledne odnesl do obchodu, kde ho vzali zpátky a vrátili peníze. Vzal bych hned jiný kus. ale neměli ho, tak jsem šel jinam. 

Nový telefon jsem doma ihned rozbalil, spustil, zadal heslo do WiFi a... bez námitek se k ní přihlásil. Takže se ten původní asi fakt nějak nepovedl. Za chvíli ho sundám z nabíječky a dám dceři. To bude radosti.

Odkaz ke komentáři

Mám už cca 4 roky AirPad 16GB a přestala mi stačit paměť. Ať se snažím, jak se snažím, tak i přes odložení většiny aplikací si nestáhnu do metra ani jeden díl nějakého dokumentu, vůbec nic. Jinak jsem s iPadem spokojenej - rychlost, stav i výdrž jsou OK. Mám ho hlavně na čtení, web a občas nějaký video.

Jen kvůli paměti jsem tedy zvažoval upgrade. Přijde mi ale, že se vývoj nějak zastavil. Když dám 15-20k za novej kousek (iPad, iPad Air), bude mít stejnou jemnost displeje, váhu, rozměry, bude jen o něco výkonnější (s rychlostí ale nemám problém) a bude mít větší paměť. To mi za těch cca 15k přijde dost málo. 30k za iPad Pro mi přijde ještě větší nesmysl, pač je jen ještě výkonnější. Věci jako Apple Pencil nebo foťák na iPadu nepoužívám.

Zkusím tedy asi počkat do března 2020, jestli nevyjede něco zajímavějšího, ale je to zmar. Jetej iPad se mi kupovat nechce. Předpokládám, že to žádné jiné řešení nemá; potřeboval jsem si jen postěžovat..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...