Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník admira
Odesláno

Jeste by me zajimalo, jestli nano umoznuje bluetooth, pro poslech hudby?

Odesláno

Chtěl jsem poprosit místní znalce o radu, jak v iTunes vypálit legálně stáhlou muziku? Pokouším se o to následovně: Files - New Playlist - Born Music to CDs - Watch the Tutorial a tady je konec, vyskočí oznámení o problémech v iTunes a program se zavře.

Odesláno

Chtěl jsem poprosit místní znalce o radu, jak v iTunes vypálit legálně stáhlou muziku? Pokouším se o to následovně: Files - New Playlist - Born Music to CDs - Watch the Tutorial a tady je konec, vyskočí oznámení o problémech v iTunes a program se zavře.

Playlist, file/Burn to CD/Burn a je to

Watch the Tutorial asi nebude vypalovat;)

Odesláno

S produkty (vlastně jenom s počítači) Apple žiju skoro 20 let. A i když jsem měl na "politiku" Apple (ergo kladívko S. Jobse) občas kritickej názor, jedna věc je jistá. Odešel jeden z mála SKUTEČNÝCH vizionářů nejen v oblasti IT.

Takže dnes jsem si dal na jeho počest znovu tenhle film:

http://www.youtube.com/watch?v=lEyrivrjAuU

Odesláno (upraveno)

Tak díky vašemu tipu jsem si TADY koupil za cca 350,- Kč zesilovač FiiO E1 - jsem překvapen, že i já na obyč Kossech poznám rozdíl. A co teprve se špuntama Etymotic Research MC5, na které už 14 dní marně čekám od Aloise...

post-3263-048024400 1318252924.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Vcera jsem dovezl iPad2.Chtel bych se zeptat jestli ma smysl kupovat redukci hdmi na propojeni s full hd tv.Jde mi hlavne o obcasne hrani her?

Odesláno

Vcera jsem dovezl iPad2.Chtel bych se zeptat jestli ma smysl kupovat redukci hdmi na propojeni s full hd tv.Jde mi hlavne o obcasne hrani her?

Samozrejme, ze ano, stejne jako nakup samotneho iPadu... Tim to vlastne teprve zacalo, ted mam 2 nabijecky, 3 kabely, 2 docky, 3 obaly na iPad, 4 na iPhone,

Nepouzite folie Invisible shield, nahradni zadni kryt na iPhone, nejake nalepovaci folie... Tywoe, ja jsem ale kus kokota.... :-))

Odesláno

Tak ja zacinal u iPodu, potom nasledoval iPhone, a ted jsem dokoupil i iPad :-) nemas nahodou tu folii na zadni stranu iPadu?

Jo ale vubec jsem ji nenalepil, koupil jsem si pouzdro- klapacku od Belkinu a pouzivam ho s tim, je to sice o par mm vetsi,ale zase porad ganz neu....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...