lobak Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Jak se vám líbí Ipod nano jako hodinky? Teď už i s fotkou :-)
Jaem Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Jak se vám líbí Ipod nano jako hodinky? Teď už i s fotkou :-) ja uz mam objednane toto: lunatik
wave ceptor Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Tak toto pouzdro od lunatiku je fakt super, moc. Asi budu muset popřemýšlet nad tou 6generací ipodu nano....
Návštěvník admira Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Jak se vám líbí Ipod nano jako hodinky? Libi. http://store.apple.com/cz/browse/home/shop_ipod/ipod_accessories/armbands?mco=MjUyMzU3NDM
Návštěvník admira Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Jeste by me zajimalo, jestli nano umoznuje bluetooth, pro poslech hudby?
ricous Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Chtěl jsem poprosit místní znalce o radu, jak v iTunes vypálit legálně stáhlou muziku? Pokouším se o to následovně: Files - New Playlist - Born Music to CDs - Watch the Tutorial a tady je konec, vyskočí oznámení o problémech v iTunes a program se zavře.
Ejabejaroz Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Chtěl jsem poprosit místní znalce o radu, jak v iTunes vypálit legálně stáhlou muziku? Pokouším se o to následovně: Files - New Playlist - Born Music to CDs - Watch the Tutorial a tady je konec, vyskočí oznámení o problémech v iTunes a program se zavře. Playlist, file/Burn to CD/Burn a je to Watch the Tutorial asi nebude vypalovat;)
Kalifx Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 S produkty (vlastně jenom s počítači) Apple žiju skoro 20 let. A i když jsem měl na "politiku" Apple (ergo kladívko S. Jobse) občas kritickej názor, jedna věc je jistá. Odešel jeden z mála SKUTEČNÝCH vizionářů nejen v oblasti IT. Takže dnes jsem si dal na jeho počest znovu tenhle film: http://www.youtube.com/watch?v=lEyrivrjAuU
Joe Lemonade Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Takže dnes jsem si dal na jeho počest znovu tenhle film: ... Díky za tip.
ricous Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Tak díky vašemu tipu jsem si TADY koupil za cca 350,- Kč zesilovač FiiO E1 - jsem překvapen, že i já na obyč Kossech poznám rozdíl. A co teprve se špuntama Etymotic Research MC5, na které už 14 dní marně čekám od Aloise... Upraveno 10. října 2011 uživatelem ricous
Hayamen Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Vcera jsem dovezl iPad2.Chtel bych se zeptat jestli ma smysl kupovat redukci hdmi na propojeni s full hd tv.Jde mi hlavne o obcasne hrani her?
ttrstom Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Vcera jsem dovezl iPad2.Chtel bych se zeptat jestli ma smysl kupovat redukci hdmi na propojeni s full hd tv.Jde mi hlavne o obcasne hrani her? Samozrejme, ze ano, stejne jako nakup samotneho iPadu... Tim to vlastne teprve zacalo, ted mam 2 nabijecky, 3 kabely, 2 docky, 3 obaly na iPad, 4 na iPhone, Nepouzite folie Invisible shield, nahradni zadni kryt na iPhone, nejake nalepovaci folie... Tywoe, ja jsem ale kus kokota.... :-))
Hayamen Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak ja zacinal u iPodu, potom nasledoval iPhone, a ted jsem dokoupil i iPad :-) nemas nahodou tu folii na zadni stranu iPadu?
ttrstom Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak ja zacinal u iPodu, potom nasledoval iPhone, a ted jsem dokoupil i iPad :-) nemas nahodou tu folii na zadni stranu iPadu? Jo ale vubec jsem ji nenalepil, koupil jsem si pouzdro- klapacku od Belkinu a pouzivam ho s tim, je to sice o par mm vetsi,ale zase porad ganz neu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se