Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Tak moje nedávno stáhlá navigace Dynavix Europe nefachá s iOS5. Přemýšlím, že si stáhnu Sygic Europe - používá mapy TomTom, má celkem pěknou grafiku a navíc je teď jen za 30 EUR - máte ji někdo?

Tak nevím, mně Dynavix, teda jen Česká republika, ale na iOS 5 normálně běží

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iMessage je v pohodě, i pár ostatních novinek je celkem super. Třeba foťák bez odemykání, reminders, oddělení hudby a videa. Navíc to, že jsem připojil telefon, stáhnul update, počkal hodinku, než se mi naleje bez problému telefon a funguje.

Tak si tak říkám, jestli to opravdu stojí za to mít možnost si ukradnout soft, kterej stojí do 30? a nebo měnit nějaký ikonky a jít do jailbreaku, kterej je opruz při každej aktualizaci...

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

nevíte někdo jak to udělat, aby se mi při příchozím hovoru (IP4) zobrazila kromě jména volajícího i firma ze které volá, samozřejmě když je tento údaj vyplněný v kontaktu?

Zatím to řeším tak, že při zadávání kontaktu vyplním jméno firmy do políčka "mobil, práce, domov ....) ale je to docela vopruz.

Odkaz ke komentáři

Čau může mi někdo poradit prosím:Iphone4 mi dneska nešel nabíjet ze zásuvky,přes USB normálně,zkoušel jsem vypnout/zapnout a nic.NEjdřív nabíjel,pak sem něco potřeboval tak jsem odpojil konektor(v Iphonu) a nechal to chvíli samotný v zásuvce,pak jsem ho připojil a nic.Děkuji

Odkaz ke komentáři

Včera večer to byl v hospodě samej Steve a tak každej věděl, proč mi nešlape navi - musíš jí znovui nainstalovat. Jenže po smáznutí už se jí nechtělo, hlásilo to málo místa v iP. Tak se mazaly aplikace. Když už se mi dál nechtělo, jeden z nejchytřejších (já to nebyl) sejmul iCloude - jenže tak, že mi vymázl i kontakty, komplet. Rád bych to vrátil alespoň do výchozí polohy - měl jsem za to, že existuje něco jako "Restore last setup", ale nemůžu to v iTunes najít. Můžete mi pls poradit?

A pokud se to povede - co dál? iCloude chce 5GB, já měl z 16GB plno 15,1GB a tak by byl asi stejně problém...

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Ahoj, měl bych si pořídit novej mobil - teď mi dosluhuje nokia 97 mini. Uvažuju i o iphonu4 (to znamena ne tu poslední novinku). Protože jsem naučenej na outlook, se kterým mám na telefonu synchronizovaný kontakty a kalendář zajímalo by mě, jestli je reálný spárovat iphone4 s outlookem.. Asi je to kravina a pro applisty rouhání, co?..

Odkaz ke komentáři

pripoj iPhone k pocitacu kablom, spusti iTunes, klikni na iPhone pravou mysou a vyber Restore from back up. Tych 5GB je na zalohy, ale nepocitaju sa aplikacie, fotky a hudba, len tvoje nastavenia, dokumenty...

Díky - ukazuje se tam bohužel jen dnešní datum a tak je restore bez kontaktů... Nechápu, že tam není datum z přechodu na iOS5. Ještě dotaz - až to dkormím, mám udělat restore? Zazálohují se ta nová data do iTunes?
Odkaz ke komentáři

Tak já nevím, ale newiOS a upgrade iTunes u mne znamená problémy, které dříve nebyly. Je samozřejmě pravděpodobné, že z větší části kvůli mé (ne)schopnosti, ale něco fakt nevím.

Vůbec se mi nepodařilo na to, jak zprovoznit foťák při "vyplém" iP.

Nepřišel jsem na to, jak používat iMessages - asi nikdo z mých uložených kontaktů nemá iOS5...?

Při synchronizaci aplikací iP-iT si to dělá každý den něco jiného - jednou jsou jako výchozí ty v iP, jednou v iT, zaškrtnutí v iT nepomáhá.

Synchronizace muziky - někdy to nedá všechno, nějaké desky vůbec (viz hláška na obr.č.1 - přitom ta deska v iT je), z iP mizí obrázky desek, které v iT jsou.

v iT je nová kolonka Backup - mám nastaveno PC - co je pls ještě ten odkaz k možnému zaškrtnutí pod ním? Jak to používat? Jak jsem psal, přišel jsem už o všechny kontakty a nerad bych to opakoval...

Díky za případné rady.

post-3263-023194300 1318877239.jpg

post-3263-066004800 1318877254.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím, ale newiOS a upgrade iTunes u mne znamená problémy, které dříve nebyly. Je samozřejmě pravděpodobné, že z větší části kvůli mé (ne)schopnosti, ale něco fakt nevím.

Vůbec se mi nepodařilo na to, jak zprovoznit foťák při "vyplém" iP. - při vyplé obrazovce rychle 2x kliknout na tlačítko

Nepřišel jsem na to, jak používat iMessages - asi nikdo z mých uložených kontaktů nemá iOS5...? - jestli máš moje číslo, zkus to poslat mě, jestli ne, tak Ti ho pošlu v SZ

Při synchronizaci aplikací iP-iT si to dělá každý den něco jiného - jednou jsou jako výchozí ty v iP, jednou v iT, zaškrtnutí v iT nepomáhá. - doporučuju "nechtěné" aplikace odmazat z iP i iT - tenhle problém jsem měl už se staršími iOS, nikdy jsem nechápal, podle jakého klíče se to synchronizuje. V iT jsem si nechal akorát ty, co byly velké a nechtěl jsem je znovu stahovat, a tak nějak se mi naštěstí nesynchronizují (například Mortal Kombat :D )

Synchronizace muziky - někdy to nedá všechno, nějaké desky vůbec (viz hláška na obr.č.1 - přitom ta deska v iT je), z iP mizí obrázky desek, které v iT jsou. - ideálně smazat hudbu z iP (přes hudbu - najedeš na interpreta, přejedeš horizontálně prstem a objeví se Ti tlačítko pro smazání), všechno komplet, pak znovu vybudovat knihovnu v iTunes a synchronizovat. Když už v tom budeš, pro úsporu místa si můžeš v iT zaškrtnout "Convert higher bit rate songs to 128kbps AAC" - pokud nejsi audiofil. Podle mě je to srovnatelný s 256kbps MP3, hudbu z iP poslouchám v autě a tam mi to stačí. Stejně tak mi to stačí se sluchadly EarPollution, Senn HD228. Vím, že máš FiiO a nějaký Etymotics, takže si to asi vyzkoušej - je pravda, že přes to FiiO by už ten rozdíl v kvalitě mohl být poznat.

v iT je nová kolonka Backup - mám nastaveno PC - co je pls ještě ten odkaz k možnému zaškrtnutí pod ním? Jak to používat? Jak jsem psal, přišel jsem už o všechny kontakty a nerad bych to opakoval... - Pokud věříš svému PC, tak zálohuj na PC. Já osobně zálohuju na iClou, nejde mi vpodstatě o nic jiného než kontakty a zprávy a s iCloud je to jednoduchý - nabíjím telefon v dosahu WiFi => zálohuje se.

Odkaz ke komentáři

boobeek : díky, a...

Vůbec se mi nepodařilo na to, jak zprovoznit foťák při "vyplém" iP. - při vyplé obrazovce rychle 2x kliknout na tlačítko - ťukám jak datel a nic. nemůže to být tím, že mám nainstalováno více foťáků?

v iT je nová kolonka Backup - mám nastaveno PC - co je pls ještě ten odkaz k možnému zaškrtnutí pod ním? Jak to používat? Jak jsem psal, přišel jsem už o všechny kontakty a nerad bych to opakoval... - Pokud věříš svému PC, tak zálohuj na PC. Já osobně zálohuju na iClou, nejde mi vpodstatě o nic jiného než kontakty a zprávy a s iCloud je to jednoduchý - nabíjím telefon v dosahu WiFi => zálohuje se. A co je ten řádek pod zálohováním do PC "Encrypt iPhone backup? Mám ho mít zaškrtlý?

Odkaz ke komentáři

ricous - ked je cerny displej stlac 2x home button (to je to velke pod displejom) vedla toho otvaracieho posuvnika sa objavi ikona fotaku a tu stlac.

iMessages musis zapnut - Nastavenia -> Spravy - > iMessage a pripadne Odoslat ako SMS

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...